Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro Damage hack na kazdy priv server

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdz. Dziala na kazdym serverze i ja twierdze, ze na kazdym serverze bedzie dzialac na kazdej postaci

Oke, ale na pandorze nie odpala się, w ogóle nic się nie dzieje po z injectowaniu.

Opublikowano

Niecodzienny mam problem ;c Robię wszystko co jest napisane w poradniku , Co wpisałeś w exe? na eloth , bo ja wpisalem ElothMt2.exe

i nie wyskakuje okno :c czemu

Opublikowano

Niecodzienny mam problem ;c Robię wszystko co jest napisane w poradniku , Co wpisałeś w exe? na eloth , bo ja wpisalem ElothMt2.exe

i nie wyskakuje okno :c czemu

A patrzysz jaka jest nazwa w menadżerze zadan jaka ma nazwe eloth ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Robię wszystko ok, mam to okienko, ale w grze klikam aby włączyć i działa inaczej niż powinno.

Natomiast wyłącza clienta ;)
Jakiś pomysł ?

Opublikowano

Na PandoraMT2 nie chce działać.Wyskakuje ten błąd,że mscvp60d.dll nie odpowiada.Zainstalowałem visual c++ 2005,8,10,12 ze strony microsoft,ale dalej to samo,to działa na klientach 2012 w ogóle?Czy tylko 2010?

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Mi nie chodzi, ale może to wina servera. Sprawdzał to ktoś na XenoxMt2?

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Na PandoraMT2 nie chce działać.Wyskakuje ten błąd,że mscvp60d.dll nie odpowiada.Zainstalowałem visual c++ 2005,8,10,12 ze strony microsoft,ale dalej to samo,to działa na klientach 2012 w ogóle?Czy tylko 2010?

To dziala na all clientach :) Na ascarialu dziala dobrze, na invori dziala dobrze. Sciagnij z google ten plik i wrzuc go do folderu C:/windows/system32

@WWPDS sciagniecie pare mb i sprawdzeniu nic nie kosztuje

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dobra,dmg działa ,ale praktycznie tylko na ninji.Na surze testowałem i bodziaku to tam strasznie słabo to leciało.Działa to ogólnie tak szybko jak dmg zrobione poprzez dodanie eventów w plikach combo1 ,combo2 itd.Bo na ninji zawsze dmg hack był lepszy..

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Dobra,dmg działa ,ale praktycznie tylko na ninji.Na surze testowałem i bodziaku to tam strasznie słabo to leciało.Działa to ogólnie tak szybko jak dmg zrobione poprzez dodanie eventów w plikach combo1 ,combo2 itd.Bo na ninji zawsze dmg hack był lepszy..

Dzisiaj pierwszy raz mi tak slabo dzialal na woju na Isaric hardzie. Ale to tylko na tym serverze mi slabo dziala a wrecz w ogole

Zaden hack nie jest idealny ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie , ale moja postac jest w ziemi i ma mieczyk nie mozna sie ruszac :D Ethandia 

Dziala ale bardzo bardzo wolno .... wojownik body 

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie , ale moja postac jest w ziemi i ma mieczyk nie mozna sie ruszac :D Ethandia 

Dziala ale bardzo bardzo wolno .... wojownik body 

Musiales wgrac innego hacka dlatego masz postac w ziemi, ten hack nie ingeruje w pliki clienta

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie działa na CradosMT2,  nie wyskakuje okno z tymi wartościami.

Zle przepisujesz nazwe servera lub nie odpalasz ikonki m2i jako administrator

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...