Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] 4Death.pl

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na poprzednim, zajebisty czekam, ale te mapy VIP są okropne. Wiem, że serwer musi się z czegoś utrzymać, ale bez przesady... Ludzie którzy nie wpakują w IS będą padać jak kukiełki zapewne.

Kostiumy i fryzurki u handlarzy mam nadzieje, tak?

Czekam na start.

VNp6c2U.png

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na poprzednim, zajebisty czekam, ale te mapy VIP są okropne. Wiem, że serwer musi się z czegoś utrzymać, ale bez przesady... Ludzie którzy nie wpakują w IS będą padać jak kukiełki zapewne.

Kostiumy i fryzurki u handlarzy mam nadzieje, tak?

Czekam na start.

Na 1 odsłonie grałem bez VIP i jakoś dawałem radę, a za PZ dało się od kogoś kupić bronie VIP itd jak ktoś jest sprytny i ogarnia to sobie poradzi i będzie biegać full VIP i nie wyda ani grosza jedynie czas ;)

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

@UP tylko, że tutaj dodali jakieś mapy IS/VIP i jest naprawiony bug z nabijaniem lvl na 2 koncie? Znaczy to nie bug tylko czy jest to karalne?

VNp6c2U.png

Opublikowano

@UP tylko, że tutaj dodali jakieś mapy IS/VIP i jest naprawiony bug z nabijaniem lvl na 2 koncie? Znaczy to nie bug tylko czy jest to karalne?

Tak nabijanie lvl drugą postacią jest karalne :) Jeżeli się nie mylę to leci za to perm.

IDcncno.png

Opublikowano

Mnie jakoś nie przeszkadza to że ktoś wyda pieniądze na mapy i vipa wejdę żeby sobie pograć i się pobawić, przecież nie trzeba brać pvp z vipem no nie? można też się z kimś zamienić eq na innym serwerze za vipa tu itd itd ;)

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

ym a nie można prościej ? zabijesz max 2/3 razy tego samego typa i potem już nic nie dostajesz za zabicie go :)

jeśli ktoś wybije legalnie całe miasto kilka razy to potem nie będzie mógł się rozwijać dalej (lvl/umiejtność zabójcy itd) dopóki nie pojawi się w mieście jakiś nowy gracz w danej chwili ? bo tak można zrozumieć twoją propozycje a  ja nie mam zamiaru czekać

zły pomysł

Opublikowano

Postacie i eq z bety zostaje czy nie? Kiedy officjal?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Gdyby było podobnie jak na poprzedniej odsłonie to pewnie bym grał ale nie jest tak samo. Dropienie tych ulepek i ulepszanie eq na serwie 4fun pvp to nie jest to.

Wolałbym aby było jak kiedyś czyli eq +9 i tylko nawalanka i zobywanie pz to jest właśnie dla mnie 4fun pvp

Opublikowano

Na tej edycji 4death też będziecie mieli tą pseudo moderatorkę?

Bo widzę ostatnio wbija na różne fora i wszystkich hejtuje :D

To jak z tym clientem bo nie odpowiedział mi CJ

Specjalista
Opublikowano

Dziwne,ludzie mają ponad 1kk hp,biją chuj wie ile,0 pvp 1 skill.

O chuj to chodzi.

Gdzie jest stary 4death,ta edycja masakrycznie jest zjebana.

Jak to zauważyłem to aż mnie się odechciało grać xD.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Dziwne,ludzie mają ponad 1kk hp,biją chuj wie ile,0 pvp 1 skill.

O chuj to chodzi.

Gdzie jest stary 4death,ta edycja masakrycznie jest zjebana.

Jak to zauważyłem to aż mnie się odechciało grać xD.

Poniewaz ludzie buguja jakies zasrane pety ;]

i sa pro nawet bez eq . a Administracja szcza na reszte . nawet teraz peta dropnac nie mogę a oni maja 1kk HP i wala po 400k ze skilla z eq 10% na ludzi hahaha

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

z mila chęcia zobacze jak to bedzie wygladac ;) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...