Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astard.pl Klasyczny Serwer Metin2 [Dedyk] [Medium]

WeedProjects

Krolestwa  

308 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowe flagi królestw, czy stare ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj Skan :).Wolę wiedzieć na czym stoję :)

Dołączam się do niego.

Nie chce znowu mieć syfu jak z Nexo**ii, który zaraził mi wszystkie pliki .dll i ku**a nic mi nie działa.

Opublikowano

Dodaj Skan :).Wolę wiedzieć na czym stoję :)

Dołączam się do niego.

Nie chce znowu mieć syfu jak z Nexo**ii, który zaraził mi wszystkie pliki .dll i ku**a nic mi nie działa.

Client jest czysty, akurat teraz go nie ma wiec dopiero po 16 będzie skan 

Opublikowano

Bedzie jakis event wielkanocny?

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Zapowiedz nawet ładnie sie prezentuje ale jakość screenów tragiczna.

I wali mi tu gotowcem, nie wiem czego chyba Aline, ale gotowca. Te eq.... ale powodzenia zycze, polecam ;)

Opublikowano

I wali mi tu gotowcem, nie wiem czego chyba Aline, ale gotowca. Te eq.... ale powodzenia zycze, polecam ;)

Idz tam do siebie licznik krec.

Opublikowano

Każdy serwer jaki startuje to praktycznie gotowiec także... Jak nie będzie jakiś bugów na yangi czy tp na ostatnią mapę tak jak na batiosie to będzie okey ..

Opublikowano

Chętnie wejde na server i zobacze jak to wszystko wygląda w praktyce bo zapowiada sie fajnie, ale wiadomo zapowiada...

Opublikowano

Jak dla mnie może być i nawet ten gotowiec, byleby serwer wystartował bez kłopotu, utrzymywał się, nie miał bugów i tyle.

W ciągu ostatnich dni miałem grać na 3 serwerach, przykład Asl*n usunęło mi postać, wywalało channele, więc wole grać na jakimś jebanym gotowcu tylko żeby nie było pobugowane :) Poza tym, nawet gdyby był to gotowiec, to zapewne administracja była na tyle mądra aby to przerobić dosyć dobrze.

P.S Dodajcie na stronę główną polskie znaki, typu "ż" "ź" "ć" itd. ponieważ to widać że strona główna od jakiegoś Niemca ;)

Opublikowano

Jak dla mnie może być i nawet ten gotowiec, byleby serwer wystartował bez kłopotu, utrzymywał się, nie miał bugów i tyle.

W ciągu ostatnich dni miałem grać na 3 serwerach, przykład Asl*n usunęło mi postać, wywalało channele, więc wole grać na jakimś jebanym gotowcu tylko żeby nie było pobugowane :) Poza tym, nawet gdyby był to gotowiec, to zapewne administracja była na tyle mądra aby to przerobić dosyć dobrze.

P.S Dodajcie na stronę główną polskie znaki, typu "ż" "ź" "ć" itd. ponieważ to widać że strona główna od jakiegoś Niemca ;)

strona zostanie zmieniona to tylko tymczasowa juz przed startem nie damy rade tego zrobić :)

Opublikowano

A co do reklamy i zabezpieczeń, macie? (Przepraszam że tak spamuję, ale zadaję pytania ponieważ nie pisaliście nic w prezentacji o reklamie itd.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...