Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propaganda homosiów

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już w poprzednim temacie obaliłem każdy twój link o rzekomych badaniach, sprawdzających wpływ wychowania przez homoseksualistów na dziecko. Dziecko nie potrzebuje matki i dziecka jako wzorców tylko miłości i zrozumienia. W związkach homoseksualnych jedna strona zazwyczaj przyjmuje stronę ojca/matki dbając o różne aspekty wychowania dziecka. Nie ma żadnego dowodu, że takie dzieci są w jakikolwiek sposób gorsze, nie ma żadnego powodu, że takie dzieci częściej zostają homoseksualistami.

Parady nie polegają na przekonywaniu do homoseksualizmu. Polegają na manifestacji braku praw homoseksualistów, brau prawa do zawierania oficjalnych związków, braku prawa do dziedziczenia itp. itd.

Problem jest taki, że dla was to banda zboczeńców, niezdolnych do uczuć jak miłość czy współczucie. Miłość homoseksualna jest tak samo szczera i intensywna jak heteroseksualna i jeśli kiedykolwiek kogoś kochałeś to w życiu nie odmówiłbyś innemu człowiekowi prawa do kochania i związywania z drugą połówką.

A co do tęczy to tęcza jest znakiem pojednania ludzi z Bogiem, co zresztą oznacza rzeźba na placu ZBAWICIELA. Środowiska LGBT (Nie LGTB) przyjęły ją jako symbol, ale jak setki symbolów ma ona dziesiątki różnych znaczeń. To chore i nienormalne, żeby z powodu jednego, luźnego powiązania dopuszczać się takiego aktu wandalizmu i nienawiści...

Nie obalileś.Po prostu stwierdziłeś, że nie są obiektwyne.To już jest twój problem.Dla ciebie wszystko co przeczy twoim poglądom jest nieobiektwyne.

Mają swoje partie w sejmie, Twój Ruch, SLD i niech one załatwiają im prawa.Co przeciętnego człowieka to obchodzi?

A czy ja czegoś komuś odmawiam? Każdy odpowiada za siebie.

Symbolem pojednania z Bogiem jest krzyż Chrystusa a nie tęcza.Już wcześnie pisałem.Swastyka też kiedyś była pozytywnym symbolem.

@Ciasto

Nie, żaden człowiek nie rodzi się homoseksualistą.Poczytaj sobie o tym.No właśnie to jest patologią, że oni chcą na siłę przekonać osoby hetero, żeby stały się homo.Jak dziecko jest w patologicznej rodzine, to powinno zostać przydzielone do domu dziecka albo zostać adopotowane przez parę hetero.

@Phoroinda.

Zgodnie z naturą osobnik męski zapładnia osobnika żeńskiego i osobnik żeński rodzi nowego osobnika męskiego lub żeńskiego.Gdyby natura chciała, to osobnik męski z osobnikiem męskim płodziłby potomstwo.Słaby przykład.Nautra nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem.Jest to po prostu wymysł zwierzęcia albo człowieka.Tak samo jak np. seks z dziruą w płocie.

@Hrabia

Symboli kontrowersyjnych nie umiesza się w przestrzeni publicznej.Czy związki zawodowe mają w swoich logach sierpy i młoty? Niby symbole pracy prostego człowieka? Nie, bo to jednozacznie kojarzy się z komunizmem.

Dla jasności.Ja kogo do niczego nie przekonuje.Po prostu piszę, co na ten temat myślę.Po to jest ten temat.

Opublikowano

Nie obalileś.Po prostu stwierdziłeś, że nie są obiektwyne.To już jest twój problem.Dla ciebie wszystko co przeczy twoim poglądom jest nieobiektwyne.

Mają swoje partie w sejmie, Twój Ruch, SLD i niech one załatwiają im prawa.Co przeciętnego człowieka to obchodzi?

A czy ja czegoś komuś odmawiam? Każdy odpowiada za siebie.

Symbolem pojednania z Bogiem jest krzyż Chrystusa a nie tęcza.Już wcześnie pisałem.Swastyka też kiedyś była pozytywnym symbolem.

@Ciasto

Nie, żaden człowiek nie rodzi się homoseksualistą.Poczytaj sobie o tym.No właśnie to jest patologią, że oni chcą na siłę przekonać osoby hetero, żeby stały się homo.Jak dziecko jest w patologicznej rodzine, to powinno zostać przydzielone do domu dziecka albo zostać adopotowane przez parę hetero.

@Phoroinda.

Zgodnie z naturą osobnik męski zapładnia osobnika żeńskiego i osobnik żeński rodzi nowego osobnika męskiego lub żeńskiego.Gdyby natura chciała, to osobnik męski z osobnikiem męskim płodziłby potomstwo.Słaby przykład.Nautra nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem.Jest to po prostu wymysł zwierzęcia albo człowieka.Tak samo jak np. seks z dziruą w płocie.

@Hrabia

Symboli kontrowersyjnych nie umiesza się w przestrzeni publicznej.Czy związki zawodowe mają w swoich logach sierpy i młoty? Niby symbole pracy prostego człowieka? Nie, bo to jednozacznie kojarzy się z komunizmem.

Dla jasności.Ja kogo do niczego nie przekonuje.Po prostu piszę, co na ten temat myślę.Po to jest ten temat.

Źródeł nieobiektywnych (Co udowodniłem) nie można przyjmować za prawdziwe bo wtedy jest się nikim innym niż hipokrytą i samemu traci się wiarygodność. Przemyśl to :)

Subiektywność to moja sprawa, obiektywność to coś, co dotyczy każdego z nas i chcesz czy nie - w dyskusji trzeba ją szanować.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Poziom idiotyzmu powoli przekracza wszelkie normy, nawet nie ma sensu udzielać się w takich tematach bo ludzie pokroju Comebacka wiedzą lepiej.

A żeby nie było offtopu.

Do homoseksualistów nic nie mam, nie przeszkadzają mi, póki nie będą zachęcać mnie do gejostwa. Tak to niech se robią co chcą, wali mnie to.

Opublikowano

@Ciasto

A właśnie, że się taki rodzi. Nie można stać się na siłę homoseksualistą. To po pierwsze. Po drugie - żaden homoseksualista nigdy nie starał się mnie przekonać do przejścia na "ich stronę" (a znam wiele osób odmiennej orientacji), bo po prostu tego nie robią. Po trzecie - jako dziecko, które nie ma rodziców, zdecydowanie bardziej od gnicia w domu dziecka wolałabym być adoptowana przez parę homoseksualną i być obdarzona właściwą opieką oraz miłością.

Może trochę więcej emaptii? Łatwo jest takich ludzi wskazywać palcami i z nich szydzić. Nikt z hejterów nie spróbuje nawet przez chwilę wczuć się w rolę osoby, która na każdym kroku jest szykanowana. Ci "inni" mają w sobie takie same uczucia jak hetero. Chcą po prostu żyć w spokoju.

Tyle słowem wstępu. Temat zamykam, bo forum to nie miejsce wzajemne wylewanie na siebie jadu i hejt, który do niczego nie prowadzi.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...