Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na darmowe grzyby: Oglądanie reklam!

Xist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telewizory ciągle przylatują a reklam u grzybiarza nie ma. :(

Próbowałem czyścić ciasteczka ale to nic nie daje, tak jakby mi nie zmieniało IP.

gnYrBkB.png

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej mam problem, na żadnym IP nie wyświetlają mi się reklamy

Jutro będą działać??

76561198115213832.png

Opublikowano

US IP tylko 6 filmów a już od 8:00 wertuje około 100ip I nic na innym koncie mi wchodzą filmy ale na tym co już wczoraj nastukałem 78 grzybów dziś już nie chcą..

Opublikowano

Ludze... Wy jesteście straszne napaleni na te grzyby. Ja dzisiaj mam dużo wczoraj miałem mało przedwczoraj miałem dużo. Spróbujcie pod wieczór. 

6gqn.png
Opublikowano

Ludze... Wy jesteście straszne napaleni na te grzyby. Ja dzisiaj mam dużo wczoraj miałem mało przedwczoraj miałem dużo. Spróbujcie pod wieczór. 

Dokladnie powiedziane :D Przez takich napalencow, ktorzy mysla ze beda dziennie miec po te 100 grzybolcow te sposoby padaja i pozniej niema wogole reklam. 

Opublikowano

Ten kto się nauczył to się nauczył i będzie ciągnął grzyby. Nie chcę żeby cały świat o tym wiedział bo w ogóle zabraknie reklam. Pozdrawiam!

6gqn.png
Opublikowano

Korzystałem z tego sposobu od miesiąca i zauwazyłem że od 1,5 tygodnia jest tego coraz mniej i mniej kiedyś mogłem 70 grzybow w dzien teraz zaledwie 10 jak dobrze pojdzie , Wiedziałem że odkryją mój sposób wiedziałem xD

Opublikowano

Korzystałem z tego sposobu od miesiąca i zauwazyłem że od 1,5 tygodnia jest tego coraz mniej i mniej kiedyś mogłem 70 grzybow w dzien teraz zaledwie 10 jak dobrze pojdzie , Wiedziałem że odkryją mój sposób wiedziałem xD

hahaha jaki twoj sposob :D Tak samo ja moge powiedziec ze to moj sposob bo tez dlugo z tego kozystam. Swaja droga jest jeszcze jeszcze jedna opcja gdzie mi dziennie przybywa sdernio po 60 grzybolcow, ale niedlugo pewnie sie to skonczy bo jakis madry zamiesci poradnik a nowicjusze w grze rzuca sie na niego jak heiny. 

Opublikowano

hahaha jaki twoj sposob :D Tak samo ja moge powiedziec ze to moj sposob bo tez dlugo z tego kozystam. Swaja droga jest jeszcze jeszcze jedna opcja gdzie mi dziennie przybywa sdernio po 60 grzybolcow, ale niedlugo pewnie sie to skonczy bo jakis madry zamiesci poradnik a nowicjusze w grze rzuca sie na niego jak heiny. 

Dokładnie.

A znając życie zaraz to usuną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...