Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nitro zyniak nielegalne oprogramowanie bot of legends

SiemaPimp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktywność tutaj zakończyłem w ~~2010roku, wtedy tu był jeszcze jakiś poziom, nie było takich zjebów. Jestem tu przypadkiem bo na fb link zobaczyłem.

@aw

mam nadzieję, że Nitro jak najszybciej dostanie w pełni zasłużonego bana. Rujnowanie gry innym nie jest fajne.

Człowieku.. Skończ się już tak spinać, bo Ci żyłka pęknie.

" MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online"

Są fora LoL'a gdzie "Hacki" są kompletnie zabronione. Szerokiej drogi.

A co do tematu. Nawet jakby Nitro dostał bana to zaraz będzie mieć nowe konto, nowe reffy i nową platynę.

313561454060320945952.gif
  • Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już kiedyś zakładałem temat o nim. Wstawiłem link do jego filmu z Cassiopeią co niby ograł Tryndamere i Lissandre.

Beka z nażelowanego prawiczka z Hiszpani.

Opublikowano

Jak ktoś już powiedział, logika niektórych osób mnie również zabija, a poziom dyskusji w temacie mówi wszystko. Jeśli chcecie dyskutować na jakiś temat, wymieniać się poglądami, czy też próbować przekonać kogoś do swoich, to zacznijcie robić to tak jak należy. Jak ludzie.

Dla jasności sytuacji - nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem Nitra, ale zdarzało mi się pośmiać oglądając jego - de facto śmieszne - materiały. Nie wiem, sam jestem przeciwko boceniu jakiemukolwiek, ale spójrzmy na to na jakim forum jesteśmy - dziwi mnie negatywna opinia i natychmiastowa np. fala unsubów dla kolesia, którego kanał nawet nie jest oparty na LoLu, a zupełnie na czym innym. Niech sobie boci - jedynie jego własny skill i enemy teamy na tym ucierpią, a ewentualnie straci konto, jeśli ten film / czat dostanie się do naszego kochanego rito. Co was to w sumie obchodzi. Albo dlaczego ludzie są zawistni i za wszelką cenę chcą takiego - w ich mniemaniu - wroga ludzkości zniszczyć czy sprawić, że dostanie bana? Sam w jednej grze będąc w światowej topce po 6 latach pracy nad własnym skillem lubiłem się pobawić na niektórych serwerach używając choćby zwykłego amatorskiego Cheat Engine. To poprostu daje jakąś zabawę, a jednocześnie może zachęca twórców gry do przeciwdziałania, co w rezultacie prowadzi do polepszenia (lub olania sprawy przez idiotów) zabezpieczeń.

Na koniec, takie przemyślenie - ktoś powinien zrobić porządek z tym forum, choćby zmieniając lekko regulamin pod względem rygorystyczności za kulturę, bo to przekracza ludzkie pojęcie.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

pozdro!!! delter nie wypowiadaj sie jak nei masz nic do wniesienia

nitro i jego build boosted chlopaczek

build na syndre

LnsEmR8.png

O kurwa Syndra pod full mana reg? XDD

Najlepsza była jego odpowiedź pod filmem jak mu napisałem żeby się przyznał do BoLa to odpisał coś w stylu, że zazdroszczę mu skylla i jestem typowym widzem - brąz XDDDD

A chudinni broni go bo gra z nim duo (też bolowiec - bo uwierzę, że typ silverowy coś ugrywa wężem bez bola). Ile chuddini rudzielec ci dał kasy? A może to ty mu sprzedajesz reflinki?

Opublikowano

O kurwa Syndra pod full mana reg? XDD

Najlepsza była jego odpowiedź pod filmem jak mu napisałem żeby się przyznał do BoLa to odpisał coś w stylu, że zazdroszczę mu skylla i jestem typowym widzem - brąz XDDDD

A chudinni broni go bo gra z nim duo (też bolowiec - bo uwierzę, że typ silverowy coś ugrywa wężem bez bola). Ile chuddini rudzielec ci dał kasy? A może to ty mu sprzedajesz reflinki?

Nie opłaca się na samym końcu budować rabadona. 

A Syndra z kropelką? Widziałem to w lidze brązu ,kielich wystarcza ,a nawet samo blue.

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Nie opłaca się na samym końcu budować rabadona. 

A Syndra z kropelką? Widziałem to w lidze brązu ,kielich wystarcza ,a nawet samo blue.

nie o to chodzi ziomeczku

Grasz na enemy ad robisz teara (łezke), grasz na ap robisz grala Mr + coldowny ktore sie syndrze przydaja.

IQpyWN8.png

Opublikowano

nie o to chodzi ziomeczku

Grasz na enemy ad robisz teara (łezke), grasz na ap robisz grala Mr + coldowny ktore sie syndrze przydaja.

Gram na ad ?

Kupuje 2 dorany i rushuje zhonye gdy np. gram na talona/zeda.

AP oczywiście kieliszek opłacalny ,lub gdy gra się np. ap tristaną / leblanc  2 dorany / duża pała za 1600 i rush deathfire grasp.

Opublikowano

Gram na ad ?

Kupuje 2 dorany i rushuje zhonye gdy np. gram na talona/zeda.

Łezka ci daje przeciez shielda w późniejszej fazie gry gdy taki zed ci mocno wpierdoli i wtedy nie musisz uzywac np zonyi lub odwrotnie.

Zresztą nie o tym.

nitro ogarnal skrypciora na lulu i ma cracked mma.

IQpyWN8.png

Opublikowano

Łezka ci daje przeciez shielda w późniejszej fazie gry gdy taki zed ci mocno wpierdoli i wtedy nie musisz uzywac np zonyi lub odwrotnie.

Zresztą nie o tym.

nitro ogarnal skrypciora na lulu i ma cracked mma.

Pod syndre się nie opłaca ,to też równie dobrze ,mógłbym na Annie zbudować łezkę na zeda ,ale lepiej użyć zhonyi ,ponieważ gdy w dobrym momencie ( gdy już będzie schodzić na dół zed w czasie animacji ulta ) użyję zhonyi nie otrzymam żadnego dmg.

A po co mi kropelka ,jak mój tank mi zapewni bezpieczeństwo ,a moja rola to tylko rzucanie z tyłu kolek i ewentualnie ,gdy adc za blisko podejdzie zburstowanie go dg + ult x5 kulki i rzucanie E ,by zapewnić więcej bezpieczeństwa naszemu adc.

Nitro nie umie grać i tyle jedyne ,kto tak naprawdę umie grać z tej ,, JP ARMIA '' youtuberów no to :

FlowStay x LoL

I może trochę Isamu

Nitro to unskiled .. nie wiem jakim cudem on platyne i golda wbił.

Inny przykład? Zakreble i Cookie M ,zobaczcie sobie ich konta i lolkinga ,boostwani lub też mają bot of legends..

Opublikowano

Co do zakreble to gra na swoim poziomie. Grałem już na niego bodzież 2 mecze w solo q.

Nitro to unskilled. Woli grać na bolu to niech gra. To taka ruda szmata,nie cierpie go za incydent z kiecolem ^^

Opublikowano

Patrzcie mordki co napisał do mnie użytkownik "NitroZyniak" jakiś czas temu, oczywiście po incydencie z płatnym skryptem "Cass Whooping"!!

hc0GcGN.png

MJdFX8c.png

Oficjalnie dementuję plotki. Nitro gra na wysokim poziomie!!

Opublikowano

a isamu chyba nie używa bola co nie ? 

w sumie go lubię bo mieszka tam gdzie ja : )

info z ostatniej chwili THENITROZYNIAK zablokował mnie na jego fan pejdżu ze napisałem prawdę myslicie że jakby nie używał to by zablokował ?

poświęce troche czasu i bede pisał posty głupia szmata 

@ polecam dać mu un suba i un like 

oiadeb.gif

Opublikowano

Nie wiem o co spina, każdy kto znał 'bliżej' Nitra to wiedział że ciśnie na BoLu :)

nie spina niech unsubują kurwe z hiszpanii jebany cwel bol a plat 5 XDD

IQpyWN8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...