Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro Damage hack na kazdy priv server

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety godzina zmarnowana, przy odpalaniu 2 opcji hacka zamyka klienta za każdym razem na każdym kliencie.. 1 Opcja wgl. nie działczy :)

image.png

Opublikowano

Ups zapomniałem napisać o serwerze, wybacz, serwer to PangeaYT2, robię tak uruchamiam ten pliczek za pomocą Administratora klikam IN później uruchamiam clienta mam w tym S i jest niby ok ale gdy chce uruchomić auto attack czy jakoś tak, gdy uruchamiam wpisuje liczbe 10 , 50 , 100 , 200 , 300, 400 , 500 za każdym razem zamyka clienta i trzeba uruchamiać od nowa a 1 opcja nie działa wgl. Ale wole nie używać 1 na ludzi bo będzie za duże ryzyko xD

image.png

Opublikowano

Ups zapomniałem napisać o serwerze, wybacz, serwer to PangeaYT2, robię tak uruchamiam ten pliczek za pomocą Administratora klikam IN później uruchamiam clienta mam w tym S i jest niby ok ale gdy chce uruchomić auto attack czy jakoś tak, gdy uruchamiam wpisuje liczbe 10 , 50 , 100 , 200 , 300, 400 , 500 za każdym razem zamyka clienta i trzeba uruchamiać od nowa a 1 opcja nie działa wgl. Ale wole nie używać 1 na ludzi bo będzie za duże ryzyko xD

Bo pangea jest zabezpieczona, nie bawilem sie pangea bo nie gralem tam nawet. Musialbym sie pobawic clientem moze bym ogarnal to ale nie chce mi sie siedziec dla 1 clienta :D

Opublikowano

Nie kazdy ;d Kon trojanski jest grozny ? 

AVG jest slabym virusem, wykryje wszystko co jest niegrozne.

Zapewniam Cie, ze czitek nie ma zadnego virusa. Zobacz ile ludzi napisalo, ze dziala. Gdyby zlapali konia trojanskiego to by sie skarzyli, ze to jest gowno a nie czitek.

Kod zostal tak napisany, ze niektore antywirusy wykrywaja go jako groznego.

Wylacz antywirusa lub dodaj do zaufanych plikow.

Opublikowano

Zrobilem tak i smiga wszystko tylko ten hack jest syfiasty :D na Ravi s2 gram i sura wp i bije tak jakbym bil normalnie z miecza ;d wh szybciej bije od tego czegos ( tylko to bije tylko zaznaczone a wh obszarowo);d probowalem na woju i na surze i nie ma roznicy ;d ten hack to gawno ;d

edit: Do tego przydaloby sie jakies nieodpychanie z buta na ninji ? Ma ktos jakies dzialajace z tym hackiem ?

Opublikowano

OMG syfne to dlatego że po 1 ma to wirusy po 2 zmieniłem z .dll na .asi żeby odpalał się z clientam to skasowało mi z dupy ikonę startową gry O_o wywaliłem to z kompa jeszcze się okaże że te trojany są groźne dla systemu poza tym mam takie samo coś tylko napisane w formacie .py  0 wirusów taka sama szybkość tylko myślałem że wyciągnę więcej łącząc to z skryptem który mam jednak będę się musiał obejść smakiem dlatego że jak nagle znika ikona startowa serwera to chyba coś nie tak z tym jest ? jeszcze robię skana całego dysku dla pewności

nie polecam :x

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

OMG syfne to dlatego że po 1 ma to wirusy po 2 zmieniłem z .dll na .asi żeby odpalał się z clientam to skasowało mi z dupy ikonę startową gry O_o wywaliłem to z kompa jeszcze się okaże że te trojany są groźne dla systemu poza tym mam takie samo coś tylko napisane w formacie .py  0 wirusów taka sama szybkość tylko myślałem że wyciągnę więcej łącząc to z skryptem który mam jednak będę się musiał obejść smakiem dlatego że jak nagle znika ikona startowa serwera to chyba coś nie tak z tym jest ? jeszcze robię skana całego dysku dla pewności

l

nie polecam

No comment... Metin2 wykorzystuje .mix a nie .asi... Idiotyzm i szerzony debilizm. Gdyby tutaj był "prawdziwy" trojan to temat byłby w koszu a osoba która to wstawiła dostała by bana.

Wracając do tematu, cheat dobry, przydał mi się na metki ;p

Opublikowano

@masterneedklan wiem ale to nie codzienne że znika ci ikona startowa metina + masz zwiecie folderu gdzie było to  wgrane (musiałem usunąć folder bo bym nie w dostał się do środka ...)

A poza tym mylisz się metin2 wykorzystuje też .asi ktoś widzę ma ubogie pojęcie o metinie a najbardziej się wypowiada ;]

http://scr.hu/1bkk/u65qu

Pliki .asi działają z modem i bez i też są ładowane przy starcie clienta

Testowałem wiele podobnych hacków z niegroźnymi wirusami ale żaden nie odwalił mi czegoś takiego jak ten więc wole obejść się smakiem ;] Poza tym autor tematu wyraźnie powiedział że nie testował tego więc wiesz...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Ale wy macie problemy

1) Jeśli serwer nie ma zabezpieczenia przez plikami .mix .asi to zmieniamy nazwę pliku zxz.dll na zxz.mix lub zxz.asi i kopiujemy go do głównego katalogu gry (główny katalog to tam gdzie jest ikonka startowa serwera jak by ktoś nie wiedział -.-)

2) Kopiujemy z paczki pliki msvcp60.dll MSVCP60D.DLL i kopiujemy też do głównego katalogu z Metinem

3) Jeśli hack nie włącza się dalej to brakuje ci pliku MSVCRTD.dll który musisz pobrać ręcznie i też kopiujemy go do głównego katalogu z Metinem

4) Jak nie potraficie poszukać tego w google to mam poradnik na noobków

http://pl.lmgtfy.com/?q=MSVCRTD.dll+-+Download

5) Jeśli jesteś totalnym noobem i poradnik wyżej nic nie daje to daje  link do pobrania MSVCRTD.dll

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcrtd

Skan nie potrzebny to porządna strona ...

6) Jeśli po wykonaniu 5 wcześniejszych punktów nie odpala ci się hack to pobierz LEPSZY Injector

http://www27.zippyshare.com/v/85550287/file.html

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/6459b0874d1afe084d65702dd41ffd52d1918f4269c4c519975925f8925b20c1/analysis/

7) Odpal metina

8) Uruchom Injector jako Administrator w przypadku Win 7/8/8.1

9) Kliknij Choose Dll wybierasz zxz.dll i po wybraniu klikasz Choose Window wyskoczy ci komunikat wciskasz OK i klikasz szybko na okienko z metinem

10) Czekasz 2-3 sec ewentualnie 10 (Jak masz kompa na korbę)

11) Jeśli wyskoczy ci że brakuje innego pliku dll to zastosuj się do punktu 4 tylko wpisz zamiast MSVCRTD.dll to co ci brakuje ...

12) Jeśli pobrałeś ewentualnie brakujące pliki dll potrzebne do uruchomienia powtórz czynność od punktu 7 do 10

13) Jeśli sposób z Injector'em nie działa wykonaj ponownie punkt 1 i uruchom grę okno hacka powinno wyskoczyć podczas ekranu wyboru postaci

14) Jeśli z jakiegoś powodu dalej nie działa i wyłącza gre lub nie pojawia się okienko z hackiem to oznacza że serwer jest przed tym zabezpieczony i niestety musisz grać uczciwie ;_;

Pozdrawiam

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Świetnie chciałem ogarnąć czy to działa zalogowałem się na konto już miałem klikać żeby wejść na postać bum kick .. loguje się na konto i wyłącza clienta .. i tak caly czas usunąłem pliki tego cheata i dalej to samo czyli fajnie straciłem konto przez to gunwo THX

@Edit dobrze że to wszystko się jakoś naprawiło ale ciekawi mnie to czemu po dłuższej chwili ?

Opublikowano

Świetnie chciałem ogarnąć czy to działa zalogowałem się na konto już miałem klikać żeby wejść na postać bum kick .. loguje się na konto i wyłącza clienta .. i tak caly czas usunąłem pliki tego cheata i dalej to samo czyli fajnie straciłem konto przez to gunwo THX

@Edit dobrze że to wszystko się jakoś naprawiło ale ciekawi mnie to czemu po dłuższej chwili ?

Sorki staralem sie okrasc Tobie konto :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...