Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astard.pl Klasyczny Serwer Metin2 [Dedyk] [Medium]

WeedProjects

Krolestwa  

308 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowe flagi królestw, czy stare ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi się podoba. Fajnie się expi, DT przyjemne i wgl. Przynajmniej nie było ataków ani nic :)

Ataków nie było bo sensu tego robić nie ma :D . Serwer i tak będzie świecił pustkami po tygodniu bądź utrzyma te 50 graczy ^^

W jakich lvlach są te nowe mapki? 1sza jest od 90 a następne?

W prezce nie ma info więc ci nie powiem ale na serwie w pierścieniu nie ma tp ? a jak klikniesz to nie ma info ?

rmoiyq.png

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ataków nie było bo sensu tego robić nie ma :D . Serwer i tak będzie świecił pustkami po tygodniu bądź utrzyma te 50 graczy ^^

W prezce nie ma info więc ci nie powiem ale na serwie w pierścieniu nie ma tp ? a jak klikniesz to nie ma info ?

super proroku :) 

Dla prawdziwych graczy :

Co prawda start kulawy jesli chodzi o stronę, ale do 24 zbieramy listę rzeczy i bugów wszystko zostanie naprawione przez noc oraz zostanie wrzucona nowa strona . Gdy dopniemy wszystko na tip-top, zaczniemy dobrą reklame :) 

Pozdrawiam i zapraszam do gry

Opublikowano

Co to znaczy takie jak w podstawowych?

Kolejny serwer co nie potrafią wrzucić klienta 1 dzień przed startem no ja pierdole :|

bd mieli więcej DDos  ,,, nie wrzuca sie wczesnie kllienta nigdy . To jest samobójstwo ;d

Opublikowano

up nie wrzuca się pełnego klienta :) zawsze po starcie daje się wtedy łatkę z brakującymi plikami ( root i inne)

super proroku :)

Dla prawdziwych graczy :

Co prawda start kulawy jesli chodzi o stronę, ale do 24 zbieramy listę rzeczy i bugów wszystko zostanie naprawione przez noc oraz zostanie wrzucona nowa strona . Gdy dopniemy wszystko na tip-top, zaczniemy dobrą reklame :)

Pozdrawiam i zapraszam do gry

oww jestem prorokiem :) miło

rmoiyq.png

Opublikowano

Dodajcie system poleceń, na pewno zwiększy to ilość graczy. Przykładowo:

Jeśli zaproszony gracz osiągnie 100lvl dowolną postacią otrzymujesz 300SM

Zachęciłoby to graczy do zapraszania znajomych i mogliby też w jakiś sposób zdobyć SM. A za np. 300 to mają PD czy coś :)

Opublikowano

Dacie ktoś linka innego do klienta? ;/ bo wypakowywuje klienta i ciągle jakiś błąd i brak kilku plików..

polecam wyłączyć na ten czas antywirusa :) zapewne używasz Avasta co nie ?

Opublikowano

Może by usunąć te anty kd? ;p

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Graczy online 121 ;)

Widać ludzie grają

Jednak widziałem wczoraj kilka nie dociagnięć

Typu za mały drop kasy w porownaniu do kosztów w sklepie..

Nie dało sie wejśc do v1/v2

Skil wchodził na P1 [ Kij wie czy to odnośnik G1 czy To juz P :D]

Opublikowano

Graczy online 121 ;)

Widać ludzie grają

Jednak widziałem wczoraj kilka nie dociagnięć

Typu za mały drop kasy w porownaniu do kosztów w sklepie..

Nie dało sie wejśc do v1/v2

Skil wchodził na P1 [ Kij wie czy to odnośnik G1 czy To juz P :D]

Tak jak mowilem nie należy sie zrażać zaden serwer nie startuje na tip top tylko zawsze coś trzeba poprawić :) 

Zapraszamy do gry,nowa strona i już ponad 300 osob online, dziś spokojnie dobijemy do 400 .

Dodajcie system poleceń, na pewno zwiększy to ilość graczy. Przykładowo:

Jeśli zaproszony gracz osiągnie 100lvl dowolną postacią otrzymujesz 300SM

Zachęciłoby to graczy do zapraszania znajomych i mogliby też w jakiś sposób zdobyć SM. A za np. 300 to mają PD czy coś :)

Jest system osiagniec, jesli wbije okreslony lv dostaje punkty które są podobnoe do sm, mozna kupic za nie itemy z isa

Opublikowano

Jest system osiagniec, jesli wbije okreslony lv dostaje punkty które są podobnoe do sm, mozna kupic za nie itemy z isa

Chodzi mi o reklame serwera :)

Opublikowano

Ponawiam pytanie. Zrobicie coś odnośnie tych broszur? Jest to podstawowy ulepszacz a dropi tylko na niskich lvlach...

zwiększymy % na drop a jak zwiększy sie liczba graczy to ruszy handel i będzie można to kupić od innych graczy :)

Opublikowano

Wielki + dla administracji widac ze zalezy im na graczach :)

Aktualizacja juz jest .

Widac ze serwer nie na 2 dni :)

Małe problemy na starcie ale bugi juz naprawione :)

Exp bardzo dobry , drop poprawiony...

Bosy mega :) A drop fajny wierzchowce kostiumy naprawde ciekawy :P

Opublikowano

Poprawcie dropy z metków bo lekka porażka, oraz z bossów. Co mi z bossa na mapie 110 jeśli z niego lecą mi ulepki których mam ponad 100 (6x otwierałem skrzynie za każdym razem jakiś bezużyteczny ulepszacz) Na mapie 90 boss jest ok :)

Metin 160 lvl przykładowo i leci z niego stalka i kd anty sury, i co mi z takiego dropu? Nie prościej dodać np. pierścień doświadczenia(na te trudniejsze metiny) wierzchowce itd :)

Opublikowano

Poprawcie dropy z metków bo lekka porażka, oraz z bossów. Co mi z bossa na mapie 110 jeśli z niego lecą mi ulepki których mam ponad 100 (6x otwierałem skrzynie za każdym razem jakiś bezużyteczny ulepszacz) Na mapie 90 boss jest ok :)

Metin 160 lvl przykładowo i leci z niego stalka i kd anty sury, i co mi z takiego dropu? Nie prościej dodać np. pierścień doświadczenia(na te trudniejsze metiny) wierzchowce itd :)

postaramy się dzisiaj to popoprawiac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...