Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer na PL'u

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodali yangi do Is'u a teraz startują z serwerem widać ze chcą się nachapać kasy jak najwięcej a potem się zwinąć już z tym syfem bo inaczej tego nazwać sie nie da

w tych czasach Metin2.pl to DNO

kiedyś to było coś ...

Ps.

''Na otwarcie mamy zaplanowane specjalne eventy, podczas których będzie można wygrać nagrody, takie jak stałe fryzury, różne zwoje, perły, kamienie duchowe, Zaczarowania przedmiotu, zwierzaki, podstawowa zbroja +9 dla poziomu 80, Mega Wierzchowce i wiele innych.''

niebianke +9 ?  kiedyś to tylko na privie się to działo

Opublikowano

Era Metin2.pl powoli sie konczy, połączyli serwery a niedługo będzie na tych paru serwerach tyle ludzi ile bylo przed polaczeniem na jednym. Najlepsze są ich mega promocje, "masz sznase na dzika, nowy kostum, kup sm juz dzis!" 

b46052bd51732471.jpg
Opublikowano

a ja mam zamiar pograć wiadomo, że nastawiają się na hajs ale z 2 strony fajnie tak zacząć od nowa tym bardziej że nagrywam na yt metin2 to szansa zdobyć nowych widzów ;D

Opublikowano

W sumie troche bekowy pomysl. Daja laczenie bo malo graczy a tu nagle zonk - nowy serwer, ale zobaczymy jak to sie dalej potoczy. Przenoszenie postaci bedzie zapewne zablokowane jak na negrosie, ale ciekawa jak dla mnie jest kwestia yangow. Mozliwe, ze zrozumieli iz nikt nie kupi u nich bo allegro ma duzo ciekawsze oferty :D Teraz stawiaja nowy serwer zeby zarobic chociaz troche z tych pakietow...

Opublikowano

Ja będę grał i będzie pompa ! :D fajnie tak zacząć od nowa każdy ma równe szansę to podniecanie się tym że ktoś jako pierwszy ma fmsa+9 pierwsze skile na G-P to jest coś a nie jak na połączonych serwerach .. nie ma na czym zarobić fmsy+9 za 100kk i w chuj mało graczy na niskim lvlu .. i wcale mi nie przeszkadzają te yangi w is bo sam zapewne kupie za 12zł by mieć eq + 6 na start :D

Opublikowano

Ja będę grał i będzie pompa ! :D fajnie tak zacząć od nowa każdy ma równe szansę to podniecanie się tym że ktoś jako pierwszy ma fmsa+9 pierwsze skile na G-P to jest coś a nie jak na połączonych serwerach .. nie ma na czym zarobić fmsy+9 za 100kk i w chuj mało graczy na niskim lvlu .. i wcale mi nie przeszkadzają te yangi w is bo sam zapewne kupie za 12zł by mieć eq + 6 na start :D

no dokładnie przez jakis czas powrócą stare czasy pl'a ^^

Opublikowano

Jebłem...

Era Metin2.pl powoli sie konczy, połączyli serwery a niedługo będzie na tych paru serwerach tyle ludzi ile bylo przed polaczeniem na jednym. Najlepsze są ich mega promocje, "masz sznase na dzika, nowy kostum, kup sm juz dzis!" 

zakończyła się wraz z wprowadzeniem yangów do isa i zwojów do podróżowania po serwerach. Trzy miechy i nikigo tam nie będzie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Budowniczy
Opublikowano

Yebaaać hejterów :D Ja wraz z bratem i kumplami wbijamy ;) Akurat pisałem w dziale "poszukiwania serwera", że szukam serwera, gdzie mogę pograć aby przypomnieć sobie stare czasy Metin2. 

Właśnie już wiem gdzie zagram :)

Wbijaaaaamy

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Idiotyczny pomysł. Niedawno było łączenie serwerów, a teraz dodają nowe. Za 2 lata znów będzie tyle zamieszania z łączeniem... Jeżeli Metin2 PL przeżyje ;-)

Opublikowano

Porażka...Nawet ART napisał na forum mt2, że serwer jest tylko i wyłącznie po to aby w is zaczęły schodzić pakiety yang... więc kto ma kase ten będzie tam kimś inny graczy nie będą się liczyli. Po tym wszystkim gf będzie traktowało graczy jak pionki bo zobaczą, że statystyki kupna yang w is wzrosły. WIĘC NIE POLECAM TAM GRAĆ BO POŻAŁUJECIE PO KILKU DNIACH (wiem co piszę) 

Opublikowano

ciekawe jaką ilości yang wymyślą w is na ten serwer pewnie 1kk za 25sm :D bo 6kk to na nowy serwer chyba za dużo

Opublikowano

@UP

Na nowym serwerze nie będzie mozna kupic yang w IS, ani nie bedzie mozna sie na niego przenosic tym zwojem z IS

Na tym serwerze bedzie grało wiecej osob niz na początku na Solar

jestem pewny :)

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...