Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] 4Death.pl

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasem dojdzie do 400kb/s .. porażka..

A Admin nie doda na inny bo mu sie nie chce.

Nawet nie odpowie na proste PYTANIE

// KIEDY OFFICIAL ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jak sprawnie wystartujecie i nie będzie poważniejszych błędów to chętnie wbije. Grałem na pierwszej odsłonie i źle nie było, ale dupy nie urywało także mam nadzieję że tym razem wzięliście się w garść.

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Noo ciekawe się zapowiada !

Na poprzednim 4d grałem i super się grało jeżeli wypali to wpadnę z gildią.

Moge zapewnić że nie upadnie, problemów od strony konqrencji nie powinno być a teraz administracja jest dużo bardziej zabezpieczona przed włamami ;)

Ciekawy 4Fun :) możliwe że wbiję z kolegami ;-)

//

Gumiś aka hakier w teamie ? :O

Czasami tak też bywa ale to raczej nie oficjalne info.

Pozdrawiam QueTTi :)

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Ciekawe kiedy naprawicie, to wywalanie metina po wyborze postaci...

Opublikowano

przecież server działa /nie ma lagów/nie wywala - jeśli macie takie problemy to pewnie to wasza wina nie servera :)

Opublikowano

Na tą chwile serwera nie polecam. Masa błędów i wiele innych problemów. Dobrze, że to beta...

Może do oficjalnego wydania sporo się zmieni.

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie od 1 minuty , az do upadku serwera.

Odrazu wytlumacze wam jaki to jest tryb serwera, dostajecie 200 lv na start, expicie poprzez PvP and zabijanie kogos, oczywiscie 99% loguje 2 postać i nabija KILL-e by wbić lvl oraz dostawać te pkt za co mozna miec wiecej pz itp. Oczywiscie administracja tego nie sprawdza tylko potem jak zobaczy Cie w rankingu to wylapuje sie bana i dziekuje.

2 sprawa to taka ze W 1 ODSŁONIE TO MOZNA BYLO NAZWAC TEN SERWER JAKO PvP, wchodzilo sie, wybieralo bronie ktore sie uważało za odpowiednie do klasy, wbijalo sie do wszystkiego bony-bizu i te sprawy, i jazda do innego królestwa sie  napierdalac czy tam na arene pvp, było fajnie. Niektorzy brali "VIP"-A przez co dostawali zbroje oraz bron na stale ( ale 15 luda znikalo po miesiacu). Nie wspomne ze kazdy VIP-y na tym serwie to były same cipki bo niedawali w ogole rady w 2-3 na jednego bez vipa.. VIP byl na miesiac i kosztowal 30 zł, to teraz liczcie ... Zeby byc od kogos lepszym na w PvP , lub jakim,turnieju, trzeba co miesiac wydawac 30 zl zeby dostac 15 luda? ... porazka. + do tego ze dodaliscie jakies ulepszacze ze trzeba dropic by zrobic eq na 9.. masakra itp. Co do PvP sura WP bije z rozpro na full abs po 29k gdzie kazda inna klasa bila 8-16k.Olejek nazwy takze nie dzialał.  Broni trzeba zrobic z 10 minimum jak i zbrojek(klasowek), bo są tu kd luda sr. Ja na poprzedniej odslonie w 2 dni all zrobilem, ale wtedy nie trzeba bylo ulepszacz, zycze wam powodzenia ale ja jednak myslalem ze to bedzie tak ze gram sobie na innym serwie , a tu bede wbijal sie tylko pobic, ale dropic/kupywac vipy na serwie by komus dorownac w pvp,zenada, nie tego sie spodziewalem.

Opublikowano

Rowniez nie polecam..

eq +0 .. ulepki na kazdy + trzeba dropic , nawet na serverach EASY Tak nie ma.. a co mowic 4-fun / pvp..

Niedociągnieć tez pełno..

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Myślicie po co dodawali mapy vip ? przecież "dzieci is'u" będą kupować przepustki i eq zrobią w  dzień a osoby które nie będą wydawać kasy w is będą robić eq dłużej 

Opublikowano

Widać Pełen Profesjonalizm :)

Polecam na pewno wypali i będzie stał długo, bez zarzutów.

100% pozytyw mega zaskoczenie. Wiem, że S1 trochę nie wypaliło, ale widac postaraliście i mam nadzieję że będzie na długie miesiące.

Osobiście nie zagram. Ale i tak polecam.

200 Post

Opublikowano

Jak komuś przeszkadzają VIPy oraz mapy płatne wcale nie musi tu grać serwer  z czegoś utrzymywać trzeba mnie nie przeszkadza że "typowy" gimbus weźmie telefon mamusi wyśle smsa i ma VIPa mam to w dupie bo to gra a i trzeba się bawić a nie przeżywać bo ktoś zapłaci za to że coś lepszego będzie mieć bul dupy jest i będzie o IS.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...