Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[K] Znajdź króliczka w dziale Minecraft!

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje Cripzone. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Jeden z królików znów nam uciekł! Ostatnio widziany był w Zarządzaniu serwerem pomiędzy stronami 136 - 147. Zabrał on ze sobą serwer od

maxcraft_logo.png Jeśli go złapiesz, możesz zgarnąć ten serwer ;) Ten kto zdobył już jeden serwer kolejnego nie może otrzymać! Jeśli masz % możesz zgarnąć -5%!

Opublikowano

Przez przypadek wypuściłem jednego z króliczków! Słyszałem, że ukrył się w publikacjach pomiędzy stronami 14 - 23! Pomóż go nam odnaleźć i zgarnij -%/Plakietkę! :)

Opublikowano

Uszaty znów uciekł. Miało to miejsce 2 minuty temu, nie powinien zbyt daleko wywędrować. Nie wiem, w którym jest subforze.

maxcraft_logo.png Jeśli go złapiesz, możesz zgarnąć ten serwer  ;) Ten kto zdobył już jeden serwer kolejnego nie może otrzymać! Jeśli masz % możesz zgarnąć -5%!

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Phoenix, daj się innym wykazać. ;-;

Uciekł królik. Miał problem z kolorami rang lub kolorami tabliczek. Szukał tutoriala. 

maxcraft_logo.png Jeśli go złapiesz, możesz zgarnąć ten serwer   ;) Ten kto zdobył już jeden serwer kolejnego nie może otrzymać! Jeśli masz % możesz zgarnąć -5%!

Opublikowano

Jeden z królików zwiał i ukradł mi kod na serwer który dostałem od maxcraft_logo.png. Jeśli go znajdziecie kod możecie sobie zatrzymać a za pomoc otrzymacie -5% :) Ukrył się na pierwszych 7 stronach, niestety którego subforum nie wiem.

Opublikowano

Królik uciekł w tematy z września 2011 roku (dział główny).

Dodatkowy prezent: GIFT (gra Dead Island: Epidemic)

Sponsor: @Juri.

Opublikowano

Dla ułatwienia podpowiem, że autorem tematu jest @Juri.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...