Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Gramy na Pl-u

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie tu przedstawiona moją droge w lc ;D

Jeśli macie pytania chętnie odpowiem na all xD

-Z tego co pamiętam to był 2 dzień gry od zera po pół roku przerwy.

Pierwsza pozyczka po powrocie ;D

23344920724333137897.jpg

-SS z Hedonis666 w Juno

63063469551671339567.jpg

-pierwszy zarobek niestety jeszcze handlarza nie miałem i przez magazyn gildi z graczem Bezia się wymieniłem :D

-Pierwszy ss z spotu 56lvl ;D

-Blisko 65lvl ;D

-67 lvl

-70lvl i udany zakup :)

-72lvl

Opublikowano

Jestem z nim w gildi.

Mhm ;D

Hedonis666 to jest jedna i jedyna osoba której bym mógł coś dać i bym był pewny w 100% że mi to odda :)

Opublikowano

Nie wiem, czy masz się czym chwalić, że zamiast ruszyć swoje szanowną dupę na cztery litery i dropić kasę / zarabiać jakkolwiek to pożycza. Oh gratulacje, jak fajnie, że pożyczasz gold, jakież to interesujące, dzięki Tobie wrócił mój sens życia.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie wiem, czy masz się czym chwalić, że zamiast ruszyć swoje szanowną dupę na cztery litery i dropić kasę / zarabiać jakkolwiek to pożycza. Oh gratulacje, jak fajnie, że pożyczasz gold, jakież to interesujące, dzięki Tobie wrócił mój sens życia.

A na destiny pewnie dostałaś 3/4 swojego golda od kogoś innego xD

Opublikowano

Rozjebałeś mnie haha

Siedzisz na privach i kozak haha

zarób sam haha

chyba musze to oddać to zarobie ;)

Za kilka dni pokarze ci mój majątek to cie do stołka wciśnie haha cwelu

Opublikowano

A na destiny pewnie dostałaś 3/4 swojego golda od kogoś innego xD

Na Destiny zarabiało się na bossach, więc po co ktoś miałby mi dawać gold? Wystarczyło, że biliśmy je wspólnie.

Rozjebałeś mnie haha

Siedzisz na privach i kozak haha

zarób sam haha

chyba musze to oddać to zarobie ;)

Za kilka dni pokarze ci mój majątek to cie do stołka wciśnie haha cwelu

I co w związku z tym?

Tak, nie jest to raczej trudne, zaczynać od zera znaczy, że się samemu wszystko robi a nie pożycza

Chciałabym to widzieć jak oddajesz

Łoj, nie wiem jak Ciebie ale mnie stać na krzesło i nie muszę siedzieć na stołkach. Jakież to dorosłe, napisać do kogoś "cwelu". Ps naucz się polskiego, dopiero później nam "pokarz" jakiś majątek dzieciaczku.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serio nie macie co robic?

Na 30lvl raczej nie ma szans na zarobek.

Mysle ze na 60-70lvl sie wezmie za drop i mu odda.

W czym problem?

W tym, że nie ma się czym chwalić tylko pożyczką? Czytaj ze zrozumieniem, wodzu.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

W tym, że nie ma się czym chwalić tylko pożyczką? Czytaj ze zrozumieniem, wodzu.

W pierwszym poscie chciał nam powiedzieć że wraca grać na PL'a i (prawdopodobnie) nie mając innych ss wstawił ten.

Opublikowano

Zrobić ss to kliknięcie przycisku na klawiaturze, wstawienie jego na jakikolwiek hosting to kilka sekund, więc czemu akurat pożyczanie golda? Widać się tym szczyci.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na Destiny zarabiało się na bossach, więc po co ktoś miałby mi dawać gold? Wystarczyło, że biliśmy je wspólnie.

I co w związku z tym?

Tak, nie jest to raczej trudne, zaczynać od zera znaczy, że się samemu wszystko robi a nie pożycza

Chciałabym to widzieć jak oddajesz

Łoj, nie wiem jak Ciebie ale mnie stać na krzesło i nie muszę siedzieć na stołkach. Jakież to dorosłe, napisać do kogoś "cwelu". Ps naucz się polskiego, dopiero później nam "pokarz" jakiś majątek dzieciaczku.

Pisze się PS :) I to w dodatku nie w tej samej linijce, naucz się polskiego.

@top

29 level 2 dni? Jak byłem mały pamiętam grałem w LC i wbiłem chyba 20 lvl 2 lata ;__;

Opublikowano

Pisze się PS :) I to w dodatku nie w tej samej linijce, naucz się polskiego.

@top

29 level 2 dni? Jak byłem mały pamiętam grałem w LC i wbiłem chyba 20 lvl 2 lata ;__;

W tym momencie o co Ci chodzi? Nie zauważyłam, abym popełniła jakikolwiek błąd związany z "PS" czy linijkami, polonisto.

@top up Bo jesteś noobem i nie umiałeś grać? 20 level to jest kilka godzin grania.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To jest czy było kilka godzin bo użyłeś kilku czasów ? ;)

Chętnie dałbym ss z procka ale na 130lvl+ to tam nic nie poexpie :)

Jeśli ktoś ma problem z tymi ss co daje tutaj prosze wyjść z tego tematu jeszcze dziś wstawie 1-2 ss-y ! ;) (jeden będzie z alvitar)

Opublikowano

To jest czy było kilka godzin bo użyłeś kilku czasów ? ;)

Chętnie dałbym ss z procka ale na 130lvl+ to tam nic nie poexpie :)

Jeśli ktoś ma problem z tymi ss co daje tutaj prosze wyjść z tego tematu jeszcze dziś wstawie 1-2 ss-y ! ;) (jeden będzie z alvitar)

To jest kobieta więc powinieneś użyć rodzaju żeńskiego.

Co do tematu no dobra pożyczył sobie hajs na początek i co? Po co zaraz urządzacie wielką awanturę?

Nie ma sensu prowadzenie tutaj flamewar bo zaraz wpadnie nasz kochany Moderator @Neoxyh i napisze ze każdy kolejny post łamiący regulamin będzie karany..

Co do samego autora to lepiej by było jakbyś zostawił sobie te słowa dla siebie oraz nie reagował na krytykę, było by też dobrze jakbyś tak samo jak @ElPadrino12 dodawał swoją drogę lvl'ingu.

Opublikowano

Na jakim serwerze grałeś? Katar / Ibres? Aktualnie masz jakiś kontakt z Hedonisem? W jakiej gildii jesteś? Jaka klasa? Spec, czy Władca Elementów?

@ColdHeart , nie lubię karać, masz z tym jakiś problem, że ostrzegam słownie? To nie Twoje zadanie, by to robić, albo mnie pouczać jak moderować. Zapraszam na PW, jak chcesz mi coś powiedzieć.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Na jakim serwerze grałeś? Katar / Ibres? Aktualnie masz jakiś kontakt z Hedonisem? W jakiej gildii jesteś? Jaka klasa? Spec, czy Władca Elementów?

@ColdHeart , nie lubię karać, masz z tym jakiś problem, że ostrzegam słownie? To nie Twoje zadanie, by to robić, albo mnie pouczać jak moderować. Zapraszam na PW, jak chcesz mi coś powiedzieć.

Najpierw Bloody musi się zapytać swojej pani Alicji czy może do Ciebie napisać PW. xD

Fajny pomysł z prowadzeniem takiego 'pamiętnika' z PL-a. :)

Opublikowano

Znasz hedo?

Opublikowano

z Hedonisem mam dobry kontakt ;D grałem tu i tu ale wróciłem do gry i zaczołem od nowa dnia 29.12.1013r. :)
Opublikowano

Ogłoszenie parafialne :

Nie będa dodawane nowe ss ;/

z powodu takiego iz juz nie chce ogladac lc

gownie z powodu zlodzieja xEn3grYx NeoneK IglarioN który nie potrafi oddać golda...

Opublikowano

gownie z powodu zlodzieja xEn3grYx NeoneK IglarioN który nie potrafi oddać golda...

o.O Oszukał Cię? Dziwne, wczoraj z nim pisałam i kupowałam kilka rzeczy.. wydawał się spoko. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...