Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na darmowe grzyby: Oglądanie reklam!

Xist

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy jest takie rozszerzenie do chrome. Taki problem sobie ściągnąć mozillę? Ludzie, macie grzyby na tacy i jeszcze wam mało. Nie rozumiem czasami niektórych rzeczy.

6gqn.png
Opublikowano

żaden problem pobrać ,nie rozumiem Was....

Ps. jak bys mógł ogarnąć czy jest więcej tych dobrych IP ,ja takich rzeczy nie ogarniam 

(dziękuje Ci z całego serca już 15 grzybków <3 )

Opublikowano

Właśnie dodałem jedno niemieckie IP, problem w tym że czasem reklama tam trwa nawet 5 minut :)

Nie wiem czy jest sens używać większej ilości ip. Im więcej dostajemy tym mniej potem leci i wkońcu kończy się to co możemy wycisnąć ;)

6gqn.png
Opublikowano

Na tych ip co masz podane, zarobiłem wczoraj 35 grzybów, także spokojnie da rade. Czasem jest tak że musisz odczekać tą godzine i znowu spróbować.

Spadam na telefon już nie da rady pisać :P

Finlandzkie, USA, Kanadyjskie, Norweskie, Niemieckie, Szwedzkie, Duńskie

Szukaj tych na tej stronie i kombinuj. Czasem trafisz na dobre.

6gqn.png
Opublikowano

Po lewej masz kraje wybieraj te z których ci podałem. Możesz też po kolei może znajdziesz coś co działa. Wtedy proszę się podzielić :D

6gqn.png
Opublikowano

A potem jak sie zmienia na domyślne ip ? czyli te co mam np z routera czy jak tam

pewnie jak usuniesz dodatek i zainstalujesz na nowo to masz z powrotem swoje ip :D

P.S dzięki za sposób, zaje*isty !!! :D :D

Opublikowano

Ja mam problem gdy wchodze na sfgame na mozili widać mi tylko te takie smoki i tyle 0 grafiki, na chrome mi normalnie działa, pomocy! daje ++++

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Chętnie bym spróbował ale mam problem 2x UP pomoże ktoś ? Miał już ktoś taki problem ?

Pobiorę adobe reader i zobacze 

Opublikowano

Nadal nie działa, gdy wchodze obojętnie na jaki świat są tylko te takie smoki i tyle, jak wejde na sfgame.pl   wszystko jest ok gdy wybiore serwa są tylko smoki i tyle. Proszę o pomoc po pobraniu adobe reader nic się nie zmieniło.

Opublikowano

Próbowałem pobierać inne wersje mozilli nadal to samo :(((((((

Zauważyłem ze w wtyczkach jest realplayer który jest niezgodny z tą wersją firefoxa i nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...