Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nitro zyniak nielegalne oprogramowanie bot of legends

SiemaPimp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum które promuje hacki i skrypty a gdy ktoś bardziej znany używa hacków/zkryptów robicie aferę... 

nie o to chodzi ten osobnik sie tego wypiera ja np mam wyjebane nakurwiam na bolu i jestem d3 euw

IQpyWN8.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie o to chodzi ten osobnik sie tego wypiera ja np mam wyjebane nakurwiam na bolu i jestem d3 euw

Większość osób które używa nie przyznało by się.A wy robicie aferę tylko dla tego że ma jakiś "fejm"

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Większość osób które używa nie przyznało by się.A wy robicie aferę tylko dla tego że ma jakiś "fejm"

Dokładnie, chodzi o to ze ma ten fejm, i robi ludzi w chuja chwalnac sie jaki to jest wypierdrdolony w lola wrzucajac co chwile nobtimy na fp.

IQpyWN8.png

Opublikowano

Ale mnie denerwuje to że jak ktoś gra cassio albo ryzem to od razu lecą hejty że na bolu... Nie każdy lubi oszukiwać.To że ktoś tego używa to jest jego sprawa że jest śmieciem...
pozdro

Opublikowano

Ale mnie denerwuje to że jak ktoś gra cassio albo ryzem to od razu lecą hejty że na bolu... Nie każdy lubi oszukiwać.To że ktoś tego używa to jest jego sprawa że jest śmieciem...

pozdro

ALE ON TEGO UZYWA I MU Z PLECOW LECI XDD

IQpyWN8.png

Opublikowano

czituje bo gra cassio? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kurwa, wasza logika mnie zabija. jeśli jakiś normalny gracz zagra cassio to też cziter? jeśli jakiś normalny gracz zagra ryze'm to też jest cziterem? xD kurwa wasza logika mnie rozpierdala. xD

czituje bo gra cassio? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kurwa, wasza logika mnie zabija. jeśli jakiś normalny gracz zagra cassio to też cziter? jeśli jakiś normalny gracz zagra ryze'm to też jest cziterem? xD kurwa wasza logika mnie rozpierdala. xD

koles zoabcz film i potem sie wypowiadaj ... widac ze cw ... nei widzisz ze z pelców mu e leci?

Opublikowano

Mam takie pytanie, co do cassio piszecie że leci z pleców? O co z tym chodzi?;d

Pytam się bo nigdy nie używałem bola i tak siedze w bronzie ;d

Opublikowano

Mam takie pytanie, co do cassio piszecie że leci z pleców? O co z tym chodzi?;d

Pytam się bo nigdy nie używałem bola i tak siedze w bronzie ;d

orbwalking mianowicie ... jak puszcza cass e to odrazu odklikuje na mape ... i e wychodzi tak jakby z pleców a my mzoemy chodzic i nawet sie nei zatrzymujemy ... czytaj. orbwalking

Opublikowano

zara dam ssa jak gre skoncze

tak wgl czemu grasz lezke na enemy ap jebany idioto

a i dobry haricune

beka w chuj łezka na ap zawsze an propsie elo pro platynciaki.

tak w ogóle pytanie mam jak zrobiłeś, że jakmasz na maxa oddaloną kamerę to widzisz swojego turreta, enemy turreta, jescze kurwa blue widzisz, how?

o tego ss mi chodzi

http://zapodaj.net/5e3a8a4336bc0.png.html
Opublikowano

Chyba czegoś tutaj nie rozumiesz, to nie było na serio a to co on pokazał Caso to skill, to był jego Main.

Myślisz, że on napisał by takie rzeczy do byle kogo ? i tutaj chciałbym podkreślić " Napisał " ze względu, że takich rzeczy się nie pisze na chacie lola ani żadnym związanym z tą grą.

Fake ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

To nie są screeny SeleX'a, doskonale widać, że nick niebieskiego to a 100% Nidzgor (chyba, że Nidzora jest smurfem SeleXa lub SeleX smurfem Nidzgora)

TAK BTW TO JEST SS NIDZGOR'A BO ONI MIELI RAZEM TEAM BOT OF LEGENDS

oiadeb.gif

Opublikowano

Chyba czegoś tutaj nie rozumiesz, to nie było na serio a to co on pokazał Caso to skill, to był jego Main.

Myślisz, że on napisał by takie rzeczy do byle kogo ? i tutaj chciałbym podkreślić " Napisał " ze względu, że takich rzeczy się nie pisze na chacie lola ani żadnym związanym z tą grą.

Fake ;)

Zobacz sobie 00:05 filmiku, który jest w temacie i powiedz mi, że to zrobił bez BoL'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...