Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer na PL'u

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potem znów będą łączyc serwy .. Nie, nie Pl to dno i śmiech

To się nie udzielaj i idż na privy które padają po miesiącu :-)

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Wszystko dla hajsu :)

Ludzie nie chcą zaczynać na starych serwerach gry, więc aby byli nowi gracze (czyli więcej $$) robią kolejny serwer aby zarobić :)

Moim zdaniem kolejnym powodem zrobienie tego serwera jest to, żeby ludzie kupywali yangi w IS'ie bo na starsze serwery raczej mało ludzi je kupuje.

GF po prostu leci w ch..ja i robi wszystko aby wyciągnąć z nas, graczy jak najwięcej kasy..

Opublikowano

Dobrze, że mało ludzi tam poszło w zasadzie poszli Ci co ładują w tą gre nieskończoną kasę... ale i tak im życzę powodzenia.

Opublikowano

To juz nie ten sam global co kiedys.Probowalem zagrac ale znudzil sie po wbiciu 4lvla xD

Zauwazylem,ze gra bardzo malo graczy.W ciagu 5 min na czacie napisala moze jedna osoba.W dodatku duzo osob ma KM.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie nie na negrosie nie grajcie tam i tak dużo ludzi gra baa dużo za dużo więc wy mi tam nie potrzebni :D 

Opublikowano

Bardzo mało ludzi tam gra.

Jak ktoś jest jeszcze niezdecydowany czy grać czy nie

to szczerze odradzam tam gry.

Ty lepiej nic nie pisz, bo dobrze wiesz co robisz pod każdym tematem. :)

A żeby nie offtopować to wcale nie ma tak mało ludzi na tym nowym serwerze. Osobiście gram na owym serwerze i muszę powiedzieć Wam, że graczy naprawdę nie brakuje.

Być może jest to chwilowe, ale graczy naprawdę widać na serwerze, wszystkie spoty zajęte, na chacie wieczny spam. Jest dobrze póki co... :)

Opublikowano

Ty lepiej nic nie pisz, bo dobrze wiesz co robisz pod każdym tematem. :)

A żeby nie offtopować to wcale nie ma tak mało ludzi na tym nowym serwerze. Osobiście gram na owym serwerze i muszę powiedzieć Wam, że graczy naprawdę nie brakuje.

Być może jest to chwilowe, ale graczy naprawdę widać na serwerze, wszystkie spoty zajęte, na chacie wieczny spam. Jest dobrze póki co... :)

Dokladnie on tylko spamuje i wypisuje bzdury ..

@ z Tym sie zgadzam ze malo osob nie jest ale to jest na kazdym serverze tak ze na Poczatku jest w Kij luda ale z czasem beda odchodzic i tak samo bedzie tutaj ja sie napalilem na serwer ale jak wbilem sie zaczalem expic to juz nie to samo co w 2009 calkiem inne wszystko jest masa botow , wyzywania i ksucie pewnie gf jako ze maja nowy serwer za tydzien wprowadza cos do is zeby na tym zarobic

Drogi uzytkowniku jezeli masz ochote grac na pl'u polecam isc na Sg lub world of metin 2 tam jest czuc klimaty 2009 ale nie graj na serverach od Gf'a ..

image.png

Uczeń
Opublikowano

Kolego to chyba raczej co Ty "pierdzielisz" przecież, ART jasno napisał, że yangi i bilet będą dostępne tylko z lekkim opóźnieniem !!!!

Faktycznie w kwestii yang pisal o lekkim opóźnieniu ale bilecie po prostu mówił, że nie będzie dostępny na etapie rozwijania się serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na początku popukałem się w głowę gdy się o tym dowiedziałem, ale po głębszym namyśle stwierdziłem, że można pograć. 

Dopiero zacząłem. Póki co 16lvl, gra ze mną znajomy (on na swojej postaci). W sumie doszlibyśmy do jakiejś ekipy. Mamy TSa, królestwo Shinsoo. 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Ja tam na pewno nie będę grał. Graczy co raz mniej, a im tylko na kasie zależy.

Na kasie też zależy ale gre zniszczyli gracze - używaniu hacków, sprzedawanie yangów. Wiem, że administracja jest do dupy ale nie doszłoby do tego gdyby nie LUDZKOŚĆ.

Opublikowano

Na kasie też zależy ale gre zniszczyli gracze - używaniu hacków, sprzedawanie yangów. Wiem, że administracja jest do dupy ale nie doszłoby do tego gdyby nie LUDZKOŚĆ.

Ludziom nie chce się expic jednego lvl tydzień, dlatego.

Opublikowano

Gdyby nie dodali zwojów yang i tych biletów na inne serwery to bym zaczął grać.

Ale tym przegięli strasznie...

Aktualnie gra jest tam bez sensu, za 2 miechy dodadzą do ISa bilety i ktoś z Negrosa albo innego serwa przyjdzie z eq +9, zniszczy gospodarkę... Kasy 2kkk weźmie i ... 

Opublikowano

Gdyby nie dodali zwojów yang i tych biletów na inne serwery to bym zaczął grać.

Ale tym przegięli strasznie...

Aktualnie gra jest tam bez sensu, za 2 miechy dodadzą do ISa bilety i ktoś z Negrosa albo innego serwa przyjdzie z eq +9, zniszczy gospodarkę... Kasy 2kkk weźmie i ... 

Nie za 2 miesiące, tylko za rok/dwa lata. :)

Zagrałbym, ale to jest pay4win, jak nie kupisz - gówno zrobisz, także już wolę grać na prywatnych serwerach hard.

Opublikowano

Nie za 2 miesiące, tylko za rok/dwa lata. :)

Zagrałbym, ale to jest pay4win, jak nie kupisz - gówno zrobisz, także już wolę grać na prywatnych serwerach hard.

Bo nie umiesz grać. :)

A tak na serio, to da się i bez ISa wybić, tylko trzeba chcieć.

Opublikowano

Prócz kamer moda, który waithack tutaj działa? ostatnio na PLu grałem 1.5 roku temu i nie wiem co tu działa a uczciwie grać nie będę bo chcę wbić z 55lvl i sprzedać konto tak myślę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...