Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Styl Ubierania się

Counter123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za moment zobaczysz tutaj lawinę hejtów i sprzeczania się, kto ma rację, więc wypowiem się jako pierwszy. Nie znoszę gości w rurkach, ale nie wytykam ich palcami publicznie ani nie obrażam. To tylko moje odczucia, prywatne, którymi dzielić się z resztą świata nie muszę, no, chyba że koledzy pytają to, wtedy, im odpowiadam. Co do glanów - nie wiem, mieszane uczucie, jak ktoś chce to niech sobie chodzi, nic mi do tego.

Opublikowano

Za moment zobaczysz tutaj lawinę hejtów i sprzeczania się, kto ma rację, więc wypowiem się jako pierwszy. Nie znoszę gości w rurkach, ale nie wytykam ich palcami publicznie ani nie obrażam. To tylko moje odczucia, prywatne, którymi dzielić się z resztą świata nie muszę, no, chyba że koledzy pytają to, wtedy, im odpowiadam. Co do glanów - nie wiem, mieszane uczucie, jak ktoś chce to niech sobie chodzi, nic mi do tego.

Mam podobną myśl o stylach, dzięki za odpowiedź!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z góry uprzedzam, że wymagane jest bezwzględne zachowanie kultury w temacie. Wszyscy chyba wiemy jak się takie dyskusje rozwijają, więc póki co jedynie przypominam o możliwych konsekwencjach.

@topic

Uważam, że każdy może się ubierać jak mu się podoba. Niech sobie jeden nosi rurki, inny dres, a jeszcze inny kilt. Nie wszystko musi mi się podobać. Ważne, by każdy dobrze się czuł ze sobą.

#don't care

Opublikowano

Ten temat lepiej zgłosić do zamknięcia bo zaraz będą masowe kłótnie :)

Ja osobiście noszę dresy, rurki, jeansy więc jestem uniwersalny i nikt mi nie przeszkadza.

Każdy ma swoje życie.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ten temat lepiej zgłosić do zamknięcia bo zaraz będą masowe kłótnie :)

Ja osobiście noszę dresy, rurki, jeansy więc jestem uniwersalny i nikt mi nie przeszkadza.

Każdy ma swoje życie.

Naiko napisała, że jeżeli będzie syf posypią się warny :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Uważam, że facet w rurkach wygląda idiotycznie i pedalsko..Nie wiem jaki sens ma noszenie obcisłych spodni do tego często w np. pomarańczowym kolorze.Może w celu zwrócenia uwagi? Albo bycia "modnym".

Glany zarówno u faceta np. z połączeniem ze spodniami moro wyglądają dobrze.U dziewczyny też ujdą.

Sądzę, co sądzę, ale ogólnie nie interesuje mnie, jak ktoś się ubiera.Ważne, żebym ja był w miarę normalnie ubrany.

Opublikowano

gniecenie jajek to pedalstwo, a rurki to ciota i chuj.

a tak na serio niech każdy sobie chodzi w czym chce jeśli mu się to podoba, ale raczej obcisłe spodnie u faceta źle mi się kojarzą.

glany buty jak buty.

Opublikowano

Idiotyczne jest wyzywanie ludzi za styl ubierania.

Jeśli Tobie się nie podoba jak ktoś się ubiera, to nie znaczy, że innym to nie odpowiada.

Opublikowano

Nikogo nie wyzywam publicznie za to ,że chodzi w rurkach ,ale nie rozumiem jak można chodzić w takich spodniach... Pisałem to już wiele razy i chyba nie tylko ja,prawdziwy facet powinien się ubierać jak prawdziwy facet ,a nie jak dziewczyna.

I nie obchodzi mnie to czy facet w rurkach by mi nawalił(chociaż zazwyczaj to cioty),po prostu nie wiem jak można wybrać rurki skoro można nosić jeansy(tak jak ja) czy dresy(zaraz jakiś pedał się zacznie spinać pewnie)

Sam znam ludzi ,którzy chodzą w rurkach i są spoko,ale i tak śmieszy mnie to że chodzą w tych jajogniotach :D 

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie lubię ludzi chodzących w szerokich dresach, ponieważ są dresiarzami. Nie lubie ludzi chodzących w rurkach, bo tracą tym samym męskość (bo najczęściej taki się też zachowuje inaczej), a mimo to kobiety na takich lecą.

Oczywiście nie mówie o zwykłych osobach noszących dresy nieco szersze, czy wspomniane rurki. Mówie o stereotypowych osobach noszących dresy i stereotypowych osobach noszących rurki. Nie każdy rurkowiec musi być pedałem, nie każdy kto nosi dresy dresiarzem

Opublikowano

Nie rozumiem czemu ludzie się srają do ludzi co noszą rurki, dobra mam w gimbazie co nosi w chuj obcisłe, ja nosze sam (ale nie w oczojebnych kolorach(szare,czarne,dżinsowe ciemne)), ale luźne i według mnie są spoko, a do ludzi co mówią, że gniotą jaja to polecam wpierw założyć te spodnie, a potem się wypowiadać, bo nic nie gniecie, bo w udach są prawie jak w normalnych spodniach a od ok. kolana zwężane o.O Co do glanów to niech se noszą, no ale żeby pasowało tj. czarne ubranie/coś moro/leginsy byle nie oczojebne

//edit

tak podsumowując to rurki i chłopaka mogą być, ale luźne, a nie obcisłe w chuj

Opublikowano

Nie rozumiem czemu ludzie się srają do ludzi co noszą rurki, dobra mam w gimbazie co nosi w chuj obcisłe, ja nosze sam (ale nie w oczojebnych kolorach(szare,czarne,dżinsowe ciemne)), ale luźne i według mnie są spoko, a do ludzi co mówią, że gniotą jaja to polecam wpierw założyć te spodnie, a potem się wypowiadać, bo nic nie gniecie, bo w udach są prawie jak w normalnych spodniach a od ok. kolana zwężane o.O Co do glanów to niech se noszą, no ale żeby pasowało tj. czarne ubranie/coś moro/leginsy byle nie oczojebne

Ja mniej więcej rozumiem czemu ludzie się srają do rurkowców, ale fakt. Niektórzy przesadzają. Ale osobiście dziwnie się czuje jak przede mną taki metroseksualista sobie lata z rureczkami w chuj ciasnymi, najlepiej kolorowymi gadający jak stereotypowy pedał i też zachowujący się tak, a nie inaczej. W klasie nawet kilku takich mam, ale za to żadnego dresa, który by takiemu wpierdolił. Fajnie by się patrzyło. 

Opublikowano

Może podepniemy temacior :) ?

tematy dyskusyjne nie mają szans na podpięcie. Z doświadczenia wiem, że jak jest np. 8 stron, to nowa osoba nie patrzy na te wcześniejsze, co jest rownoznaczne z nie zapoznaniem sie z argumentami drugiej strony oraz brakiem jakichś tam informacji. Wiec powtarzaja to samo co bylo mowione i kontrowane przez przeciwnikow np. 3 strony wstecz

Opublikowano

tematy dyskusyjne nie mają szans na podpięcie. Z doświadczenia wiem, że jak jest np. 8 stron, to nowa osoba nie patrzy na te wcześniejsze, co jest rownoznaczne z nie zapoznaniem sie z argumentami drugiej strony oraz brakiem jakichś tam informacji. Wiec powtarzaja to samo co bylo mowione i kontrowane przez przeciwnikow np. 3 strony wstecz

Rozumiem, dzięki za wypowiedź!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Od kilku lat niezmiennie - skórzana kurtka, t-shirt i czasem skórzane buty + dżinsy. Więc o stylu wiele nie wiem ale wiem, że segregowanie ludzi ze wzgl na styl ubierania to pedalstwo.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Już kiedyś o tym pisałem, moda jak każda inna. Z wiekiem zaczną ubierać się bardziej szaro i "normalnie".
Jeżeli im wygodnie proszę bardzo. Nie szata zdobi mnicha. 

Osobiście wole koszule i dobre buty, więc pewnie z punktu widzenia młodszych pokoleń jestem sztywniakiem.

f.png

Opublikowano

Wkurzają mnie jedynie kolorowe rurki. Nie mam nic do czarnych ani jeansowych wąskich. Reszta wygląda trochę pedalsko. Glany są ok, nie wiem jak ktoś może cisnąć kogoś za noszenie ich. 

Opublikowano

Nie rozumiem do końca dlaczego sporą ilość osób tak bardzo interesuje jak ktoś inny się ubiera. Oceniając osobę tylko i wyłącznie po wyglądzie nie raz można się zdziwić. Wiadomo, każdy kto np. ma coś więcej do czynienia ze sportem po prostu nie zmieści się w rurki. Jednakże są ludzie na których dobrze wyglądają rurki bądź dresy. Tak, to, że ktoś nosi dresy nie oznacza, że chce cię od razu zabić :P

Zresztą denerwuje mnie gadanie, że prawdziwy mężczyzna nie nosi rurek. Sprostowanie, prawdziwy facet nie patrzy jak ubiera się inny.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Od kilku lat niezmiennie - skórzana kurtka, t-shirt i czasem skórzane buty + dżinsy. Więc o stylu wiele nie wiem ale wiem, że segregowanie ludzi ze wzgl na styl ubierania to pedalstwo.

hehe podobny styl widze ;D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Łubudubu jebać fubu soł macz + jebać spedalonych pedałów od rowerów jakim sa chłopacy którzy są po prostu pedałami. ta bjeergen czy jak jej tam ta z igrzysk co z kowalczykowa zawsze rywalizuje jest bardziej męska w sukience od pedałów w rurkach i grzyweczce osobiśćie jak spotykam tkaiego kogoś to zamiast go wyzywać pytam go ,,Hej koleżanko jesteś piękna jak ci na imię Klaudia ? '' 

xmMfHrm.png
Opublikowano

Glany - nigdy bym w czymś takim nie chodził

Rurki - niektórzy fajnie wyglądają w takich spodniach ale większa ilość chujowo

Mi osobiście odpowiada styl lekkości :)

czyli lekka koszulka, lekkie spodnie z luźnymi nogawkami żeby łatwo było zginać noge :) głębokie kieszenie

lekkie buty.. buty muszą być lekkie

ogólnie nic mnie nie może obciskać

wtedy czuje się jakbym chodził bez ubrań :)

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...