Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[E-Silkroad] • Cap 110 • |Play2Win | » No GoldBot |New Events| • Isro System •

Bendek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was Ponownie. Server Ponownie będzie otwarty za 12Godzin. Admini Wprowadząją nowy Update z systemem obronnym :) Pozostało nam Czekać Dziękuje , Pozdrawiam / Kevin1337

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Dziś Zakupimy Nowy Protection Dla sewera :) Jesteśmy attakowni przez kilka osób Dlatego proszę was byście niecierpliwie czekali :)

Opublikowano

Mam problem mbot działa mi na kazdym z sików procz tego przy właczaniu gry wyskakuje bład z mscvr100dll czy jakos tak a na innych silkach działa normalnie. Ktos wie o co chodzi ?

Edge-1.png
Opublikowano

Nic to nie daje, jest pare osob ktore maja ten problem. U jednych działa normalnie a u innych nie sam nie wiem od czeg oto zalezy, mi inne silki chodza a ten nie chce -.-

Edge-1.png
Opublikowano

Do tych co im nie dziala mbot . Takie cos znalazlem na elite...

Follow me > 

Open this > C;/windows/system32 search for msvcr delete all of the msvcr shown 

Open Control panel > Unstall > then unstall all the C++

download C++ 2010 X86 even if your operating x64 

setup it then setup library files 
everything should work just fine now

Opublikowano

Witam Ponownie :) Tutaj Informacja Od Admina : We do what is recited upon our work we will work hard in order to offer you competent in our business, but we do not want this frustration .. we just want a little bit of patience and will make up for all of you .. thats all . 

thank you guys  Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer z drobnymi problemami ale juz ustaly  :) P.S: DeLaCutarez Rekrutuje aktywnych z TS3   pm limoche, Tequila, LindoR, LuFa , Nipo i innych graczy z naszej gildi. Serdecznie Zapraszamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...