Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki w kompleks macie do siebie. Wbiłem na serwer zobaczyłem szystko fajnie spolszczone,Antycheat gra więc i ja gram.

A co do ciebie rohbar1 jak widze twoje tematy typu gry lan i opis ,,robić wojo'' to mnie krew zrzera.

Mozesz mnie nazwac gimbusem i przyjme to do siebie ,poniewaz jestem gimnazjalista i co z tego.

Jak dla mnie cierpisz na Ból dupy i kompleks małego anusa.

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Nie będę cię tak wyzywał ale po co spamisz tutaj bez sensownie gdy można to sobie powiedzieć na pw. ??? Mój skype jest podany w profilowym, robić wojo? Co jest w tym złego ? Po co mam pisać Rekrutować Wojska czy tworzyć wojsko ? wtf ?????? Jaki masz z tym problem napisz mi na pw nie tutaj ;)

pozdrawiam :D

A co do ciebie @UP , widać po tematach kolejne dziecko minecrafta ściągające pluginy/pomysły z innych serwerów mówiąc że ma się swoje autorskie pluginy. Naprawdę niszczycie polskie serwery MC, jeszcze wam mało -,-

skype w opisie ;)

Opublikowano

Pamiętajcie tylko, że mój serwer nie jest idealny. Napewno nie ma skryptów, bo o skryptach nie mam bladego pojęcia. Co do serwera to starałem się wszystko spolszczyć jak tylko się dało ale tam kilka % jest po angielsku. A i chciałbym przypomnieć, że nie mamy autorskich pluginów, bo są nam nie potrzebne. Wystarczą nam pluginy z bukkita i to starcza aby serwer był w miare fajny. 

Opublikowano

zgodze się z Rufim ale macie małe problemy bug z postaciami co troche zmnikają i przez to są lagi.

A co do Rohbara ja dzieckiem spójrz na siebie ledwo z podstawówki wyszedł.

Wracaj na swój śmieszny survival 20 slotów i daj innym grać.

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

zgodze się z Rufim ale macie małe problemy bug z postaciami co troche zmnikają i przez to są lagi.

A co do Rohbara ja dzieckiem spójrz na siebie ledwo z podstawówki wyszedł.

Wracaj na swój śmieszny survival 20 slotów i daj innym grać.

Co do tych bugów to myślę, że się niedługo naprawi. A co do rohbara to daj mu już spokój xD. Ja tam nie chcę się kłócić z nikim, bo ta kłótnia tylko brzydko wygląda, a nikt z tego nie ma korzyści. Przytocze fragment xD: "zgoda buduje, niezgoda rujnuje".

Proszę nie kontynuować tej kłótni, inaczej każdy z Was zostanie ukarany.

Dziękuję. Przyjąłem to do wiadomości xD

Opublikowano
NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się

tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Na prośbę autora, cls.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...