Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BestCraft

LajtowyHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFilip1996 Twoja też, ale z Was dzieciaki. Prawie każdy post zgłoszony....

Antywarn, Serwer beznadziejny, nie polecam.

Opublikowano

@UP

Chyba coś Ci się pomyliło przyjacielu, pytałem ludzi i mówią że ten serwer od początku stoi ok 2-3 lata, admin powiedział to samo. Serwer zawsze był pod tą samą nazwą. Poza tym, robiłeś w swoim temacie serwera nagminne refreshe co 1-2h, czasami nawet szybciej, co tutaj na forum jest zabronione, więc nawet nie próbuj komentować tematu tego serwera, skoro sam ostro łamałeś reguły i gdyby nie ta nieuwaga adminów, miał byś już dawno perma.

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

Tak sie zastanawiam nad Administracją. Nie miałem z nimi kontaktu na serwerze, pisałem przed nagraniem z 10 minut i nic. Na serwerze było napewno 3-4 osoby z "czerwonym nickiem" może to nie administracja a VIPy, to w takim razie przepraszam, ale jeżeli się mylę to administracja ma troche wywalone na graczy, bo nie ma ani moderatorów, którzy by pomogli nowym graczom, ani szczególnie interesujących informacji na spawnie, po za dropem , kosztem vipa itp. Co do samego VIPa 17zł smsem ? Nie przesadzacie ? :D. Ciekawi mnie postawa Pana "Filip1996", jeżeli jest Pan z administracji tego serwera, to nie wiem czy polecać komu kolwiek ten serwer. Każdy może wyrazić swoją krytykę na temat serwera, i nie powinno sie takich ludzi tępić, lecz starać się poprawić to co ludziom sie nie podoba.. No bo chyba po to robicie te serwery prawda ? Nie mają 5 slotów tylko 50 i to ludzie maja grać a z takim podejście to daleko nie zajdziecie.. 

Jeżeli poprawicie lagi na serwerze, i szacunek dla graczy dam 10/10 ;)..

https://www.youtube.com/watch?v=pHejaMklGSQ

Opublikowano

@ Syfek, polecam oglądniecie filmiku.. VIPy nie maja cheatów, tylko /fly który jest dodawany w momencie kupna tego właśnie dodatku..

Tak sie zastanawiam nad Administracją. Nie miałem z nimi kontaktu na serwerze, pisałem przed nagraniem z 10 minut i nic. Na serwerze było napewno 3-4 osoby z "czerwonym nickiem" może to nie administracja a VIPy, to w takim razie przepraszam, ale jeżeli się mylę to administracja ma troche wywalone na graczy, bo nie ma ani moderatorów, którzy by pomogli nowym graczom, ani szczególnie interesujących informacji na spawnie, po za dropem , kosztem vipa itp. Co do samego VIPa 17zł smsem ? Nie przesadzacie ? :D. Ciekawi mnie postawa Pana "Filip1996", jeżeli jest Pan z administracji tego serwera, to nie wiem czy polecać komu kolwiek ten serwer. Każdy może wyrazić swoją krytykę na temat serwera, i nie powinno sie takich ludzi tępić, lecz starać się poprawić to co ludziom sie nie podoba.. No bo chyba po to robicie te serwery prawda ? Nie mają 5 slotów tylko 50 i to ludzie maja grać a z takim podejście to daleko nie zajdziecie.. 

Jeżeli poprawicie lagi na serwerze, i szacunek dla graczy dam 10/10 ;)..

https://www.youtube.com/watch?v=pHejaMklGSQ

Opublikowano

Pograłem, i na pewno pogram sobie. ;)

Serwer mi się dość podoba, łatwy spawn, ze wszystkim idzie się połapać. Różnego rodzaju ciekawe rzeczy, wypadające szybko jabłka z liści i patyki. 

Dużo ciekawych rzeczy.

9/10 ;)

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

Pograłem, i na pewno pogram sobie. ;)

Serwer mi się dość podoba, łatwy spawn, ze wszystkim idzie się połapać. Różnego rodzaju ciekawe rzeczy, wypadające szybko jabłka z liści i patyki. 

Dużo ciekawych rzeczy.

9/10 ;)

No i pierwsza w temacie ogarnięta wypowiedz ;) Dzięki ,staram się ile tylko można aby wszystko było dobrze, pozdrawiam.

Opublikowano

Kontakt do mnie podany jest na serwerze w spambocie i pojawia się średnio co 5 minut także prosiłbym o zaprzestanie tego spamu na serwerze oraz tutaj (mam na myśli wysyłanie pw, bo dostałem już 6 wiadomości na ten temat). Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

A mi się to właśnie podoba, bo to nietypowy serwer i dlatego vip ma między innymi fly, oczywiście ktoś może powiedzieć że to duże udogodnienie, ale sam zwykły gracz też ma ich dużo, chociażby wartościowe kit'y, a tak poza tym podczas pvp fly automatycznie się wyłącza także nie wiem o co chodzi ludziom takim jak ty. Jak dla mnie to naprawdę duży plus, chodź sam nie mam vipa (zamierzam kupić w tygodniu).

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

3 dni minęły, banneru brak. Zamykam.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...