Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propaganda homosiów

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dlaczego jesteście przeciwni homoseksualistą, nie tolerujecie ich?

Opublikowano

Właściwie to ja nie jestem przeciw... Ale jak na to patrzę to wymiotować mi się chce (oczywiście tylko jeżeli chodzi o moją płeć). To dla mnie nie jest normalne, ale cóż oni mają poradzić, że tacy się urodzili. 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Właściwie to ja nie jestem przeciw... Ale jak na to patrzę to wymiotować mi się chce (oczywiście tylko jeżeli chodzi o moją płeć). To dla mnie nie jest normalne, ale cóż oni mają poradzić, że tacy się urodzili. 

Dokładnie. Tak samo oni mogą wymiotować na widok hetero liżących się. Nikt nie powinien okazywać uczuć w miejscach publicznych, nie ważne, czy gej czy hetero

Opublikowano

A wiesz, że tej tęczy jeszcze nie odbudowali? A, sorry, zapomniałem, że analiza faktów i przygotowanie się do tematu to coś zbyt błahego, żebyś zawracał sobie tym głowę...

TOPIC

Oczywiście sam się gubisz w tym co mówisz. Używasz Korwinowskiej terminologii, wg. której geje to "pederaści z telewizji" a "homosie" to "Nikomu nie wadzący swoim zachowaniem, ukryci homoseksualiści".

Tytuł tematu to z kolei "Propaganda homosiów" więc czegoś tu nie kumam, no nic, bywa :/

A co do twojego pytania to żyjemy w cywilizowanym świecie, dążymy do jak najlepszej przyszłości i lepiej pozbyć się tego małpiego ścierwa nienawidzącego wszystkiego dookoła niż nikomu nie szkodzących homoseksualistów. Oni przynajmniej są ludźmi i nie napierdalają się po pyskach co wieczór przy patriotycznym rapie...

Nawet nie łudzę się, że ktokolwiek zada sobie na tyle trudu by to obejrzeć, na tym forum nikt nie potrafi uczestniczyć w dyskusji, ale poniżej zamieszczam film, który w niezwykle inteligentny i humorystyczny sposób wyjaśnia wszystkie idiotyczne, pseudo-moralne oskarżenia przeciw homoseksualizmowi.

Peace.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dokładnie. Tak samo oni mogą wymiotować na widok hetero liżących się. Nikt nie powinien okazywać uczuć w miejscach publicznych, nie ważne, czy gej czy hetero

Nie no. Za rączkę trzymać się mogą. Lekki pocałunek też. Ale dłuższe... Z języczkiem. Nie da się patrzeć jeżeli chodzi o gejów. A seks w miejscu publicznym jest już zakazany, więc jeżeli oni nie będą się nadnaturalnie afiszować na przykład w parku to nie przeszkadza mi to wcale.

Opublikowano

Nie no. Za rączkę trzymać się mogą. Lekki pocałunek też. Ale dłuższe... Z języczkiem. Nie da się patrzeć jeżeli chodzi o gejów. A seks w miejscu publicznym jest już zakazany, więc jeżeli oni nie będą się nadnaturalnie afiszować na przykład w parku to nie przeszkadza mi to wcale.

No właśnie mi chodziło o te z języczkiem :P

Opublikowano

Nie żeby co ale szczerze wątpię, żeby para hetero połykająca się na ławeczce w parku również była specjalnie atrakcyjnym widokiem...

No może nie atrakcyjnym, lecz nie jest mi niedobrze gdzie będę zmuszony na to patrzeć przechodząc przez to miejsce. 

Szczerze mówiąc? Wybacz ale absolutnie nie wierzę ci, żebyś kiedykolwiek widział w Polsce parę homo całującąsię w miejscu publicznym. Jedyne co widziałeś to obrazki w internecie, które specjalnie są ukazywane w jak najgorszym  świetle.

Opublikowano

Nie żeby co ale szczerze wątpię, żeby para hetero połykająca się na ławeczce w parku również była specjalnie atrakcyjnym widokiem...

No może nie atrakcyjnym, lecz nie jest mi niedobrze gdzie będę zmuszony na to patrzeć przechodząc przez to miejsce. 

Opublikowano

Ta tęcza nigdy nie powinna powstać.Tym bardziej, że na to gówno poszło około 200 tyś. z pieniędzy publicznych.Na takie właśnie pierdoły płacimy podatki.W Rosji Putin zakazał pedałom, lezbom i wszelkim innym zboczeńcom organizować parad równośći.W Polsce i w każdym cywylizowanych kraju powinno być to samo.Europa w porównaniu z Rosją jest 100 lat za Murzynami w tej kwestii.

Opublikowano

Ta tęcza nigdy nie powinna powstać.Tym bardziej, że na to gówno poszło około 200 tyś. z pieniędzy publicznych.Na takie właśnie pierdoły płacimy podatki.W Rosji Putin zakazał pedałom, lezbom i wszelkim innym zboczeńcom organizować parad równośći.W Polsce i w każdym cywylizowanych kraju powinno być to samo.Europa w porónianiu z Rosją jest 100 lat za Murzynami w tej kwestii.

Ale co ty do nich masz? Co takiego złego ci robią? Zajmują powietrze?

Opublikowano

Czyżby kolejny homofob, który swoje poglądy opiera na wielkich mądrościach szowinistyczno-korwnistyczno-kwejkowych?

Wyobraźmy sobie sytuację w równoległym świecie, pełnym związków jednakowej płci. Wyobraźmy sobie Twoją osobę, która chce wziąć ślub z kobietą, lecz prawo jej na to nie pozwala. Teoretycznie ona może być dla Ciebie tylko współlokatorem (mam na myśli sytuację prawną). Wyobraź sobie Twą agonię, gdy Twoja partnerka ulega wypadkowi a ty nie jesteś w stanie jej odwiedzić w szpitalu, ponieważ nie należysz do jej rodziny.

Na koniec polecam zobaczyć film na youtube: 

. Uważnie zapoznaj się z jego tytułem i zdaj sobie sprawę z tego, że to mogło by się przydarzyć Tobie. Nigdy nie wiesz co Cię czeka.

EDIT: Też zachowasz się jak ojciec Toma w filmiku i później będziesz zdrapywał szczątki swojego syna z asfaltu? 

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Ale co ty do nich masz? Co takiego złego ci robią? Zajmują powietrze?

Oczywiśćie.Co raz agresywniej domagaja się adopcji dzieci, policja opłacana z naszych podatków chronii te parady, środowiska LGTB próbują wpływać i już wpłynęły w niektórych krajach na edukacje.To właśnie przez naciski ze strony środowisk LGTB homoseksualizm został wykreślony z listy chorób.Nie było ku temu żadnych naukowych argumentów.Po prostu ok. 9000 naukowców zagłosowało za usunięcemi.Ta większość, co głosowała za usunięciem zagłosował, żeby zdjąć z homoseksualizmu piętno społeczne, żeby ci ludzie mogli się spokojnie leczyć, a ci pozostali co głosowali przeciw, to po prostu chcieli, żeby nadal było to oficjalnie uznawane za chorobę, ale te 9000 naukowców zgodnie twierdziło, że homoseksualizm nie jest niczym normalnym.

Opublikowano

Oczywiśćie.Co raz agresywniej domagaja się adopcji dzieci, policja opłacana z naszych podatków chronii te parady, środowiska LGTB próbują wpływać i już wpłynęły w niektórych krajach na edukacje.To właśnie przez naciski ze strony środowisk LGTB homoseksualizm został wykreślony z listy chorób.Nie było ku temu żadnych naukowych argumentów.Po prostu ok. 9000 naukowców zagłosowało za usunięcemi.Ta większość, co głosowała za usunięciem zagłosował, żeby zdjąć z homoseksualizmu piętno społeczne, żeby ci ludzie mogli się spokojnie leczyć, a ci pozostali co głosowali przeciw, to po prostu chcieli, żeby nadal było to oficjalnie uznawane za chorobę, ale te 9000 naukowców zgodnie twierdziło, że homoseksualizm nie jest niczym normalnym.

To też ludzie i powinni mieć dzieci. To tak jakby tobie zabrali dziecko, bo uważasz, że ziemia jest płaska.

Policja chroni zagrożonych ludzi. Wiesz dlaczego? Ponieważ tacy jak ty chcą im zrobić krzywdę... Patologia.

Opublikowano

To też ludzie i powinni mieć dzieci. To tak jakby tobie zabrali dziecko, bo uważasz, że ziemia jest płaska.

Policja chroni zagrożonych ludzi. Wiesz dlaczego? Ponieważ tacy jak ty chcą im zrobić krzywdę... Patologia.

Dziecko potrzebuje do prawidłowego rozwoju matki i ojca.Chciałbyś, żeby wychowywało cie 2 facetów albo 2 kobiety? Po za tym potem takie dziecko po ukończeniu 18 roku życia i tak spierdoli od tej pary homo i będzie miało pretensje do państwa.

Nigdy nie atakowałem parady równości i nigdy żadnemu homosiowi nie zrobiłem krzywydę.Ja nie chce po prostu, żeby dobierali się do dzieci i  szerzyli swojego zboczenia w społeczeństwie.Czy zwolennicy seksu oralnego albo analnego organizują parady albo przekonują na siłę społeczeństwo, że seks oralny albo analny jest lepszy od klasycznego stosunku? Nie.To dlaczego LGTB przekonuje, że seks dwóch facetów albo dwóch kobiet jest normalny i chcą o tym uczyć dzieci w szkołach? Nie obchodzi mnie co kto robi w sypialni.Ważne, żeby nie próbował do tego przekonywać innych ludzi a tym bardziej dzieci.

Opublikowano

Tęcza nie oznacza tylko homoseksualizmu, a to, że oni przywłaszczyli sobie ten symbol jeszcze nic nie znaczy.

Fani Korwina dorośnijcie do dyskusji i zacznijcie stosować stosowne argumenty.

To czy ją odbudują lata mi koło nosa, całkiem ładnie wygląda.

Opublikowano

Dziecko potrzebuje do prawidłowego rozwoju matki i ojca.Chciałbyś, żeby wychowywało cie 2 facetów albo 2 kobiety? Po za tym potem takie dziecko po ukończeniu 18 roku życia i tak spierdoli od tej pary homo i będzie miało pretensje do państwa.

Nigdy nie atakowałem parady równości i nigdy żadnemu homosiowi nie zrobiłem krzywydę.Ja nie chce po prostu, żeby dobierali się do dzieci i  szerzyli swojego zboczenia w społeczeństwie.Czy zwolennicy seksu oralnego albo analnego organizują parady albo przekonują na siłę społeczeństwo, że seks oralny albo analny jest lepszy od klasycznego stosunku? Nie.To dlaczego LGTB przekonuje, że seks dwóch facetów albo dwóch kobiet jest normalny i chcą o tym uczyć dzieci w szkołach? Nie obchodzi mnie co kto robi w sypialni.Ważne, żeby nie próbował do tego przekonywać innych ludzi a tym bardziej dzieci.

Już w poprzednim temacie obaliłem każdy twój link o rzekomych badaniach, sprawdzających wpływ wychowania przez homoseksualistów na dziecko. Dziecko nie potrzebuje matki i dziecka jako wzorców tylko miłości i zrozumienia. W związkach homoseksualnych jedna strona zazwyczaj przyjmuje stronę ojca/matki dbając o różne aspekty wychowania dziecka. Nie ma żadnego dowodu, że takie dzieci są w jakikolwiek sposób gorsze, nie ma żadnego powodu, że takie dzieci częściej zostają homoseksualistami.

Parady nie polegają na przekonywaniu do homoseksualizmu. Polegają na manifestacji braku praw homoseksualistów, brau prawa do zawierania oficjalnych związków, braku prawa do dziedziczenia itp. itd.

Problem jest taki, że dla was to banda zboczeńców, niezdolnych do uczuć jak miłość czy współczucie. Miłość homoseksualna jest tak samo szczera i intensywna jak heteroseksualna i jeśli kiedykolwiek kogoś kochałeś to w życiu nie odmówiłbyś innemu człowiekowi prawa do kochania i związywania z drugą połówką.

A co do tęczy to tęcza jest znakiem pojednania ludzi z Bogiem, co zresztą oznacza rzeźba na placu ZBAWICIELA. Środowiska LGBT (Nie LGTB) przyjęły ją jako symbol, ale jak setki symbolów ma ona dziesiątki różnych znaczeń. To chore i nienormalne, żeby z powodu jednego, luźnego powiązania dopuszczać się takiego aktu wandalizmu i nienawiści...

Opublikowano

Do tego nie da się przekonać. Człowiek rodzi się z daną orientacją. Parady są od tego aby przekonać osoby już homoseksualne, ale męczące się w związkach heteroseksualnych oraz przekonują (nie wychodzi to im) do tolerancji. To chyba nie jest złe. A para kobiet/mężczyzn żeby wziąć dziecko potrzebuje dobrego, albo wręcz idealnego portretu psychologicznego. Czy mili, troskliwi, dobrzy rodzice homoseksualni nie są lepsi od heteroseksualnej patologii? Dziecko dorastające w takiej rodzinie na pewno będzie tolerowało i rozumiało gojów. 

Na pewno nie wyroście z tego osoba skrajnie nietolerancyjna - taka jak ty.

Opublikowano

Homoseksualiści to ludzie jak ludzie. Niczym się od nas nie różnią. Natura gdyby nie chciała żeby istniał homoseksualizm to by go nie stworzyła.

Polecam zapoznanie się z pewną historyjką (nie jest moja):

"Tak patrzę jak niektórzy na siłę starają się przekonywać innych co jest normalne, a co nie... jak to się "martwią" o rozwój dzieci w rodzinach, w których rodzice są homo itd. i aż mnie krew zalewa. Postanowiłam więc skreślić kilka słów od siebie jeśli sad nie masz nic przeciwko. Po śmierci mojej mamy (miałam wtedy niecałe sześć lat) tata nie umiał ułożyć sobie życia z inną kobietą. Z wzajemnością pokochał mężczyznę. Mężczyzna ten pokochał również mnie - jak własne dziecko. Stworzyli dla mnie cudowną rodzinę, pełną miłości, wsparcia, bezpieczeństwa. Zawsze mogłam polegać na obu ojcach. W naszym domu nigdy nie było picia, bicia, krzyków. Dorosłam, jestem zdrową psychicznie młodą kobietą, niczego mi nie brakuje, kształcę się, nadal na obu ojcach mogę polegać. Mam mężczyznę, którego kocham a on kocha mnie.
(nie, nie "zaraziłam" się homoseksualizmem jak co niektórzy potrafią myśleć), nikt mnie nie prześladuje z powodu posiadania dwóch tatusiów, mam lepsze życie niż prawdopodobnie 90% homofobów. Wszyscy, którzy myślą, że rodzina taka jak moja jest spaczona prawdopodobnie nie mieli nigdy najmniejszej najmniejszej styczności z ludźmi takimi jak my, więc nie mogą mieć pojęcia o czym mówią. Moim zdaniem budują swe opinie na podstawie "wielkich-mądrości-kwejkowych", korwinistyczno-moherowo-rydzykowej propagandy która ma niewiele wspólnego z prawdą. Sądzę, że KAŻDE dziecko w rozbitej rodziny, z domu dziecka, bite, czy molestowane chciałoby żyć w takich warunkach, w jakich ja dorastałam i nigdy by tego nie żałowało"

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Tęcza nie oznacza tylko homoseksualizmu, a to, że oni przywłaszczyli sobie ten symbol jeszcze nic nie znaczy.

Fani Korwina dorośnijcie do dyskusji i zacznijcie stosować stosowne argumenty.

To czy ją odbudują lata mi koło nosa, całkiem ładnie wygląda.

Swastyka też nie oznacza tylko symbolu nazizmu.Swastyka była pierwotnie symbolem szczęśćia, głównie w Azji.Słowianie też mieli swoją swastyką, ale naziści ją sobie zawłaścili i dzisiaj jest symbolem nazizmu tak jak tęcza jest symbolem środowisk LGTB.

Opublikowano

Swastyka też nie oznacza tylko symbolu nazizmu.Swastyka była pierwotnie symbolem szczęśćia, głównie w Azji.Słowianie też mieli swoją swastyką, ale naziści ją sobie zawłaścili i dzisiaj jest symbolem nazizmu tak jak tęcza jest symbolem środowisk LGTB

Nazizm jest JEDNYM Z znaczeń swastyki a to, że większość ludzi uznaje go za ten główny to nie wina symbolu tylko ludzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...