Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer na PL'u

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Na nowym serwerze nie będzie mozna kupic yang w IS, ani nie bedzie mozna sie na niego przenosic tym zwojem z IS

Na tym serwerze bedzie grało wiecej osob niz na początku na Solar

jestem pewny :)

Co Ty za głupoty wypisujesz? będzie mozna kupić yang w is tylko po tygodniu tak jak ART napisał... ten serwer jest po to aby yang zaczęły schodzić.  

Budowniczy
Opublikowano

Ludzie ogarnijcie z tym jęczeniem... 

Hejtujecie jakby nie wiem... Boicie się, że z privów gdzie gracie pouciekają ludzie? Jak czytam te głupoty, to dno ludziej głupoty jeszcze bardziej się pogłębia.. 

Gadacie, że GF robi nowy serwer pod IS? Ludzie, wejdźcie sobie w publikacje serwerów na MPC i zobaczcie, że teraz każdy gimbus potrafi założyć serwer... 

To są gówna robione pod IS i mam nadzieję, że ten serwer przyciągnie wszystkich tych, którzy próbowali pójść na privy, a  jednak zdecydują się wybrać na nowy serwer PL.

Ja sam zagram wraz z kilkuosobową ekipą, bo będzie można wreszcie poczuć dawne czasy Metin2. Dlatego wbijamy i gramy!

Jeśli Wam się nie podoba, proste - nie grajcie. 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

@UP

Dobrze gadasz także skończcie z privami i dalej wbijać na PL'a już jutro start !!

Ps. Ktoś wie o której godzinie będzie już ten serwer ?

Opublikowano

FAQ

Czy będzie możliwość przeniesienia swojej postaci z obecnego serwera na nowy?

Nie. Przynajmniej przez pewien czas. Na nowym serwerze zostanie przeprowadzony event rozpoczęcia z nagrodami, który jest podobny do tego, który był uruchomiony na sewerze Solar(Negros).

Czy na serwerze zostanie aktywowany Event Wielkanocny?

Tak, event zostanie uruchomiony zaraz po otwarciu.

Czy na serwerze będzie możliwy zakup Yang w ItemShop?

Tak, jednak wejdzie on z pewnym opóźnieniem. Niestety nie znamy jeszcze szczegółowych informacji.

-----------------------------------------------------------

Czyli nikt sobie nie przeniesie postaci na start :-) i narazie nikt nie kupi yangi z is czyli każdy będzie miał równe szanse

Budowniczy
Opublikowano

Ma może ktoś info o której ma to jutro wystartować? :)

Wreeeszcie będzie można poczuć te dobre czasy dawnego MT2... 

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Zagram. Nie mogę się doczekać emocji pierwszej 99. Pierwszej wiadomości o hwangu. Pierwsza trutka 9.. Te czasy się zmieniły. Ale jak może stworzą wreszcie ten serwer.. zagram z chęcią!, Tylko trzeba pobrać od nowa PL'a :c

Opublikowano

~ szukam ludzi do gildii w królestwie żółtym więcej na pw.

@topic bardzo fajnie że wychodzi nowy serwer, nie będzie na długi okres yang i przenoszenia postaci [na francuskim forum do rozwinięcia się serwera pisze, myślę że rok na pewno nie będzie tego]. 

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Wszystko ok, tylko, że global upadł 2 lata temu :D

A tak na poważnie, to chętnie bym zagrał na tym nowym serwerze, gdyby nie te yangi w IS, GF upadł na głowę, żeby to wprowadzać do gry.

Jak widać Oni chcą jeszcze trochę kasy ściągnąć z ludzi i zawinąć interes.

Opublikowano

A tak na poważnie, to chętnie bym zagrał na tym nowym serwerze, gdyby nie te yangi w IS, GF upadł na głowę, żeby to wprowadzać do gry.

ty tez na głowe upadłes.. nie doinformowany moderatorze.. przeciez wszyscy juz wiedza ze na nowym serwerze nie bd mozliwosci zakupic yangow

Opublikowano

@Zarax

Jak byś czytał posty wyżej to byś przeczytał że przez pewien czas yang nie będzie w is na nowym serwerze

Budowniczy
Opublikowano

Nie potrzebnie z tą rangą się udzielałeś... albo zbyt szybko myślałeś, albo miałeś wyje*ane w posty pisane po drodze.. 

Jak na razie "kase ściągają i zawijają interesy" słynne "pro privy" na MPC w publikacjach, nie globalne serwery.

Po drugie pisanie tekstów "chcą ściągnąć kasy z ludzi" jest przestarzałe i na poziomie gimbazjum w dół.

Takie same komentarze lądowały pod prezentacjami serwerów prywatnych, które stały bardzo długo i stoją do dziś. Łyso teraz takim hejterom co pisali, że serwer pod kasę nie, Panie Moderatorze?

Dlatego wyhamować czas zacząć w niektórych momentach, bo takie komentarze możesz sobie pisać w publikacjach z serwerami na max. 3 dni.

P.S

Jeśli poczułeś się urażony moją opinią, możesz dowartościować się dając mi warna. 

@Zarax

Jak byś czytał posty wyżej to byś przeczytał że przez pewien czas yang nie będzie w is na nowym serwerze

Nie no po co czytać... Lepiej j*bnąć komenta, że global pod $. 

logo.png

Opublikowano

ty tez na głowe upadłes.. nie doinformowany moderatorze.. przeciez wszyscy juz wiedza ze na nowym serwerze nie bd mozliwosci zakupic yangow

@Zarax

No widzicie, zdarza się ;-)

Dzięki za uwagę.

Nie potrzebnie z tą rangą się udzielałeś... albo zbyt szybko myślałeś, albo miałeś wyje*ane w posty pisane po drodze.. 

Jak na razie "kase ściągają i zawijają interesy" słynne "pro privy" na MPC w publikacjach, nie globalne serwery.

Po drugie pisanie tekstów "chcą ściągnąć kasy z ludzi" jest przestarzałe i na poziomie gimbazjum w dół.

Takie same komentarze lądowały pod prezentacjami serwerów prywatnych, które stały bardzo długo i stoją do dziś. Łyso teraz takim hejterom co pisali, że serwer pod kasę nie, Panie Moderatorze?

Dlatego wyhamować czas zacząć w niektórych momentach, bo takie komentarze możesz sobie pisać pod serwerami w publikacjach na 1 dzień.

P.S

Jeśli poczułeś się urażony moją opinią, możesz dowartościować się dając mi warna. 

No niestety, ale taka jest prawda. :P

Mi np nie jest 'łyso', bo ja tylko wyraziłem swoją opinie i mam do niej prawo.

Opublikowano

te yangi w is nie są dodane po to by ściągać kase z ludzi tylko żeby ludzie kupowali je w legalny sposób a nie na allegro i nie zrobili tego bo chcieli tylko prosili o to w wielu krajach :-) przeczytaj sobie na forum

Opublikowano

Metin2 PL skończył się już na początkach 2013r. AMEN!

87225705356827008866.png

Opublikowano

ktoś sobie kupi zmianę serwera z IS, i jako jedyny będzie mial full eq i lvljo

kolejny, ktory nie umie cytac.. na nowym serwerze bd to zablokowane.. ahh jo.. wyjdz jak nic nie wnosisz..

nie chce nic mowic al spojrzcie na vixa.eu tam pd na 7 dni jest drozszy niz na plu xD ae przeciez to pl jest pod ksa nie? xD

Opublikowano

kolejny, ktory nie umie cytac.. na nowym serwerze bd to zablokowane.. ahh jo.. wyjdz jak nic nie wnosisz..

nie chce nic mowic al spojrzcie na vixa.eu tam pd na 7 dni jest drozszy niz na plu xD ae przeciez to pl jest pod ksa nie? xD

Nie ma co porównywać serwerów prywatnych do serwera globalnego.

Opublikowano

O której godzinie ten serwer startuje?

wydaje mi się że tak 12-13 przynajmniej tak piszą na globalu

Opublikowano

Nie dość że dodali yangi do IS to zaraz pewnie dodadzą stalki oraz eq xD Poje... sie od hajsu ;) Zostaje na privach :p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...