Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś kompletnym de**lem ... Nie wiem czy jestes tego swiadom ale zasilacz no-namw za 60zl na allegro moze popalic lub uszkodzic jakies podzespoly lub moze sie poprostu zepsuc po 3miechach. Idz moze bajeczke ogladac na kompach sie nie znach. Najlepiej kupic corsair 450/350w

44883245864358281345.png

Opublikowano

D**il to masz na nazwisko ! Akurat zajmuje się taki rzeczni składam tanie kompy dla ludzi i takich zasilaczy kupiłem już setki, sam mam 2 w domu. Twoja rada jest beznadziejna, Kupić grafikę za 100 i zasilacz 350w za 130zł który nawet jak by chciał wsadzić potem do nowego kompa to nie ma po co bo za słaby, zastanów się za te pieniądze ma 2.

http://allegro.pl/zasilacz-whitenergy-500w-nowka-i4150859724.html
Opublikowano

Hahahahahahahahahaahha jesteż załosny. Corsair 450w bedzie za slaby ? On pociagnie nawet i7. Widać jak sie znasz pajacu. Proszę Cie zamknij morde bo jestes kompletnym idiota.

Hahahahahahahahahaahha jesteż załosny. Corsair 450w bedzie za slaby ? On pociagnie nawet i7. Widać jak sie znasz pajacu. Proszę Cie zamknij morde bo jestes kompletnym idiota.

44883245864358281345.png

Opublikowano

No gratuluje wywołałeś lawinę śmiechu w firmie, wsadzić zasilacz za 150zł do kompa o wartości 250zł. 3maj tak dalej ! Idiota cie spłodził i nie powtarzaj jego pomyłki, błagam !

Opublikowano

D**il to masz na nazwisko ! Akurat zajmuje się taki rzeczni składam tanie kompy dla ludzi i takich zasilaczy kupiłem już setki, sam mam 2 w domu. Twoja rada jest beznadziejna, Kupić grafikę za 100 i zasilacz 350w za 130zł który nawet jak by chciał wsadzić potem do nowego kompa to nie ma po co bo za słaby, zastanów się za te pieniądze ma 2.

http://allegro.pl/zasilacz-whitenergy-500w-nowka-i4150859724.html

Proszę nie wciskać zasilaczy z czarnej listy i nie obrażać innych użytkowników. Nawet jak nie zacząłeś.

Nikt nie mówi, że nie można brać tańszych zasilaczy z allegro, ale nie z czarnej listy.

http://allegro.pl/zasilacz-chieftec-350w-gpa-350s8-aktywne-pcf-fv-i4134898891.html

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@RADTOR

Ciii on pracuje w firmie ma 10 lat i składa ludziom kompy z zasilaczami z czarnej listy, procesorami amd pod podstawke intela karty graficzne pod agp do plyt glownych z pci-e.

44883245864358281345.png

Opublikowano

odpuszczam za stary na to jestem...

Te 14 lat... Myślałeś o emeryturze?

To taka karta graficzna za 100 zł coś uniesie?

Wymień na początku zasilacz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja nie musze nic wymieniać, mam kartę graficzną za 2k.

A, sorry. Myślałem, że to autor.

Co ma nosić? To karta graficzna, a nie tragarz.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...