Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na darmowe grzyby: Oglądanie reklam!

Xist

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działałoby na chrome, ponieważ on ma własnego flash playera zwanego PepperFlash. No ale trudno, jak ci nie działa to nic nie zrobisz ;/

6gqn.png
Opublikowano

155.98.35.8        Dobre IP często wyświetla się TV ( telewizor ) w karczmie nie trzeba klikać grzybiarz :D pojawiają sie dość często ! ( używam :D już mam 50 grzybku :D )

76561198115213832.png

Uczeń
Opublikowano

panowanie mam problem, gdy wlacza sie video z youtube, to co 2 sekundy sie zacina i zaczyna sie od nowa i nie mozna ogladnac bo tak caly czas, jezeli ktos wie jak to naprawic to prosze napisac,z gory dzieki. Mam z tym problem tylko na mozilli .. ;c 

Uczeń
Opublikowano

panowanie mam problem, gdy wlacza sie video z youtube, to co 2 sekundy sie zacina i zaczyna sie od nowa i nie mozna ogladnac bo tak caly czas, jezeli ktos wie jak to naprawic to prosze napisac,z gory dzieki. Mam z tym problem tylko na mozilli .. ;c 

Ponawiam pytanie ! :< 

Opublikowano

gdy wchodze obojętnie na jaki świat są tylko te takie smoki i tyle, jak wejde na sfgame.pl wszystko jest ok gdy wybiore serwa są tylko smoki i tyle. Proszę o pomoc po pobraniu adobe reader nic się nie zmieniło. Flash dziala testowalesm

HELP

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...