Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

trainer od ciebie znow nie dziala, nie reaguje na numpad4 przedtem reagowalo :P

Mówiłem, że się nie zaświeci.

Ale nie reagujcie na to, raz kliknijcie i sprobojcie zagrac

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@kuba712

Nie wiem czemu nie dziala... mi dziala, tylko w tym problem ze konczy mecz dopiero jak przeciwnik trafi bramke bo jak samoboj to nie.

Jak sie zacznie mecz klikacie i potem esc by wejsc do menu wtedy sie wynik odswieza.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ja tam jestem łatwowierny, wierzę w ludzi i moim zdaniem trzeba być (wstaw brzydkie słowo) żeby oszukiwać innych. Byle to wirus nie był... Z drugiej strony zanim na forum trafi link z czymś do pobrania to powinien być wcześniej sprawdzony przez odpowiednią osobę by użytkownicy pobierając byli pewni, że pobierają coś co jest bezpieczne dla ich komputera. W regulaminie powinno być coś na ten temat.

Opublikowano

A ktoś ci każe pobierać?Chcesz to pobierasz na własną odpowiedzialność. Po za tym nie wiem z jakiego powodu macie wąty do nich, udostępnią to udostępnią. A wy nie macie prawa mieć pretensji do nich...Bo sami tylko chcecie a dupy nie ruszycie.

Opublikowano

Dlatego, że on nie ma żadnego trainera. Tzn. może i ma działający, ale nawet jeśli tak jest, to i tak nie macie co liczyć na to, że się z wami nim podzieli. Trochę przeżyłem, na wielu forach bywałem i zdarzyło mi się poznać takich cwaniaczków.

Opublikowano

@VerexPL

Nie rób z siebie pajaca :)

Chciałeś zaszpanować, że jesteś  mega zdolny ale nie wyszło.

Czasem trzeba przyznać się do błędu.

@m4sturbator

Jeżeli nie masz zamiaru udostępnić cheata to następnym razem nie rób nikomu nadzieji i nie pisz kiedy to go udostępnisz.

Jeżeli masz go jedynie dla siebie to miej go, prędzej czy później cheat będzie działał.

@Topic

Nasz naród jest jaki jest.

Sami widzicie po temacie. Jeden ma ale z drugim sie nie podzieli. Nie boli mnie to :)

Drugi ma - jemu działa innym nie. Zabawne.

Czekamy aż ktoś udostępni działającego cheata bez jakichkolwiek błędów i wymagań.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

@Kazziim

@Neymar

Taki narod nasz, ze nie chce wam się ruszyć dupy i samym zrobić. Zrobiłem sobie, działał mi, nie moja już wina, że wam nie działa.

Byście tylko innych obrazali, ze wam czegos nie dadza co sami zrobili, a wy dupy nie ruszycie. Zrobilem nowe konto i mi tez nie dziala.

Więc pierd.... nie mam ochoty nad tym teraz rozmyslac czemu tak jest, jak i tak powiedziecie, że gówno robie. Sami spróbojcie, żegnam.

@Neymar

Za darmo to co najwyżej mozesz dostac wpier*** na podwórku.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Zalosne, juz lepiej czekac na innych niz siedziec tutaj i czekac na nic... tutaj ewentualnie mozecie dostac 3 cebule na zurek, pozdrawiam

Opublikowano

@Kazziim

@Neymar

Taki narod nasz, ze nie chce wam się ruszyć dupy i samym zrobić. Zrobiłem sobie, działał mi, nie moja już wina, że wam nie działa.

Byście tylko innych obrazali, ze wam czegos nie dadza co sami zrobili, a wy dupy nie ruszycie. Zrobilem nowe konto i mi tez nie dziala.

Więc pierd.... nie mam ochoty nad tym teraz rozmyslac czemu tak jest, jak i tak powiedziecie, że gówno robie. Sami spróbojcie, żegnam.

@Neymar

Za darmo to co najwyżej mozesz dostac wpier*** na podwórku.

To, że umiesz więcej niż inni nie czyni Cię lepszym.

Uspokój się :) Zobacz ile osób ma problemy z cheatem a Ty dalej swoje. 

Pomyśl...

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...