Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Turniej League of Legends 2v2

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up. Jest i będzie blacklist'a ale nie ma jeszcze Szymcia by ją dodał.

Jebac cebulakow których nie stać na bola.

Dlaczego ktoś miałby nie używać bola?

Bo w tym turnieju jest to zakazane. Jeżeli ktoś używa BoL'a jest to gra bez umiejętności. Bo robi to za Ciebie skrypt nie Ty i raczej większej zabawy nie ma ;/ Bo w LoL'u zabawą jest klikanie w różne miejsca by postać biegała w kółko itp.

87225705356827008866.png

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebac cebulakow których nie stać na bola.

Dlaczego ktoś miałby nie używać bola?

Jeblo kogos na leb ostro, albo trolujesz albo masz w mozgu siano z trocinami, pomysl sam czemu bol jest zakazany....

sstwc.jpg

Opublikowano

Zostałeś złapany w sidła starego Janusza, podrywacza ludzi, którzy się z kutasami na mózgi zamienili.

Na niektórych championach nie zauważymy bola i co wtedy? Teoretycznie na każdą postać jest skrypt.

Opublikowano

@Up. Każdy to zgłosi. Bo to jest na wszystkich postaciach widoczne. Może mały skrawek ale jest :) Ty na bl na pewno już trafisz.

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. Raczej tak :]

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. Raczej tak :]

Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Powtórze pytanie, jeśli mam 30 lvl na NA a 27 na EUNE mogę wziaść udział w konkursie?

Nie. 

Trzeba mieć 30 level, aby się zgłosić do turnieju.

Opublikowano

@Up. Ja ustalam zasady bo sponsoruje ten konkurs jak i ja go stworzyłem. Zatwierdził tylko Szymcio mój przyjaciel :*

87225705356827008866.png

Opublikowano

Ciekawi mnie jak zamierzasz odróżniać bardzo dobrych graczy od użytkowników BOLa, cóż pozostaje życzyć powodzenia :P

Opublikowano

Ciekawi mnie jak zamierzasz odróżniać bardzo dobrych graczy od użytkowników BOLa, cóż pozostaje życzyć powodzenia :P

Może poprostu zablokuje się te postacie co napisałem kilka postów wcześniej i wykluczy się bolowców(w tym ciebie), to chyba wszystko co można zrobić.

sstwc.jpg

Opublikowano

Czyli jak chcem zagrać lb albo ryze to nie pogram ...? Bez BoLa oczywiście.

Jeżeli te postacie się zablokuje to nie pograsz. 

3431810405.png

Opublikowano

Czyli jak chcem zagrać lb albo ryze to nie pogram ...? Bez BoLa oczywiście.

hahaahah  a skryptów do wychodzenia z golda czy auto carry to ja szukam na mpc

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=926573&sid=69c75523921ae77bfe54065ea5a2d1ca&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title

I gdzie jest ta blacklista?

Opublikowano

Może poprostu zablokuje się te postacie co napisałem kilka postów wcześniej i wykluczy się bolowców(w tym ciebie), to chyba wszystko co można zrobić.

a samego siebie to nie?

8eJZ4.png

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Blacklista? xDDDDDD

Największy bolowiec mpc robi nowe konto, zapisuje się, pożycza konto w LoLu od kolegi i wygrywa 80PLN. Tym oto sposobem magicznie ominął waszą czarną listę. Protip.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

a samego siebie to nie?

8eJZ4.png

No wlasnie. ...

Up. Dobry pomysl. Ale i tak ci amatorzy ktorzy uzywaja bola nieumiejetnie zostana wykryci

PS. Postacie losowo czy wybieranie?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

Raz w życiu użyłem bola żeby zobaczyć jak on działa, ktoś wam bajek naopowiadał dzieci, zresztą wystarczy spojrzeć kim ja gram rankedy. Idioci do kwadratu. Gratuluje mózgu.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeżeli pdoczas gry 2 osoba pójdzie afk i wygram solo, to też win sie liczy? 

bb68.png

Opublikowano

Dobra Champy których nie można używać:

- LB    

- Cass

- Ori

- Kata

- Gragas

- Każdy ADC (bo ProSeries, VMA etc.)

- Morgana

- Zed

- Xerath

- Nocturne

- Ryze 

- Riven

- Blitz

- Kayle 

- Nid

- Thresh

- Elise

- Lux

- Talon

- Veigar 

- Ahhri

- yorick

- TF

- Brand

- Yasuo

- Leona 

- Darius

I wiele wiele więcej, bo Reborna na Tryndzie nawet nie wyczaicie.

Gratuluje mózgu, @Netrodal

Opublikowano

Rządamy wyjebki Nidzgora oraz zrobienia Black Listy

Pozdro i LAJKOWAĆ TEN POST NIECH ADMIN SZYMIKO UJRZY SIŁĘ UCZCIWYCH GRACZY

ale szymcio to też bol xD 

Dobra Champy których nie można używać:

- LB    

- Cass

- Ori

- Kata

- Gragas

- Każdy ADC (bo ProSeries, VMA etc.)

- Morgana

- Zed

- Xerath

- Nocturne

- Ryze 

- Riven

- Blitz

- Kayle 

- Nid

- Thresh

- Elise

- Lux

- Talon

- Veigar 

- Ahhri

- yorick

- TF

- Brand

- Yasuo

- Leona 

- Darius

I wiele wiele więcej, bo Reborna na Tryndzie nawet nie wyczaicie.

Gratuluje mózgu, @Netrodal

ze co? pojebalo? 

Blacklista? xDDDDDD

Największy bolowiec mpc robi nowe konto, zapisuje się, pożycza konto w LoLu od kolegi i wygrywa 80PLN. Tym oto sposobem magicznie ominął waszą czarną listę. Protip.

niech sądzą że są akceptowani a wyjebac ich godzine przed rozpoczęciem turnieju czy coś? nie zrobią nowego kona, a kolegów jest możliwośc ze nie mają. 

Ale wy marudzicie, specjalnie dla Was gra będzie moderowana :* Po 2. Używanie BoL'a jest widoczne w grze, więc od razu będzie dyskwalifikacja. Zabronione są wszystkie programy (wspomagające) 

ej co, jak widoczne? a jak ktoś jest kurwa szybki, i potrafi grac (zresztą co trudnego jest w klikaniu qwer z odpow. szybkością?) będzie zdyskwalifikowany ?

Opublikowano

I gdzie ta blaclista, chcielibyśmy ujrzeć ją jak najszybciej.

Ktoś wspomniał, że nie damy rady zobaczyć kto jedzie na bolu po zmianie nicków... to nie znaczy, że mamy upraszczać im sprawę !!!!

Opublikowano

Powiem tak...

Gówno z tego turnieju wyjdzie, bo zawsze gówno z turniejów LoLa na mpc wychodzi :) Bywalce wiedzą o co chodzi.

Btw. kto funduje nagrody?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...