Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Turniej League of Legends 2v2

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

losowanie (drzewko kto z kim gra) jest losowe czy dostanę przeciwników bliskich mi dywizją?

1 osoba może zagrać tylko w jednej "parze" ?

Opublikowano

3. Trzeba mieć 30 level, aby się zgłosić do turnieju.

4. Jest to turniej 2v2, każda graarrow-10x10.png ma być rozegrana na mapie Howling Abbys.

5. Minimalna ilość drużyn to 18 (36 zawodników).

6. Nie ma ograniczenia levelowego, jakiego sobie załatwisz kolegę do gry-tak zagrasz.

Rozumiem, że osoba która dodaje zgłoszenie musi mieć 30 lvl, a druga osoba może mieć dowolny, tak ?

Opublikowano

losowanie (drzewko kto z kim gra) jest losowe czy dostanę przeciwników bliskich mi dywizją?

1 osoba może zagrać tylko w jednej "parze" ?

Tak, drzewko :P Jedna osoba-jedna drużyna.

Za co np. będzie można zostać zdyskwalifikowanym?

Np. jeśli dana drużyna nie zjawi na dany czas.

Nie zamieni się to w turniej lepszego używania BoL'a;d?

Mam nadzieje, że nie.

Rozumiem, że osoba która dodaje zgłoszenie musi mieć 30 lvl, a druga osoba może mieć dowolny, tak ?

Ups, fail. Obie osoby muszą mieć 30 lvl, poprawione.

Nie dałoby się zrobić jeszcze 1 v 1?

Znajomy musi mieć konto na forum?

Póki co nie, w przyszłości owszem.

Tak, musi mieć konto na forum.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dlaczego nie zrobicie black listy graczy bola ? Tak jak było kiedyś w jakimś turnieju.

Edit.

Down.

No właśnie po zobaczeniu tego zaproponowałem to ; p

Opublikowano

Dlaczego nie zrobicie black listy graczy bola ? Tak jak było kiedyś w jakimś turnieju.

Nidzgor się już zapisał to na pewno mamy szansę xD

3431810405.png

Opublikowano

Rządamy wyjebki Nidzgora oraz zrobienia Black Listy

Pozdro i LAJKOWAĆ TEN POST NIECH ADMIN SZYMIKO UJRZY SIŁĘ UCZCIWYCH GRACZY

Opublikowano

Rządamy wyjebki Nidzgora oraz zrobienia Black Listy

Pozdro i LAJKOWAĆ TEN POST NIECH ADMIN SZYMIKO UJRZY SIŁĘ UCZCIWYCH GRACZY

Wysłałem już nawet raporta na nich, obydwoje tak naprawdę używają bola i powinni zostać wyjebani z turnieju albo tak jak mój poprzednik pisał, zrobić black listę.

sstwc.jpg

Opublikowano

Z jakiej racji black lista? Bardzo dobrze, że nidzgor bierze udział.

Rozumiem, że wszystko poza bolem jest dozwolone?

Opublikowano

Masz na myśli Jungler Timer ? Kappa

@topic, czarna lista powinna być dobrym pomysłem, ciężko wygrać z botem :)

Opublikowano

@Miszczu.

Ciebie też sprzedali, że spacją wygrywasz więc za wyjebaniem Ciebie też bym był.

Bez dowodów pewnie tego nie zrobią i nawet nie będę o to pisał ale Nidzgor? Pls

Te wasze evade srade to jeden chuj z bolem, chodziło mi bardziej o bolowców niż o sam program

Opublikowano

Albo poprostu wyjebac takie postacie jak:

Lb/Cass/Syndra/Ryze/Kata i miec wyjebane, bo do reszty postaci combo samemu tez szybko mozna jebnac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Albo poprostu wyjebac takie postacie jak:

Lb/Cass/Syndra/Ryze/Kata i miec wyjebane, bo do reszty postaci combo samemu tez szybko mozna jebnac.

Warto dodać Yasuo, datyasuo rozpierdala system

3431810405.png

Opublikowano

Ale wy marudzicie, specjalnie dla Was gra będzie moderowana :* Po 2. Używanie BoL'a jest widoczne w grze, więc od razu będzie dyskwalifikacja. Zabronione są wszystkie programy (wspomagające) 

87225705356827008866.png

Opublikowano

Ale wy marudzicie, specjalnie dla Was gra będzie moderowana :* Po 2. Używanie BoL'a jest widoczne w grze, więc od razu będzie dyskwalifikacja. Zabronione są wszystkie programy (wspomagające) 

A mkjogo dla skinów z wyłączonym timerem też zabroniony? 

3431810405.png

Opublikowano

Na cass i kacie owszem ale jak udowodnisz to na ryze czy Syndrze, po za tym jestem pewien ze nie kazdy mecz bedzie moderowany. W ostatnim turnieju ktory byl i tak klapa byla ta black lista i kazdy mowil ze to dobry pomysl, wiec czemu tu tego nie wprowadzisz. Zaraz ludzie pomysla ze wspieracie bolowcow.

sstwc.jpg

Opublikowano

@Up. Do BoL'a mogę coś napisać bo to łatwy język LUA, podobne niektóre części kodu do questów w metinie. Ahh.. jakbym miał dostęp do Administracji funkcji danej gry :[ Blacklist jest(pisałem do szymcia, by wprowadził) więc z tym najmniejszego problemu nie będzie. Zrobimy możliwe jeszcze tak (a pro po) że by rozpocząć mecz, musi być 1 z prowadzących na SPECT :0

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie ma blacklisty, nie gram, proste, bo automatycznie stracony czas, bo jak trafie na Nidgzora albo inne gówno to nie czuję się na siłach bolowe gówno rozwalić :/

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...