Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nitro zyniak nielegalne oprogramowanie bot of legends

SiemaPimp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba czegoś tutaj nie rozumiesz, to nie było na serio a to co on pokazał Caso to skill, to był jego Main.

Myślisz, że on napisał by takie rzeczy do byle kogo ? i tutaj chciałbym podkreślić " Napisał " ze względu, że takich rzeczy się nie pisze na chacie lola ani żadnym związanym z tą grą.

Fake ;)

ta/ a co powiesz o filmie sherolku

IQpyWN8.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba czegoś tutaj nie rozumiesz, to nie było na serio a to co on pokazał Caso to skill, to był jego Main.

Myślisz, że on napisał by takie rzeczy do byle kogo ? i tutaj chciałbym podkreślić " Napisał " ze względu, że takich rzeczy się nie pisze na chacie lola ani żadnym związanym z tą grą.

Fake ;)

spierdalaj.

mam rozegranych cassio 150 meczy do diaxa i wiem keidy ktos uzywa bola ;)

Opublikowano

spierdalaj.

mam rozegranych cassio 150 meczy do diaxa i wiem keidy ktos uzywa bola ;)

JEBŁEM a ja mam 500 i jeszcze nie wiem

oiadeb.gif

Opublikowano

No ten ziomek jak dostanie bana to sie załamie jak on tyle kasy władował w tą grę C:

Dla mnie BoL i dla mnie do banowania hacker to hacker.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Przeciez on poisonem z dupy strzela..

Ale SeleX wymienil tez Isamu ktory gra jak silver a jak w platce..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

czituje bo gra cassio? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kurwa, wasza logika mnie zabija. jeśli jakiś normalny gracz zagra cassio to też cziter? jeśli jakiś normalny gracz zagra ryze'm to też jest cziterem? xD kurwa wasza logika mnie rozpierdala. xD

mało masz ss'ów które potwierdzają to, że gra na BoL'u?

zawsze łatwiej jest nacisnąć spacje ^^

up@ Isamu, w którymś z filmików sam mówił, że jest boostowana platyną bo gra z kolegami z wyższych dywizji, oczywiście też uważam, że powinien być silver max gold 4/5

Opublikowano

Powinni pobanować całe to gówno już dawno temu. Solidny kutas w dupę ludziom jadącym na cheatach. Noskille psujące grę innym. A ten cały Nitro jako pierwszy bana powinien zarobić. Głupi jest, że wrzucił ten film na swój kanał, dla pewności już bezpiecznie leży u mnie na dysku.

Opublikowano

uUWGJAF.jpg

kolejny skrin patrzcie w most played czempions to czempy do ktorych sa najbardziej strong skrypty na mida.

tak pisalem sobie z disuniem norbertem gierczakiem o tej cziterskiej propagandzie

IQpyWN8.png

Opublikowano

mało masz ss'ów które potwierdzają to, że gra na BoL'u?

zawsze łatwiej jest nacisnąć spacje ^^

up@ Isamu, w którymś z filmików sam mówił, że jest boostowana platyną bo gra z kolegami z wyższych dywizji, oczywiście też uważam, że powinien być silver max gold 4/5

mavex ale odpowiedz mi dlaczego NITRO  nie nagrywa filmików z lola ?

a isamu radzi sobie jak może ale przynajmniej nie gra na bolu 

oiadeb.gif

Opublikowano

Idę to zgłosić do prokuratory tak przecież nie może być aby uczciwi gracze musieli dawać surra bo Nitro na bolu jedzie to nie może być no nie.

Ja sie postaram o perma.Veme obrońca słabych i bezbronnych.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Idę to zgłosić do prokuratory tak przecież nie może być aby uczciwi gracze musieli dawać surra bo Nitro na bolu jedzie to nie może być no nie.

ja też piszę a co jest nas 2 

oiadeb.gif

Opublikowano

ja też piszę a co jest nas 2 

trzech, napisałem już ponad 2h temu.

lExHKJZ.png

Opublikowano

trzech, napisałem już ponad 2h temu.

lExHKJZ.png

Mnie też możesz zgłosić (beasty syndra, beasty riven, legendary ryze, evadee, cw, JustAhri, Orianna od Hondy, BioZed, VMA, SAC tym gram najczęściej)

Co do nitra to ja wiedziałem już jak wrzucił ten filmik, jeszcze Landiago mi mówił że nitro ciśnie na BoLu. U isamu macie duo z nitrem gdzie gra Ahri, pewnie JustAhri lub Ahri The Slut. Jednak wciąż nie wiem czemu się tak o niego sracie...

b_560_95_1.png

Opublikowano

Mnie też możesz zgłosić (beasty syndra, beasty riven, legendary ryze, evadee, cw, JustAhri, Orianna od Hondy, BioZed, VMA, SAC tym gram najczęściej)

Co do nitra to ja wiedziałem już jak wrzucił ten filmik, jeszcze Landiago mi mówił że nitro ciśnie na BoLu. U isamu macie duo z nitrem gdzie gra Ahri, pewnie JustAhri lub Ahri The Slut. Jednak wciąż nie wiem czemu się tak o niego sracie...

bo oszukuje widzuw czekaj JP PROPAGANDA POMPA JEBAC FURU!!!!111111

IQpyWN8.png

Opublikowano

Daj nick i jakiś dowód na siebie, chętnie zgłoszę. - Nitro to nie wyjątek, chuj w dupę każdemu jadącemu na cheatach w LoLu.

Opublikowano

Daj nick i jakiś dowód na siebie, chętnie zgłoszę. - Nitro to nie wyjątek, chuj w dupę każdemu jadącemu na cheatach w LoLu.

wex bo mnie dupa rozboli

IQpyWN8.png

Opublikowano

Sry na telefonie jestem, ale dam ci radę... Zmień forum.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Sry na telefonie jestem, ale dam ci radę... Zmień forum.

Aktywność tutaj zakończyłem w ~~2010roku, wtedy tu był jeszcze jakiś poziom, nie było takich zjebów. Jestem tu przypadkiem bo na fb link zobaczyłem.

@aw

mam nadzieję, że Nitro jak najszybciej dostanie w pełni zasłużonego bana. Rujnowanie gry innym nie jest fajne.

Opublikowano

bo oszukuje widzuw czekaj JP PROPAGANDA POMPA JEBAC FURU!!!!111111

Ty pewnie byś zrobił film pokazujący all skrypty, wstawił go na yt i wysłał do riotu c`nie?

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...