Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@m4 I jak tu z Tobą gadać ? skoro najpierw mówisz że UDOSTĘPNISZ GO NAM a dzisiaj masz wyjebane ? na Twoim miejscu to bym tutaj nawet nie siedział,bo wstyd by mi było..

Co do tego trainera.. nie działa nawet przy odpaleniu przez administratora. Wciskam "4" daje esc,koleś bramke strzelił i nic... gramy dalej. :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

nie dziala, nie ma co testowac, jestem gospodarzem, klikam 4 klikam esc wychodze z menu daje sobie bramke strzelic i nic :P

Funkcja jest podświetlona na czerwono?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jest podświetlona. Lipa... pewnie następny sobie żarty stroi :D Zaraz się okaże, że użytkownicy konta stracą, bo np. to keylogger, a nie trainer. W sumie to by było całkiem sprytne posunięcie. :D

// Mi by wystarczyło dodanie bramki na początku meczu i tyle...

Opublikowano

Dobra, Tak jak mówiłem wcześniej za 6 dni dostaniecie filmik na yt , poradnik i link do pobrania trainera , czemu tak późno ? musze jeszcze poprzerabiac pare  rzeczy

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano
http://www.speedyshare.com/7vDdt/Nowy.EXE

Sprobujcie z nowym jak nie zadziała to nwm

Wersja 32bit. Napierw fifa potem trainer, mozna przed meczem juz sobie kliknac, proces ma sie nazywac fifaworld.exe (ten od fify), nie bedzie sie chyba swiecilo moj blad

https://www.virustotal.com/pl/file/b2002f9ea07dd0765c383a87c4b6e1af9983cf05a56a51407a7e7a1a9aa1cef8/analysis/1397826195/

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...