Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nitro zyniak nielegalne oprogramowanie bot of legends

SiemaPimp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fFzLWOL.png

sFx4qgC.png

jeśli nie macie pewnosci  i myslicie ze skirny sa pdorobione

screeny sa od selexa1337 gracza ktory nie uzywa tego programu

i ten osobnik ma 230 tysiecy widzow polecam odsubskrybowac jego kanal jesli ktos tego nie zrobil

IQpyWN8.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu odsubskybować kanał? Ja np. tylko oglądam u niego rozmowy telefoniczne które są śmieszne akurat i nie tylko ale lola nie bo są dużo lepsi gracze 

odsubskrybowac bo jest oszustem uzywajac hakow nie tak jak selex ktorego wszyscy oskarzaja za neiwiedomo co

IQpyWN8.png

Opublikowano

To już wiadomo czemu tak podskoczył w dywizjach, i czemu nie nagrywa filmików z owych meczy.

co do selexa-na 100% kiedyś grał na BOL'u czy teraz gra? nie wiadomo.

DR5ChPt.png

Opublikowano

To, że nitro na botach boostuje swoje konto było wiadome już od dawna, co do selexa i tak wszyscy wiedzą, że ciśnie z nim na równi, ponad 500 gier Ryze'm o czymś świadczy, a po ostatniej dramie i tak pewnie dostanie perma :P

Opublikowano

Tak to jest, ktoś chce wygrać grę wciskając jebaną spację a ktoś kto naprawdę chce wygrać to męczy całą prawą rękę a NERD tylko kciuka spacją :D Je*** was bolowce :D

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

DOBRA PIERDOLE TO WSZYSTKO. I CHUJ ŻE GRAM NA BOLU, NIKOMU TO NIE ZASZKODZI, JAK JA MAM DOSTAĆ PERMA TO NIECH INNI TEŻ DOSTANĄ, OTO LISTA LUDZI KTÓRZY UŻYWAJĄ BOLA:

Netrodal

TheNitroZyniak

Vànosh

Szymico

CowledNecrarch

I s a m u

Maspero

Bloody Beast

Vanosh i Szymico uzywają bola ? No to pompa i jeszcze isamu lol !? 

Cytat z fp Selexa

Opublikowano

no i co z tego? niech sobie tego bota używają. jak wam coś się nie podoba to zgłoście to do riotu a nie hejtujecie jak bezmyślne gimbusy.

Opublikowano

Nitro i tak gra jak gówno, śmieszy mnie tylko fakt, że nikt nie potrafi się do tego przyznać. Każdy, kto gra na BoL'u dłużej niż pół roku zbustuje (zauważy skrypty) go z palcem w dupie.

Opublikowano

czituje bo gra cassio? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kurwa, wasza logika mnie zabija. jeśli jakiś normalny gracz zagra cassio to też cziter? jeśli jakiś normalny gracz zagra ryze'm to też jest cziterem? xD kurwa wasza logika mnie rozpierdala. xD

Opublikowano

czituje bo gra cassio? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kurwa, wasza logika mnie zabija. jeśli jakiś normalny gracz zagra cassio to też cziter? jeśli jakiś normalny gracz zagra ryze'm to też jest cziterem? xD kurwa wasza logika mnie rozpierdala. xD

NIE ALE JAK MU LECI Z PLECOW TO WIDAC CHYBA

IQpyWN8.png

Opublikowano

rozpierdala mnie twoja logika, nie da się castować skilli plecami.

Opublikowano

Widze ze ladna Drama jest ide po popcorn.

Nie lubie zbytnio graczy ktorzy graja na bolu i to widac, ale sie nie przyznaja tak to mam wysrane.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Forum które promuje hacki i skrypty a gdy ktoś bardziej znany używa hacków/zkryptów robicie aferę... Jeśli robicie drame bo Nitro używa skryptów to róbcie dramę każdemu szaremu polakowi który używa wspomagaczy.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Forum które promuje hacki i skrypty a gdy ktoś bardziej znany używa hacków/zkryptów robicie aferę... 

Nitro cisnie na bolu i przegrywa a potem placze na swoje teamy no to sorka...

Jak sie robi 10/11 na bolu to troche no skillem mi smierdzi

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...