Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer na PL'u

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dość że dodali yangi do IS to zaraz pewnie dodadzą stalki oraz eq xD Poje... sie od hajsu ;) Zostaje na privach :P

Co ty pierdzielisz, na nowym serwerze nic z tego nie będzie dostępne.

~ przerwa jest o 10 do max 12 i bd nowy serwer. Przełożona z jutra na dziś ze względu na start nowego serwera.

517981403547547309333.jpeg

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ty pierdzielisz, na nowym serwerze nic z tego nie będzie dostępne.

~ przerwa jest o 10 do max 12 i bd nowy serwer. Przełożona z jutra na dziś ze względu na start nowego serwera.

Kolego to chyba raczej co Ty "pierdzielisz" przecież, ART jasno napisał, że yangi i bilet będą dostępne tylko z lekkim opóźnieniem !!!! W niemczech po tygodniu dodadzą to więc w Polsce zapewne coś koło 2/3 tygodni... Wiesz w ogóle kto to ART ? również napisał, że serwer jest pod kasę aby te yangi schodziły. Zatem nie wpajajcię sobie do głowy, że yang tam nie będzie bo po miesiącu serwer do niczego nie będzie się nadawał, gospodarka runie a sprzedać coś to będzie cuddd nie mówię o botach. Staty na serwerze 70%=bot 15=is 15=gracze którzy grają fer i po półrocznym stażu otwierają oczy i wracają na stare serwery. 

Opublikowano

kolejny, ktory nie umie cytac.. na nowym serwerze bd to zablokowane.. ahh jo.. wyjdz jak nic nie wnosisz..

nie chce nic mowic al spojrzcie na vixa.eu tam pd na 7 dni jest drozszy niz na plu xD ae przeciez to pl jest pod ksa nie? xD

Będzie zablokowane "Przynajmniej przez jakiś czas", czyli zapewne do czasu, gdy wielkie podniecenie nowym serwer opadnie.

A wtedy większość graczy których będzie na to stać przeniesie się na nowy serwer. No bądźmy poważni... 

A co do tematu, to niestety Polski Metin2 swoje czasy miał, ale one minęły.

Nie wiem jak tam Wy, ale ja niestety nie mam nerwów do rozwijania postaci na takich serwerach.

Dodanie przez Gameforge głównej waluty gry do ItemShopu jest jakby końcem, o zwoju który pozwala podróżować między serwerami nawet nie mam ochoty mówić. Każdy serwer był innym odmiennym światem, ze swoją gospodarką, gildiami oraz graczami. Łączenie wcale nie zwiększyło liczby graczy... To trzeba się inaczej bawić... Trzeba postawić nowy serwer. Ktoś już na forum napisał:

"Ja nawet wyślę smsa za 12zł, żeby mieć te kilka kk na start". Myślę że większości graczy, którym będzie zależało na grze wyśle 

te kilka złotych w zamian za te yangi. I wystarczy otworzyć głowę i pomyśleć. Będzie zablokowane "Przynajmniej przez jakiś czas".

Na allegro ciężko będzie dostać yang z nowego serwera. Później przeskoczą "Starzy, nowi gracze" z ekwipunkami pięknych drogocennych przedmiotów, które na starych serwerach można było dostać za bezcen.

Ale znajdą się i obrońcy gry, którzy zapewne karierę w Metinie zaczęli dość niedawno. Dla was to normalne, a my patrzymy na upadek.

Opublikowano

Kolego to chyba raczej co Ty "pierdzielisz" przecież, ART jasno napisał, że yangi i bilet będą dostępne tylko z lekkim opóźnieniem !!!! W niemczech po tygodniu dodadzą to więc w Polsce zapewne coś koło 2/3 tygodni... Wiesz w ogóle kto to ART ? również napisał, że serwer jest pod kasę aby te yangi schodziły. Zatem nie wpajajcię sobie do głowy, że yang tam nie będzie bo po miesiącu serwer do niczego nie będzie się nadawał, gospodarka runie a sprzedać coś to będzie cuddd nie mówię o botach. Staty na serwerze 70%=bot 15=is 15=gracze którzy grają fer i po półrocznym stażu otwierają oczy i wracają na stare serwery. 

A na innym boardzie gfa napisali że będzie jak się rynek rozwinie coś jeszcze?

Btw, Art tylko pisze to co gf mu mówi, on jest tutaj od kontaktu między graczami a gf.

Jedyne co on tu może zrobić to pisać

Budowniczy
Opublikowano

Nie dość że dodali yangi do IS to zaraz pewnie dodadzą stalki oraz eq xD Poje... sie od hajsu ;) Zostaje na privach :P

Zostań :D Jednego noba mniej :P

W końcu privy nie są pod kase tylko globale jak to stwierdza modek :)

Ładnie Ci szum w głowach robią :P

Btw. wolę wklepać GF trochę $ niż jakimś zje*om, którzy stawiają serwy na 5 dni i zamykają :) 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Serwer już wystartował? Chyba jest po przerwie technicznej.

//Edit

Informacja z fanpage'a:

Przerwa techniczna została zakończona.
Nowy serwer zanim zostanie otwarty musi zostać przetestowany i sprawdzony.

Budowniczy
Opublikowano

Porażka...Nawet ART napisał na forum mt2, że serwer jest tylko i wyłącznie po to aby w is zaczęły schodzić pakiety yang... więc kto ma kase ten będzie tam kimś inny graczy nie będą się liczyli. Po tym wszystkim gf będzie traktowało graczy jak pionki bo zobaczą, że statystyki kupna yang w is wzrosły. WIĘC NIE POLECAM TAM GRAĆ BO POŻAŁUJECIE PO KILKU DNIACH (wiem co piszę) 

Możesz wkleić tutaj screena, a nie zwiększać czcionkę, żeby ludzi w błąd wje*ać? 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Przerwa techniczna została zakończona.
Nowy serwer zanim zostanie otwarty musi zostać przetestowany i sprawdzony. 
O jego otwarciu poinformujemy w osobnym poście.

Post z facebook`a Metina Polskiego.

Opublikowano

Ma ktoś informacje na temat startu serwera?

Na oficjalnym forum widnieje jedynie informacja, że 16kwietnia(dzisiaj).

O godzinie startu nic nie wiadomo.

Opublikowano

Na oficjalnym forum widnieje jedynie informacja, że 16kwietnia(dzisiaj).

O godzinie startu nic nie wiadomo.

art pisal cos w dyskusji ze moze do 15 sie wyrobia :)

Opublikowano

kto wie ile takie testowanie serwera z góry trwa no czekam tyle godzin i doczekać się nie mogę

Opublikowano

Cytat arta z forum Metina Polskiego:

"RoronoaZoro"

Te przez jakiś czas jest uciążliwe, bo nie znamy przybliżonego czasu, boję się, że nam tu wcisną kilka miesięcy, a Art unika odpowiedzi co rozumie przez słowa: jakiś czas.
ART:
Nie unikam odpowiedzi, po prostu nie chcę dawać własnych opinii w tej kwestii, bo zdążyłem już zauważyć, że często bywają one dla niektórych wiążące. Taka jest informacja oficjalna i takiej się trzymajmy. Co oczywiście nie stoi na przeszkodzie wprowadzenia biletu za 3 miesiące, pół roku, rok ale opcja ta ostatecznie zawita na serwer. Nie wiemy tylko kiedy.

"LuLoHS"

KURCZE ZA ILE TEN SERW WYJDZIE NO, Art masz jakieś info ile jeszcze to potrwa ?: D
ART:
Ogólnie to jakiś cyrk. Wpierw informacje, że rozpocznie się konserwacja o 10, później, że musimy czekać aż inne kraje zostaną ogarnięte (w międzyczasie była przerwa na fajka), po naszej konserwacji okazało się, że jeszcze nasz serwer nie został w ogóle przygotowany i oparło się to o przerwę obiadową..... Zatem mój ślepy strzał, że może do 15:00 się wyrobimy....

Najświeższe informacje uzyskacie na FanPage metina:

https://www.facebook.com/Metin2PL

Dodam iż na Francuskim globalu też jest ten problem. Serwery w Hiszpani i w Niemczech wystartowały bez problemu.

Opublikowano

Cytat arta z forum Metina Polskiego:

"RoronoaZoro"

Te przez jakiś czas jest uciążliwe, bo nie znamy przybliżonego czasu, boję się, że nam tu wcisną kilka miesięcy, a Art unika odpowiedzi co rozumie przez słowa: jakiś czas.
ART:
Nie unikam odpowiedzi, po prostu nie chcę dawać własnych opinii w tej kwestii, bo zdążyłem już zauważyć, że często bywają one dla niektórych wiążące. Taka jest informacja oficjalna i takiej się trzymajmy. Co oczywiście nie stoi na przeszkodzie wprowadzenia biletu za 3 miesiące, pół roku, rok ale opcja ta ostatecznie zawita na serwer. Nie wiemy tylko kiedy.

"LuLoHS"

KURCZE ZA ILE TEN SERW WYJDZIE NO, Art masz jakieś info ile jeszcze to potrwa ?: D
ART:
Ogólnie to jakiś cyrk. Wpierw informacje, że rozpocznie się konserwacja o 10, później, że musimy czekać aż inne kraje zostaną ogarnięte (w międzyczasie była przerwa na fajka), po naszej konserwacji okazało się, że jeszcze nasz serwer nie został w ogóle przygotowany i oparło się to o przerwę obiadową..... Zatem mój ślepy strzał, że może do 15:00 się wyrobimy....
Najświeższe informacje uzyskacie na FanPage metina:
https://www.facebook.com/Metin2PL
Dodam iż na Francuskim globalu też jest ten problem. Serwery w Hiszpani i w Niemczech wystartowały bez problemu.

a polska jest najgorsza i wystartujemy na samym końcu .. :D

Opublikowano

najlepsze będzie to :

Testowanie serwera zakończyło się powiedzeniem teraz musimy naprawić bugi

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...