Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Ranking PvP + Punkty + TOP 10 by Cegli.

Cegli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajny skrypcik polecam

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny skrypcik polecam

Spox jezeli uwazasz ze fajny skrypt to dlaczego nie dasz Lajksa ?

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Opublikowano

@up bo żebrzeż o te lajki ...

Kolejny pseudo autor skryptów gdzie nie wie co się dzieje ... Skoro robisz skrypt i masz zamiar go wstawić to pomyśl trochę.

Pewnie wstawiłeś, bo lajki . Powiedz mi co one ci dadzą . Będziesz lubiany i znany ? Nie. To praca świadczy o człowieku nie zasrane lajki.

Najlepiej popraw ten skrypt i wstaw porządna wersję a nie co chwila jeden gó*** wart element.

Opublikowano

Dobry skrypt :D dziala 100 %

Bardzo przydatny skrypt

Jezeli dobry skrypt to dlaczego nie daliscie lajka ?

Opublikowano

Bardzo fajny skrypt, podoba mi się bardzo i testuje go na serwerze.

Nie wiem kogo ten skrypt ale polecam bardzo fajny ;)

Opublikowano

Bardzo dzienkuje za opinie i lajka, pomoze to mi w dalszej pracy !

Opublikowano

Dzieki za lajka widac ze sa osoby ktore znaja sie na skryptach :P

Opublikowano

Mam zaraz sprawdzian, nic nie umiem, będę tracił czas na jakiś temat, który i tak sensu nie ma ;<

Oj tam, jedna jedynka, co to jest!

Hahaha, zacznijmy od początku. Te brednie które rozprowadzacie, że ten skrypt jest kradziony, uwielbiam takie odpowiedzi. Dobry żart. skrypt jest nawet (nawet więc autor niech teraz się nie cieszy, tylko kurwa bierze się do roboty) dobry, i powiedzcie mi jaki sens by miało wrzucenie czyjegoś skryptu na forum, przerobienie go (kolorki, autor) WUT. Lepiej jakbyś napisał w javie, ale to tylko moje skromne zdanie. Tyle w temacie skript.

Sortiq:

Twoja cała egzystencja na tym forum jest po prostu jedną wielką pomyłką, co Ty w ogóle z siebie robisz? Kompletnego kretyna który wymachuję środkowym palcem, albo denerwuje innych swoim infantylnym zachowaniem na owej stronie próbując się za wszelką cenę wybić swoją głupotą. Nie stracę dla Ciebie więcej słów, bo szkoda mi klawiatury na takiego śmiecia jak Ty. Wolę iść się pouczyć na sprawdzian, który jest więcej wart niż te całe "skupisko nolifów/gimbów (nie mówię o wszystkich)".

Dowidzenia :)

//Du autora "Dzienkuje, "Lajk?", nie chce mi się już tego komentować, będę żył w przekonaniu, że autor nas tylko "trolluje" tymi marnymi tekstami :P

Opublikowano

Skrypt Mega :D

Polecam

Jak ci sie podoba skrypt to dlaczego nie dasz Lajka -> to takie trudne ?

Opublikowano

Naprawdę Fajny Skrypt fajne rangi naprawdę super :)

Dzieki, widze ze normalna osoba ktora komentuje i daje lajki Szacun dla ciebie !

Opublikowano

Ciekawe co na to @xCrysiSx

Naprawiłeś skrypt czy nadal zbugowany?

Opublikowano

Ciekawe co na to Moderator za SPAM ?

Opublikowano

Ciekawe co na to Moderator za SPAM ?

Ciekawe co moderator za plagiat ?

Buguje się skrypt tak PS

Opublikowano

Ciekawe co moderator za plagiat ?

Buguje się skrypt tak PS

Wes idz stad zasmiecasz mi tylko temat ! Skrypt sie buguje bo moze masz zla ver. skrypta ktory nie czyta osoby victim !

Opublikowano

Wes idz stad zasmiecasz mi tylko temat ! Skrypt sie buguje bo moze masz zla ver. skrypta ktory nie czyta osoby victim !

Ziomek, czasem się buguje z dodawaniem pkt do attacker oraz czasem nie podlicza punktow oraz w top 5 jest <player> pzdr.  (miałem to kiedyś na serwerze) Gdyby byli ogarnięci moderatorzy działu temat dawno byłby zamknięty bo tylko dzięki temu nabijasz posty, prosisz o like'i .

Opublikowano

Ziomek, czasem się buguje z dodawaniem pkt do attacker oraz czasem nie podlicza punktow oraz w top 5 jest <player> pzdr.  (miałem to kiedyś na serwerze) Gdyby byli ogarnięci moderatorzy działu temat dawno byłby zamknięty bo tylko dzięki temu nabijasz posty, prosisz o like'i .

Ale przeciez ja tego nie poprawie pluginu zeby bylo git skrypt to skrypt osoba ktora go uzywa powinna umiec go edytowac -,-

Opublikowano

Mam zaraz sprawdzian, nic nie umiem, będę tracił czas na jakiś temat, który i tak sensu nie ma ;<

Oj tam, jedna jedynka, co to jest!

Hahaha, zacznijmy od początku. Te brednie które rozprowadzacie, że ten skrypt jest kradziony, uwielbiam takie odpowiedzi. Dobry żart. skrypt jest nawet (nawet więc autor niech teraz się nie cieszy, tylko kurwa bierze się do roboty) dobry, i powiedzcie mi jaki sens by miało wrzucenie czyjegoś skryptu na forum, przerobienie go (kolorki, autor) WUT. Lepiej jakbyś napisał w javie, ale to tylko moje skromne zdanie. Tyle w temacie skript.

Sortiq:

Twoja cała egzystencja na tym forum jest po prostu jedną wielką pomyłką, co Ty w ogóle z siebie robisz? Kompletnego kretyna który wymachuję środkowym palcem, albo denerwuje innych swoim infantylnym zachowaniem na owej stronie próbując się za wszelką cenę wybić swoją głupotą. Nie stracę dla Ciebie więcej słów, bo szkoda mi klawiatury na takiego śmiecia jak Ty. Wolę iść się pouczyć na sprawdzian, który jest więcej wart niż te całe "skupisko nolifów/gimbów (nie mówię o wszystkich)".

Dowidzenia :)

//Du autora "Dzienkuje, "Lajk?", nie chce mi się już tego komentować, będę żył w przekonaniu, że autor nas tylko "trolluje" tymi marnymi tekstami :P

Wiesz co? Myśl o mnie co chcesz <3 nie będę sie kur*a tutaj rozpisywał.Znam cegliego czy jakoś tam . Ja? Widać,że TY jesteś gimbusem,bo hejtujesz (nie krytykujesz) Ps. śmieć to cie robił.

Opublikowano

Ale przeciez ja tego nie poprawie pluginu zeby bylo git skrypt to skrypt osoba ktora go uzywa powinna umiec go edytowac -,-

Osoba która to napisała powinna to poprawić.

Nie odpisuj już na ten post. Jak coś to zapraszam PW żeby spamu nie było.

Opublikowano

Naprawiłeś skrypt czy nadal zbugowany?

Szczerze ? nie interesują mnie już plagiaty moich skryptów ze servera starego, to było dawno i nie prawda. Pisanie skryptów nie jest trudne. Ale mnie teraz kręci bardziej JAVA, trzeba się uczyć, uczyć. A, wkrótce startuję z serverem ;3

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...