Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro Damage hack na kazdy priv server

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten hack jest wykrywalny? Chodzi mi o to czy zostawia jakis slad w logach serwera i na ich podstawie administracja moze podjac decyzje o stalej banicji? Czy po prostu dziala na zasadzie nie sfilmuja cie to nie dostaniesz bana?

Opublikowano

Ten hack jest wykrywalny? Chodzi mi o to czy zostawia jakis slad w logach serwera i na ich podstawie administracja moze podjac decyzje o stalej banicji? Czy po prostu dziala na zasadzie nie sfilmuja cie to nie dostaniesz bana?

Jesli maja w bazie pokaz logow szybkosci ataku ( maxymalna wartosc jest X a ten hack bedzie bil 5-10 razy wiecej ) owszem moga zbanowac, bo za szybko bijesz.

Uzywam tego na ascarialu od samego poczatku. Ale kazdy administrator nie bedzie sie bawil w sprawdzaniu kilometrowych logow postaci.

Wiec jesli Cie nie sfilmuja to nie dostaniesz bana.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ten hack nie działa robie jak jest pokazane Wpisuje 4Death.pl.exe Daje In przed włączeniem clienta mam Literke S pod IN I gówno nie działa 
Windows Xp

Opublikowano

Mi wyskakuje taki błąd: Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP60D.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem. Pomoże ktoś?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

działa na PangeaYT2?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

działa na PangeaYT2?

Sprawdz to tylko pare MB ;)

Mi wyskakuje taki błąd: Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP60D.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem. Pomoże ktoś?

Czy wy naprawde jestescie takimi idiotami, ze nie potraficie spojrzec 2 posty wstec ?? Na poprzedniej stronie i w pierwszym poscie masz rozwiazanie....

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jak dla mnie, ten hack działa średnio. Tylko na Ninji lepiej. I powiem coś do tego problemu z mscvp60D.dll. Ludzie, gdy pobieracie ten plik jest tam kilka plików. W nich także msvcp60.dll i MSVCP60D.dll. Wystarczy skopiować te pliki i wsadzić do clienta. I po problemie.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Moze ktos z was dodac filmik jak zainjectowac tego hacka bo ja probuje tak jak jest w instrukcij i mi nic nie wyskakuje moze cos zle injectuje

Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Mam taki błąd:" Nie znaleziono wejścia procedury __CxxFrameHandler3 w bibliotece msvcrt.dll "

Nie widziałem, aby ktoś wyżej miał taki błąd, więc pisze tutaj, dodam że mam win xp i wszystkie c++ mam zainstalowane.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem;/ na 4death.pl w lewym górnym rogu pisze METIN2 a jak wpisze METIN2.exe. to mi nie działa. Co mam wpisać? 4death.pl? Podobno sam korzystasz na tym serwerze z tego i prosiłbym o pomoc ;)

Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...