Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Styl Ubierania się

Counter123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha śmieszy mnie to trochę, że wiele osób piszę "pedały, jajognioty" a tak naprawdę to ani nie podejdą do takiego "jajogniota" ani nic nie powiedzą.

W necie możecie pisać co chcecie, ale tak naprawdę większość z was to szara masa.

Osobiście nic nie mam do żadnego stylu ubierania.

TAKIE PS: Takich tematów już było multum i tak samo pisali.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ja chodze w rurkach, dresach i jeansach i mam wyjebane co mysli reszta spoleczenstwa o mnie kiedy ide w dresie a kiedy ide w rurkach.

Takie stereotypy... Co w tym dziwnego? Ja lubie i to i to.

Opublikowano

Jebać Polskę i Polskie stereotypy ...

Blondynka to głupia

Rurki to pedał

Łysy to gangster 

Dresy to osoba pijąca, paląca itd.

Tatuaże to przestępca 

Tak własnie jest w Polsce . Wieczne stereotypy temu nie pasuje to drugiemu tamto i każdy potrafi każdego jechać a nikt nie popatrzy na siebie jak wygląda

i nie zajmie się swoim życiem tylko wpierdala się w cudze nie znając wgl. tej osoby. Polska to jednak mądry naród ... 

Po ubraniu można rozpoznać kto kim jest.

Nawet jeśli ktoś jest pedałem to mam to głęboko w dupie, mogą się całować, chodzić ze sobą itd. 

Jest coś takiego jak tolerancja ale to jedynie mądre osoby rozumieją.

Może tak " hejterzy " zauważcie że każdy ma swoje uczucia i gnojąc drugą osobę możecie ją urazić. 

Znam osobiście kilka osób które mają rudy kolor włosów a są gnojone przez cała szkołę 

Powiedzcie mi za co ? 

Rudy to także kolor włosów a chyba to nie wina tej osoby która ma taki kolor włosów że natura obdarowała go takim kolorem wlosów.

Są w czymś gorsi ? NIE !

0_0_1372143159_Jebac_Stereotypy__przez_k

u6pv.jpg

Opublikowano

ja tam powiem tak nie bede sie z nikogo smiac jego styl ubierania nie interesuje mnie to, kiedys moze byc przypadek ze braknie kasy i sam bede chodzil jak menel i wtedy ktos w "rureczkach chociaz nich nie chodze" bedzie sie zemnie smiac zdarzaja sie rozne przypadki

Opublikowano

Łubudubu jebać fubu soł macz + jebać spedalonych pedałów od rowerów jakim sa chłopacy którzy są po prostu pedałami. ta bjeergen czy jak jej tam ta z igrzysk co z kowalczykowa zawsze rywalizuje jest bardziej męska w sukience od pedałów w rurkach i grzyweczce osobiśćie jak spotykam tkaiego kogoś to zamiast go wyzywać pytam go ,,Hej koleżanko jesteś piękna jak ci na imię Klaudia ? '' 

Jesteś taki męski i odważny :)

700.jpg?3981

JEBAĆ PEDAŁÓW W RURKACH TAK POWINIEN WYGLĄDAĆ MĘŻCZYZNA!!!!

Prawdziwy mężczyzna powinien mieć :

- Dom

- Rodzinę

- Samochód

To powinien posiadać prawdziwy mężczyzna a ubierać się może w co tylko chce.

u6pv.jpg

Opublikowano

Nie lubię gimbusów albo tych niższych z dresami RPK - patologia.

Co do samych rurek - jakiś normalny kolor OK, nie mam nic do tego, ale jak wyjdzie w takich czerwonych, niebieskich to krew mnie zalewa 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Sam reprezentuje taki styl chodze na codzien w air maxach rurkach i luznych bluzkach lub bluzach z kapturem no i full cap jak nie mam wlosow na zel. Dzisiaj jestem np ubrany w bluzke z deidara (naruto).

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Haha śmieszy mnie to trochę, że wiele osób piszę "pedały, jajognioty" a tak naprawdę to ani nie podejdą do takiego "jajogniota" ani nic nie powiedzą.

W necie możecie pisać co chcecie, ale tak naprawdę większość z was to szara masa.

Ty jesteś niepoważny? zastanów się co piszesz, jeśli nie podoba mi się czyjś styl ubierania, to powinienem do niego podejść i powiedzieć mu, że wygląda jak jebana ciota? i co, dzięki temu nie będę "szarą masą"? zajebistą masz logikę ziomek, sam pewnie popierdalasz w rurkach i dlatego tak mówisz, tolerancja i dobre wychowanie zabrania mi takich zachowań.

pozdrawiam

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko takim osobom. Każdy chodzi w tym, w czym się dobrze czuje. ;-)

hehehe xD a ja wlasnie mam odwrotnie xD i sadze ze to nie "Męskie" ubierac sie jak dziewczyna. Tak moze im to sie podoba nogi jak patyki i tp.. Wychodze z załozenia ze urodzenie sie dziewczyna czy chłopakiem to nie od nas zalezy ale od nas zalezy czy zostaniesz mezczyzna czy zwykla ciotą (przepraszam jak kogos urazilem.)

Opublikowano

Osobiście wole koszule i dobre buty, więc pewnie z punktu widzenia młodszych pokoleń jestem sztywniakiem.

@Fifolski - też często chodzę w koszuli. Po prostu jest wygodniej, nie słyszałem ani razu, żeby mnie ktoś sztywniakiem nazwał. Conajwyżej mnie laski propsowały, że koszula w kratę i takie WOW. Więc, nie jesteś sztywniakiem. :D

Nie rozumiem do końca dlaczego sporą ilość osób tak bardzo interesuje jak ktoś inny się ubiera. Oceniając osobę tylko i wyłącznie po wyglądzie nie raz można się zdziwić. Wiadomo, każdy kto np. ma coś więcej do czynienia ze sportem po prostu nie zmieści się w rurki. Jednakże są ludzie na których dobrze wyglądają rurki bądź dresy. Tak, to, że ktoś nosi dresy nie oznacza, że chce cię od razu zabić :P

Zresztą denerwuje mnie gadanie, że prawdziwy mężczyzna nie nosi rurek. Sprostowanie, prawdziwy facet nie patrzy jak ubiera się inny.

Duża większość niż połowa tego społeczeństwa patrzy na wygląd i większa połowa tego społeczeństwa w ankietach odpowiada, że wygląd jest jedną z najważniejszych rzeczy. Nadal pozostajesz przy swoim?

Sam reprezentuje taki styl chodze na codzien w air maxach rurkach i luznych bluzkach lub bluzach z kapturem no i full cap jak nie mam wlosow na zel. Dzisiaj jestem np ubrany w bluzke z deidara (naruto).

Wait. Chodzisz w rurkach, air maxy masz do połowy okryte rurkami, dodatkowo luźna bluza z kapturem i fullcap? Nie żebym się czepiał - ale to pokrycia nie ma. D:

Osobiście nic nie mam do żadnego stylu ubierania.

TAKIE PS: Takich tematów już było multum i tak samo pisali.

No tak, jasne. Od razu do niego podejdę i go zwyzywam od pedałów i 'jajogniotów', bo nosi rurki. Niech nosi, to moje prywatne odczucia, o których świat nie musi wiedzieć. Sam jesteś szarą masą ignorancie.

Wychodze z załozenia ze urodzenie sie dziewczyna czy chłopakiem to nie od nas zalezy ale od nas zalezy czy zostaniesz meszczyzna czy zwykla ciotą (przepraszam jak kogos urazilem.)

Popracuj proszę nad ortografią i składaniem zdań bo aż w oczy daje.

Opublikowano

hehehe xD a ja wlasnie mam odwrotnie xD i sadze ze to nie "Męskie" ubierac sie jak dziewczyna. Tak moze im to sie podoba nogi jak patyki i tp.. Wychodze z załozenia ze urodzenie sie dziewczyna czy chłopakiem to nie od nas zalezy ale od nas zalezy czy zostaniesz meszczyzna czy zwykla ciotą (przepraszam jak kogos urazilem.)

meSZCZyzno * Tobie to powinni podarować słownik.

Nazywasz kogoś ciotą bo nosi rurki ? Propsy dla Ciebie.

Widać że ty też jesteś tylko szarą komórką która hejtuje innych w internecie.

u6pv.jpg

Opublikowano

Taki kozak dostał by nie od jednego w rurkach. Ja tam nikogo nie oceniam bo wyglądzie ale nie lubie kozakach w dresach można chodzić w dresach ale nie robić z siebie pana ulicy z tego powodu. Ja też lubie chodzić w koszuli takiej w kratke czy coś w tym stylu takiej ala skate xD 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Najgorsze to jest jak ktoś ma taki oczojebny kolor spodni typu czerwony, pomarańcz czy zielony xD A no i taka pedalska grzyweczka, tez mi się nie podoba. Ale każdy chodzi jak lubi. Ja osobiście wole jakieś zwykłe buty typu Nike czy Adidas, zwykłe jeansy i jakaś bluza

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

nie ma czego sie czepiac, czepiasz sie orto, przepraszam zdaza sie xD Tak, troche jest "ciotą" dla mnie to moje zdanie. wkoncu to normalne miec takie same spodnie jak swoja dziewczyna. .

"Widać że ty też jesteś tylko szarą komórką która hejtuje innych w internecie." Moze i tak, pisalem ze nikogo nie chce obrazic co bylo bardziej wyrazaniem wlasnego zdania (popraw mnie <3 widze ze dobry w tym jestes jak niczego nie znajdziesz zeby mnie hejcic :*)

Opublikowano

nie ma czego sie czepiac, czepiasz sie orto, przepraszam zdaza sie xD Tak, troche jest "ciotą" dla mnie to moje zdanie. wkoncu to normalne miec takie same spodnie jak swoja dziewczyna. .

"Widać że ty też jesteś tylko szarą komórką która hejtuje innych w internecie." Moze i tak, pisalem ze nikogo nie chce obrazic co bylo bardziej wyrazaniem wlasnego zdania (popraw mnie <3 widze ze dobry w tym jestes jak niczego nie znajdziesz zeby mnie hejcic :*)

Stary ja Cie nie hejtuje i nie chce żadnych zgrzytów na forum między sobą a drugim użytkownikiem :)

Wkońcu pisze się osobno :)

Po prostu jestem dobrze wychowany i nawet najgorszego bezdomnego człowieka nie potrafił bym wyśmiać ani zgnoić ( rzucić tekst w jego stronę ) ponieważ wiem że kiedyś np. jak mogę się spotkać w takiej sytuacji. 

Nie można nazywać kogoś ciotą jeśli się go w ogóle nie zna.

u6pv.jpg

Opublikowano

U mnie w szkole jest dużo osób które noszą zarówno rurki jak i dresy, ale nigdy nie spotkałem się z takim czymś żeby obrażali się nawzajem bo jeden woli to a drugi tamto. W ogóle dziwią mnie te wasze historie. Jak można nazywać kogoś "pedałem", bo nosi rurki a tym bardziej chcieć go pobić... Takie zachowanie jest trochę za przeproszeniem idiotyczne.

Opublikowano

Stary ja Cie nie hejtuje i nie chce żadnych zgrzytów na forum między sobą a drugim użytkownikiem :)

Po prostu jestem dobrze wychowany i nawet najgorszego bezdomnego człowieka nie potrafił bym wyśmiać ani zgnoić ( rzucić tekst w jego stronę ) ponieważ wiem że kiedyś np. jak mogę się spotkać w takiej sytuacji. 

Dokładnie jeżeli jest komuś wygodnie w tym to niech sobie chodzi. A nie po wyglądzie oceniasz odrazu że ciota. A pewnie taki ,, pedał ,, będzie miał więcej dziewczyn od tego co go wyzywa tak. Jak dla mnie robi sie nie potrzebny spam. Nikt nie zabroni mi chodzić ubranym jak ja chce. Troche tolerancji ludzie. Ja nie oceniam nikogo po wygladzie i nie zamierzam bo to jest glupie bo moze byc taki ,, ciota ,, fajniejszy niz tacy cwaniacy. To jest XXI wiek wiec to jest modne jezeli ktos to wyzywa to on jest zacofany .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

tak, 100% racji masz. To tylko moje zdanie a slowo "ciota" chodzi mi tu bardziej cos w strone ze osoba nie zachowuje sie jak męŻCZyzna ;p wkladajac "damskie" ubrania.

Opublikowano

Nie hejtuję innych za to co noszą, każdy lubi co innego, w dodatku gdy znani ludzie zaczynają nosić pewien rodzaj ubrań powstaje moda i większość chce takie mieć. Ja tam lubię się ubrać w buty związywane podobne do glanów tyle że mają sportową podeszwę w której się wygodnie biega do tego czarne jeansy(nie rurki), bokserka i płaszcz. W sumie to tak nie za bardzo nowocześnie ale to mój styl.

Opublikowano

A nie po wyglądzie oceniasz odrazu że ciota. A pewnie taki ,, pedał ,, będzie miał więcej dziewczyn od tego co go wyzywa tak.

Ja nie oceniam nikogo po wygladzie i nie zamierzam bo to jest glupie

Chyba sobie trochę przeczysz. D:

Opublikowano

Nie mam nic do dresów, rurek czy innych wymysłów, jedynie nie toleruje (ale nie zwracam uwagi) tienów, skarpetki do połowy łydki, szelesty i czapa 90 stopni w górę.

Np. ja nie rozumiem jak można nosić spodnie, które mają 23 - 25 cm w łydce, to już pod dzwony podchodzi albo pod worek od kartofli. 

Opublikowano

U mnie w szkole jest dużo osób które noszą zarówno rurki jak i dresy, ale nigdy nie spotkałem się z takim czymś żeby obrażali się nawzajem bo jeden woli to a drugi tamto. W ogóle dziwią mnie te wasze historie. Jak można nazywać kogoś "pedałem", bo nosi rurki a tym bardziej chcieć go pobić... Takie zachowanie jest trochę za przeproszeniem idiotyczne.

:ooooo

Propsy dla Twojej szkoły. U mnie zawsze były osoby, które nazywali takich od pedałów.

Mnie osobiście drażni taki wygląd, jak ktoś nie piłuje mordy, to nic do nich nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...