Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Strona - Jak wam się podoba? Visteria

HeniekLopata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, to grafika robiona przez Kurlza.

Strona cięta i kodowana przez BombWork'a

Ja w sumie co miałem napisać, to napisałem.

A teraz przedstawię wam jeszcze prawdę:

Spory okres czasu temu zamówiliśmy od niego modele, niestety nie miał czasu ich wykonać i oddał kasę + dał nam za darmo 3 sety broni.

Jak się okazało sporo serwerów używało tych setów bez jego zgody, więc pomagaliśmy chronić jego prawa autorskie, co się nam skutecznie udawało.

Po czasie zamówiliśmy stronę, no i wszystko było w jak najlepszym porządku do momentu kiedy ją dostaliśmy.

Na początku nie dało się jej wgl. wgrać, Bomb to naprawił.

Później okazało się, że strona jest cała krzywa i to też naprawił.

Na końcu zostały takie drobnostki, czy chociażby niedziałające koło losu za które zapłaciliśmy.

Powiedział mi osobiście, że mam mu wysłać wszystkie poprawki na maila - Wysłałem.

2 dni później zobaczyłem trailer alistri, który sobie przywłaszczyli.

Upomniałem ich w temacie głównie dlatego, że u tej samej osoby my zamawialiśmy intro.

Oni korzystali z templaty i podpisali ją pod siebie.

Nagle odezwał się do mnie Haya na GG z wielkim oburzeniem "Co to ma być w tym temacie?".

Zaczął mnie wyzywać i oczywiście zszedł na tematy hajsu, zaczął się chwalić ile to na forgame zarobił, że sobie nową betę za ponad 100.000 zł kupił.

Wyśmiewał nas, że nic nie mamy i w sumie na tym się skończyło.

Podejrzewam, że w tym momencie się BombWork obraził i dlatego nie chciał tej strony naprawić.

Okej było, gdy broniliśmy jego praw autorskich, ale kiedy zaczęliśmy bronić praw naszego "kolegi" zza granicy (Poprosił nas o to, bo sam nie był w stanie nic napisać), to już jest źle i trzeba się mścić.

W odpowiedzi na to, że nie chciał nam tej strony ogarnąć nagraliśmy pewien film, w którym ciśniemy bekę z ich eventu.

I podejrzewam, że to wszystko przypieczętowało.

Ale jaki profesjonalista wciąga sprawy serwerowe, w własne biznesowe?

Tak wygląda prawda, nie wiem jak wygląda prawda BombWorka, bo nawet nam jej nie przedstawił.

fajna muzyczka xD

NAPISAŁEM CHYBA Z 5 TYS ZNAKÓW I UZNAŁEM ŻE NIE MA SENSU SIĘ ROZPISYWAĆ NA TEN TEMAT WIĘC NAPISZ KRÓTKO TO CO CHCIAŁEM PRZEKAZAĆ.

- ŻEBY NA TYM FORUM LUDZIE MIELI DO CIEBIE SZACUNEK I TRAKTOWALI CIE POWAŻNIE PO MIMO TEGO ŻE CIĘ NIE LUBIĄ MUSISZ NAJPIERW COŚ POKAZAĆ TY JAK NA RAZIE MATESHU NIE POKAZAŁEŚ NIC WIĘC WĄTPIĘ ŻE KTOŚ CIĘ TUTAJ POPRZE BO PRÓBUJESZ WALCZYĆ Z LUDŹMI KTÓRZY JUŻ POKAZALI ŻE COŚ POTRAFIĄ I POMIMO SWOICH PORAŻEK NAROBILI SOBIE SZACUNKU WŚRÓD INNYCH UŻYTKOWNIKÓW.

Morał tej historii jest krótki i prosty chce mieć wszystko po swojemu to se rób samemu.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, to grafika robiona przez Kurlza.

Strona cięta i kodowana przez BombWork'a

Ja w sumie co miałem napisać, to napisałem.

A teraz przedstawię wam jeszcze prawdę:

Spory okres czasu temu zamówiliśmy od niego modele, niestety nie miał czasu ich wykonać i oddał kasę + dał nam za darmo 3 sety broni.

Jak się okazało sporo serwerów używało tych setów bez jego zgody, więc pomagaliśmy chronić jego prawa autorskie, co się nam skutecznie udawało.

Po czasie zamówiliśmy stronę, no i wszystko było w jak najlepszym porządku do momentu kiedy ją dostaliśmy.

Na początku nie dało się jej wgl. wgrać, Bomb to naprawił.

Później okazało się, że strona jest cała krzywa i to też naprawił.

Na końcu zostały takie drobnostki, czy chociażby niedziałające koło losu za które zapłaciliśmy.

Powiedział mi osobiście, że mam mu wysłać wszystkie poprawki na maila - Wysłałem.

2 dni później zobaczyłem trailer alistri, który sobie przywłaszczyli.

Upomniałem ich w temacie głównie dlatego, że u tej samej osoby my zamawialiśmy intro.

Oni korzystali z templaty i podpisali ją pod siebie.

Nagle odezwał się do mnie Haya na GG z wielkim oburzeniem "Co to ma być w tym temacie?".

Zaczął mnie wyzywać i oczywiście zszedł na tematy hajsu, zaczął się chwalić ile to na forgame zarobił, że sobie nową betę za ponad 100.000 zł kupił.

Wyśmiewał nas, że nic nie mamy i w sumie na tym się skończyło.

Podejrzewam, że w tym momencie się BombWork obraził i dlatego nie chciał tej strony naprawić.

Okej było, gdy broniliśmy jego praw autorskich, ale kiedy zaczęliśmy bronić praw naszego "kolegi" zza granicy (Poprosił nas o to, bo sam nie był w stanie nic napisać), to już jest źle i trzeba się mścić.

W odpowiedzi na to, że nie chciał nam tej strony ogarnąć nagraliśmy pewien film, w którym ciśniemy bekę z ich eventu.

I podejrzewam, że to wszystko przypieczętowało.

Ale jaki profesjonalista wciąga sprawy serwerowe, w własne biznesowe?

Tak wygląda prawda, nie wiem jak wygląda prawda BombWorka, bo nawet nam jej nie przedstawił.

Dla alistrii robiłem stronę i dalej się do nich nie mieszam. Co z tego że współpracuje z forgame? To nie znaczy że muszę ich słuchać. Nie mieszam zleceń z ludźmi z którymi współpracuje.

Opublikowano

Dlaczego unikasz odpowiedzi na moje pytanie... ?

Ale nie rozumiem twoich postów w tym temacie, co ty tu masz do gadania?

btw.. pytanie retoryczne.

~ fajna historia, co tam się jeszcze stało stało?

Top --- nazwa tematu jest czy się nam podoba strona tak więc mam takie bardzo ważne pytanie, czemu piszecie w temacie o fg i innych rzeczach, które z nim nie są związane.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Zamawiałem u pieczary parę projektów stron, jak i grafik, i mogę powiedzieć że każdy projekt był wykonany 

profesjonalnie i w określonym czasie, wasze wymysły co do pieczary są bezpodstawne i głupie, 

Jak nie macie co robić to idźcie se sklepać i po problemie ;)

derin.png

Opublikowano

Zamawiałem u pieczary parę projektów stron, jak i grafik, i mogę powiedzieć że każdy projekt był wykonany 

profesjonalnie i w określonym czasie, wasze wymysły co do pieczary są bezpodstawne i głupie, 

Jak nie macie co robić to idźcie se sklepać i po problemie ;)

Masz ładnie pokazane na ssie, co jest nie tak, więc wybacz, ale to nie są nasze wymysły "bezpodstawne i głupie". Co Ty byś zrobił, gdyby strona została wykonana przez profesjonalną osobę w swoim fachu, a tu takie coś wyszło?  :)Do tego unikała jakiegokolwiek kontaktu.

Kolejna sprawa - BombWork

#1 -Stronę otrzymaliście zgodnie z terminem (lub parę dni po). Dowód: http://screenshooter.net/6571142/14_04_2014__23_57_46

#2 - Na żadną fakturę się nie umawialiśmy.

#3 - Napisałem wam wszystko tak jak chcieliście.

#4 - Jak już to 2 miesiące czekacie na poprawki.

#5 - Telefonu nie wyłączałem, po prostu nie odbierałem.

#6 - Z tego co pamiętam wpłacaliście mi zaliczkę, następnie po skończeniu przeze mnie pracy wpłaciliście resztę pieniędzy.

Możecie mnie zastraszać, tylko pamiętaj że potem nie będzie tak miło jak przez ts.

Z mojego miejsca byłoby to na tyle.  

Pozdrawiam - BombWork Studio.

Może jest i nie na miejscu, ciekaw jestem jak Ty zareagował na moim miejscu znając całą i prawdziwą sytuacje.

Prawda jest taka że teraz cała MPCforum będzie przeciwko mnie :) Ale i tak się tym nie przejmuje.

#EDIT 

#6 - Pieniądze otrzymałem dopiero po skończeniu pracy: http://screenshooter.net/6571142/15_04_2014__00_11_12

#7 -  Nie była to kwota 800 PLN lecz 700 PLN

#8 - Nie mam zamiaru usuwać nic z fb.

Napisałeś, że pieniądze otrzymałeś po skończeniu pracy - pokazałeś screena z przelewem, na którym jest 13 lutego 2014r.

A wcześniej wysłałeś screena, kiedy otrzymaliśmy (MPCforum) Twój projekt - 22 lutego 2014r.

http://screenshooter.net/6571142/14_04_2014__23_57_46

Zdecyduj się... Pierw wysłałeś pracę, a potem dostałeś pieniądze? Czy na odwrót? Bo z tych screenów wychodzi na to, iż pierw dostałeś pieniądze, a potem przesłałeś projekt.

#6 - Z tego co pamiętam wpłacaliście mi zaliczkę, następnie po skończeniu przeze mnie pracy wpłaciliście resztę pieniędzy.

Skoro wpłacili Ci zaliczkę, to powinieneś również mieć screena z przelewem.

Opublikowano

Teraz ja się troszeczkę wypowiem bo znam Bombusia trochę.

BombWork - 0 Zastrzeżeń.

Wszystkie zlecenia które dostawał z mojej strony robił bardzo szybko oraz bardzo estetycznie oraz profesjonalnie:

Dracos/Mestia/Aslan.

Modele/Pomoc grafika itp itd.

skrypty.

Grafika stoi na bardzo wysokim poziomie. Co fakt wasza strona jest "Krzywa" ale każdy ma słabszy dzień. Każdy kiedyś zawodzi.

Skrypty kodowanie panel i inne duperele co tworzy BombWork stoją na bardzo wysokim poziomie. (Dodał bronie na mpc co 2 serwer je ma.)

Łukasza bardzo polecam wiem jaki jest pracowity i wiem co potrafi To że powinęła mu się noga zdarza się. ale chyba bardziej liczy się to że strona nie ma dziur niż

to że jakaś grafika o piksel się przesunęła 

To na tyle. jeszcze raz bardzo polecam.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Teraz ja się troszeczkę wypowiem bo znam Bombusia trochę.

BombWork - 0 Zastrzeżeń.

Wszystkie zlecenia które dostawał z mojej strony robił bardzo szybko oraz bardzo estetycznie oraz profesjonalnie:

Dracos/Mestia/Aslan.

Modele/Pomoc grafika itp itd.

skrypty.

Grafika stoi na bardzo wysokim poziomie. Co fakt wasza strona jest "Krzywa" ale każdy ma słabszy dzień. Każdy kiedyś zawodzi.

Skrypty kodowanie panel i inne duperele co tworzy BombWork stoją na bardzo wysokim poziomie. (Dodał bronie na mpc co 2 serwer je ma.)

Łukasza bardzo polecam wiem jaki jest pracowity i wiem co potrafi To że powinęła mu się noga zdarza się. ale chyba bardziej liczy się to że strona nie ma dziur niż

to że jakaś grafika o piksel się przesunęła 

To na tyle. jeszcze raz bardzo polecam.

Może i stoi na wysokim poziomie, ale jej wykonanie nie do końca - w tym (MPCforum) przypadku. Owszem, każdemu może podwinąć się noga, mieć słabszy dzień - ja to rozumiem. Ale dlaczego unikał rozmów?

Opublikowano

Nie chce mi się czytać całego tego baizlu, więc odniose się do głównego postu. Dopóki nie posiadacie umowy podpisanej z bombkiem, określającej, że wasza współpraca konczy się dopiero po pełnym zaakceptowaniu projektu i po zaksięgowaniu wpłaty, to dużo nie zdziałacie, a tym bardziej prawnik was wyśmieje. Według prawa polskiego nie doszło tu do oszustwa ponieważ zapłaciliście za usługi, które otrzymaliście. Oznacza to, że projekt został juz zaakceptowany, kupiony. Sąd to nie przedszkole. Nikt nie będzie bawił sie w dochodzenie prawdy na podstawie rozmów z gg, ts, fb. Nie ma dokumentu podpisanego przy obecności notariusza? Nie macie prawa dociekać o swoje, a tym bardziej wygrać tą sprawe.

Opublikowano

Przecież mógł mieć kilka nowych zleceń mógł w ogóle mieć coś innego do roboty nie zawsze człowiek ma czas przecież jest on człowiekiem nie maszyną by robić kilka skryptów/layoutów na raz praca jest ładna to fakt te kilka poprawek do zrobienia poczekajcie trochę a wam je zrobi teraz to jedynie go oczerniacie :) 

Opublikowano

Droga społeczności świadkiem jakim to trzeba być impotentem mózgowym  i jednocześnie pojebanym dzieckiem niepokalanego poczęcia żeby pisać w ogóle takie głupoty.

Wystarczy być mateshem, to jest idiota jakich na tym forum jak i w internecie mało.

Opublikowano

Przecież mógł mieć kilka nowych zleceń mógł w ogóle mieć coś innego do roboty nie zawsze człowiek ma czas przecież jest on człowiekiem nie maszyną by robić kilka skryptów/layoutów na raz praca jest ładna to fakt te kilka poprawek do zrobienia poczekajcie trochę a wam je zrobi teraz to jedynie go oczerniacie :)

Skoro nie wyrabia się z zleceniami, to dlaczego bierze kolejne? Rozumiem, nie ma czasu, dobrze... Wystarczyło poinformować, że opóźni się czy coś.

Sam napisał, że:

#4 - Jak już to 2 miesiące czekacie na poprawki.

2 miesiące to jest dość sporo czasu jak na takie poprawki. Nie sądzisz?

I jak już napisałam, chciałam porozmawiać na spokojnie na TSie. Brak zainteresowania z jego strony rozmową. Nie wspomnę już o nie odbieraniu telefonu. Więc wybacz, ale jak wina leży po naszej stronie?

Ciekawa jestem, co wy byście zrobili, gdyby z wami tak postąpiłby :)

Napisałeś, że nie przejmujesz się tym - to ciekawy masz opis:

ad-jaocdqshfnzhgsftozuk.png

Kolejna sprawa, zauważyłam, że większość użytkowników, a nawet raczej wszyscy, nie zwracają uwagi na to, jak Bomb kłamie(?) - sprawa z telefonem (na TSie do mnie, że nie ma go od tygodnia, a tu w temacie, że po prostu nie odbierał), sprawa z przelewem i wykonaniem pracy (pierw napisał, że zrobił zlecenie, a dopiero potem dostał pieniądze, jednak na screenach z przelewu i dostarczeniu zlecenia, co innego wynika).

Opublikowano

Skoro nie wyrabia się z zleceniami, to dlaczego bierze kolejne? Rozumiem, nie ma czasu, dobrze... Wystarczyło poinformować, że opóźni się czy coś.

Sam napisał, że:

I jak już napisałam, chciałam porozmawiać na spokojnie na TSie. Brak zainteresowania z jego strony rozmową. Nie wspomnę już o nie odbieraniu telefonu. Więc wybacz, ale jak wina leży po naszej stronie?

Dlatego nie płaci się z góry :) Ja nigdy nie biorę zaliczek bo wiem, jak wygląda życie, i że zawsze może coś wyskoczyć, co uniemożliwi dokończenie projektu. A później pierdzielenie się, oddawanie kasy, przedłużanie terminów, to wszystko mija się z celem.

Ja przyznam szczerze, że na bombku też się przejechałam. Też nie wywiązał się z umowy, którą wspólnie zawarliśmy. Dlatego też macie nauczkę na przyszłość. Dochodzenie racji tutaj, czy gdziekolwiek na nic się nie zda. Trzeba zacisnąć zęby i dojść do tego, jak to wszystko wyprostować, byście jako tako pozbyli się strat z tej współpracy.

Opublikowano

Sam napisał, że:

Kolejna sprawa, zauważyłam, że większość użytkownicy, a nawet raczej wszyscy, nie zwracają uwagi na to, jak Bomb kłamie(?) - sprawa z telefonem, sprawa z przelewem i wykonaniem pracy.

Opis jak opis po prostu chce żeby wszyscy jego klienci opisali jak przebiegała ich transakcja i czy były jakieś problemy :) także opis jest bardzo dobrym sposobem wyjaśnień co do BombWorka :)

A co do tego Zrób tą strone w lepszej jakości i nie gadaj, że będzie się długo ładowała.

Czasy monitorów 1024x768, procesorów pentium one i internetu 282 kb/s mineły.

To Bomb ma racje strona będzie się dłużej ładowała ale na laptopach także bez przesady :) a moim zdaniem jakość jest ładna jak i strona tylko kilka niedociągnięć ma 
Opublikowano

Sam napisał, że:

Kolejna sprawa, zauważyłam, że większość użytkowników, a nawet raczej wszyscy, nie zwracają uwagi na to, jak Bomb kłamie(?) - sprawa z telefonem (na TSie do mnie, że nie ma go od tygodnia, a tu w temacie, że po prostu nie odbierał), sprawa z przelewem i wykonaniem pracy (pierw napisał, że zrobił zlecenie, a dopiero potem dostał pieniądze, jednak na screenach z przelewu i dostarczeniu zlecenia, co innego wynika).

Raport, temat jest na temat czy strona się podoba a ty tu widzę robisz niezłą szopkę.

Topic @ - # strona mi się podoba troszke ale też kawałek nie podoba więc no tak się podoba niepodobając

Opublikowano

A co do tego Zrób tą strone w lepszej jakości i nie gadaj, że będzie się długo ładowała.

To Bomb ma racje strona będzie się dłużej ładowała ale na laptopach także bez przesady :) a moim zdaniem jakość jest ładna jak i strona tylko kilka niedociągnięć ma

A ta strona długo się ładuje ze względu na spierdzielone skrypty, czy wagę grafiki?

Opublikowano

Dlatego nie płaci się z góry :) Ja nigdy nie biorę zaliczek bo wiem, jak wygląda życie, i że zawsze może coś wyskoczyć, co uniemożliwi dokończenie projektu. A później pierdzielenie się, oddawanie kasy, przedłużanie terminów, to wszystko mija się z celem.

Ja przyznam szczerze, że na bombku też się przejechałam. Też nie wywiązał się z umowy, którą wspólnie zawarliśmy. Dlatego też macie nauczkę na przyszłość. Dochodzenie racji tutaj, czy gdziekolwiek na nic się nie zda. Trzeba zacisnąć zęby i dojść do tego, jak to wszystko wyprostować, byście jako tako pozbyli się strat z tej współpracy.

Tutaj nie chodzi o to, aby odzyskać pieniądze. Ale o to, jak on postąpił... Zamiast dogadać się, porozmawiać, nawet przedłużyć termin zlecenia/pracy, ale jak LUDZIE. A nie 'bawienie się' w ignorowanie. Więc jak można tutaj cokolwiek "wyprostować"? Skoro on ma totalnie gdzieś to. Oddał jakąś pracę z niedociągnięciami i (ujmę to kolokwialnie) wyjebson.

Opis jak opis po prostu chce żeby wszyscy jego klienci opisali jak przebiegała ich transakcja i czy były jakieś problemy :) także opis jest bardzo dobrym sposobem wyjaśnień co do BombWorka :)

Długo ładowała lub nie, nie jest to istotne, nie było to jego zmartwieniem... Tak, jakość jest ładna i strona, ale te niedociągnięcia, gdzie dostał listę z nimi i olał. W tym tkwi problem.

Raport, temat jest na temat czy strona się podoba a ty tu widzę robisz niezłą szopkę.

Topic @ - # strona mi się podoba troszke ale też kawałek nie podoba więc no tak się podoba niepodobając

Człowieku, pomyśl zanim coś napiszesz. Patrzysz na tytuł tematu? Czy na treść zawartą w nim? Raportuj, raportuj B)

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o to, aby odzyskać pieniądze. Ale o to, jak on postąpił... Zamiast dogadać się, porozmawiać, nawet przedłużyć termin zlecenia/pracy, ale jak LUDZIE. A nie 'bawienie się' w ignorowanie. Więc jak można tutaj cokolwiek "wyprostować"? Skoro on ma totalnie gdzieś to. Oddał jakąś pracę z niedociągnięciami i (ujmę to kolokwialnie) wyjebson.

Długo ładowała lub nie, nie jest to istotne, nie było to jego zmartwieniem... Tak, jakość jest ładna i strona, ale te niedociągnięcia, gdzie dostał listę z nimi i olał. W tym tkwi problem.

Człowieku, pomyśl zanim coś napiszesz. Patrzysz na tytuł tematu? Czy na treść zawartą w nim? :)

Jedyne co bo tam mało się znam i więcej się raczej nie wypowiem to może dajcie mu troszkę czasu pewnie to zrobi :P ja ogółem co do bomba nie widziałem żeby coś zrobił źle a czasami oglądam jego prace ponieważ interesuję się grafiką layoutów :P ale mniejsza no to może życzę wam powodzenia w naprawianiu strony bo pewnie zostanie naprawiona bo nie wydaje mi się żeby Bomb był jakiś oszustem a co do pytania Wrednej to wydaje mi się że waga chociaż nie za bardzo się na tym znam. 

Opublikowano

Człowieku, pomyśl zanim coś napiszesz. Patrzysz na tytuł tematu? Czy na treść zawartą w nim? Raportuj, raportuj B)

Patrze przede wszystkim na nazwę działu. Dla mnie to to media nie są żadne.

Opublikowano

Ja to wogołe nie rozumiem tej całej spiny..

Dobrze zakodowana strona . nie ma dziur . Dobry panel Administratora . Grafika dobra , szczerze weszłam na stronę nie czytając tak głupiego spamu i nic nie zauwazyłam . NIC.( na samym poczatku)

Gracz NIE ZWRACA UWAGI NA JAKIEŚ RAMECZKI SRECZKI Tylko ZALOGUJ / ZAREJESTRUJ DOŁADUJ KONTO ITP.

Jebnijcie się w głowę :)

Polecam Bombusia odwala kawał dobrej roboty .

A jak Wam sie nie podoba to znajdzcie innego:)

Robicie Szum o nie wiadomo o Co zamiast załatwiać sprawy na PW pomiedzy sobą...

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ja to wogołe nie rozumiem tej całej spiny..

Dobrze zakodowana strona . nie ma dziur . Dobry panel Administratora . Grafika dobra , szczerze weszłam na stronę nie czytając tak głupiego spamu i nic nie zauwazyłam . NIC.( na samym poczatku)

Gracz NIE ZWRACA UWAGI NA JAKIEŚ RAMECZKI SRECZKI Tylko ZALOGUJ / ZAREJESTRUJ DOŁADUJ KONTO ITP.

Jebnijcie się w głowę :)

Polecam Bombusia odwala kawał dobrej roboty .

A jak Wam sie nie podoba to znajdzcie innego:)

Robicie Szum o nie wiadomo o Co zamiast załatwiać sprawy na PW pomiedzy sobą...

Ale my zwracamy na to, bo za to płaci się. Skoro nie rozumiesz spiny, to po co wypowiadasz się? :)

To teraz powiedz mi jak można załatwić sprawę z kimś, kto totalnie olewa? Nie odbiera telefonu, nie chce rozmawiać na TSie, itd. Przeczytaj pierw cały temat, każdy post i dopiero oceń sytuacje. Bo żałosne jest subiektywne ocenianie ;] Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale my zwracamy na to, bo za to płaci się. Skoro nie rozumiesz spiny, to po co wypowiadasz się? :)

To teraz powiedz mi jak można załatwić sprawę z kimś, kto totalnie olewa? Nie odbiera telefonu, nie chce rozmawiać na TSie, itd.

Przy winie i pistolecie, każdy to wie. 

0LsM05U.png

Opublikowano

czyli,że o co spina?Nie,żeby coś ale strona ładnie wygląda jak Wam nie pasuje to zróbcie sami layout kreska w kreskę tak jak chcecie i wtedy dajcie bombowi do oskryptowania bo wkurwia mnie takie pierdolenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...