Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Ranking PvP + Punkty + TOP 10 by Cegli.

Cegli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie @Up i @Up2 Kod jest zupelnie inny -,- Prosze nie spamowac -,- pod Tematem !

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up inny? Haha... nawet jest tam napisane [C++] Ranking by xcrysisx a ty masz [C++] Ranking by Cegli więc nie oszukuj,znam cie.Nie umiesz zrobić skryptów. ;-;

Opublikowano

@up inny? Haha... nawet jest tam napisane [C++] Ranking by xcrysisx a ty masz [C++] Ranking by Cegli więc nie oszukuj,znam cie.Nie umiesz zrobić skryptów. ;-;

Cytuje wiadomosc ze skypa :

[12:14:58] Cegli: Kazdy ma swoja opinie mysl sobie co chcesz o mnie :) tylko nie zaspamiaj mojego tematu :)

Opublikowano

Skrypt fajny :), miło widzieć kogoś nowego na tym forum który coś robi a nie spami tematy aby mieć więcej postów, lecz takich skryptów jest cała masa i jeszcze więcej bo są stosunkowo łatwe do napisania, nikt nie pisze minigier bo są ciężkie łatwiej zrobić ranking z systemem ELO :).

OFFTOPIC.

Cały spam został zgłoszony, dziękuję dobranoc!.

Opublikowano

Skrypt fajny :), miło widzieć kogoś nowego na tym forum który coś robi a nie spami tematy aby mieć więcej postów, lecz takich skryptów jest cała masa i jeszcze więcej bo są stosunkowo łatwe do napisania, nikt nie pisze minigier bo są ciężkie łatwiej zrobić ranking z systemem ELO :).

OFFTOPIC.

Cały spam został zgłoszony, dziękuję dobranoc!.

Mam Blitz SG w skrypcie lecz nie wiem czy udostepnic ?

Opublikowano

@_const Co ty do mnie masz,nie musze.Wtedy coś mnie napadło.Bo coś sie stało (życie prywatne).

Opublikowano

Świetne! Napewno użyje na swoim serwerze!

Spoczko Dzieki za pozytywna opinie widac ze jest ktos kto sie zna :-)

Opublikowano

@_const Co ty do mnie masz,nie musze.Wtedy coś mnie napadło.Bo coś sie stało (życie prywatne).

Tak się zastanawiam nad Twoim postem dłuższą chwilę i.... kupa. Za cholerę nie czaję. Piszesz o jednym, a nagle wjeżdżasz mi z drugim. Polecam wrócić z podstawówki do przedszkola. Może pomoże. Do Ciebie nie mam nic tylko do Twoich idiotycznych postów.

//Sorry za offtopic <3

Opublikowano

Fajny skrypt, ale w internecie można kilka takich znaleźć.

Osobiście zobaczę jak działa na swoim testowym serwerze.

Spoczko dalbym ci Lajksa ale limit padl :-( Dzieki za pozytywna odpowiedz ! niedlugo nowe skrypty !

Opublikowano

Albo zla wersja skrypta albo zle wytabowane jak masz skype to pisz do : obalacz        to ci podesle ten skrypt w folderze!

wychodzi mi błąd naprawi mi ktoś to bo ciekawy skrypt 

attachicon.gif2014-04-13_19.18.39.png

Ciekawy skrypt lecz Lajka ze nie dal xD :-)

Opublikowano

@up Tez mam ten blad

Użyj BETA 2 !

Opublikowano

Panowie U mnie dziala normalnie na versji Skript 2.0  nie wiem co sie u was dzieje !

Opublikowano

Panowie U mnie dziala normalnie na versji Skript 2.0  nie wiem co sie u was dzieje !

Tsa, pseudo autor skryptu a nie wie co się stało.

W linijce 51 się coś zrypało więc trzeba usunąć wszystkie taby/spacje i wytabować od nowa (3 taby)

Opublikowano

@up Nwm poniewaz umnie wszystko ladnie smiga 2 tygodnie temu mozna bylo tesatowac owy skrypt na Garnizonie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...