Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

post-1130960-0-18542900-1397308017_thumb.png

post-1130960-0-66836900-1397308075.png

post-1130960-0-52376400-1397308179.png

IP: prokox.fhmc.pl

Sloty: 200

Typ: WojnyGildii (Praktycznie Survival+Gildie)

Fanpage: VCraftersPL

Ram: 25gb

post-1130960-0-02114300-1397308463.png

Serwer jest nowy ale mamy nadzieję, że rozwinie się w szybkim tempie. Mieliśmy już kiedyś kilka serwerów m.in. HorseCraft, MCWG, Prokox ale obiecujemy, że ten nie upadnie jak tamte z powodu nieogar administracji itp. Ach to się rozgadałem xD. A i jeszcze jedno, to jest zapowiedź, więc otwarcie będzie 12 kwietnia o godzinie 18:00. Mamy nadzieję, że wbijecie xD.

post-1130960-0-86998800-1397308978.png
Postanowiłem dać pare screenshotów po to abyście nie mówili:
- Brzydka prezentacja

- Co za g****

post-1130960-0-95557600-1397309209_thumb.png

post-1130960-0-04298800-1397309373.png

Mam nadzieję, że wbijecie na serwer. Prezentacja może krótka, ale zwięzła i na temat xD. Tak więc widzimy się na serwerze 12 kwietnia o 18:00 co nie??? Koniec!!! xD.

Wykonanie prezentacji by Rufi
Zakaz kopiowania

Zanim admin zamknie temat proszę o rozmowę na pw

Opublikowano

Zapraszam na serwer. O 18:00 otwarcie ~HeadAdmin piotrek123677

Ja również zapraszam. Pamiętajcie macie być o 18:00 xD. Jak będzie sporo ludzi to zrobimy event o 20:00. ~Właściciel Rufi

Opublikowano

Hymmm no no powiem całkiem spoko. Mam nadzieje że nie będzie opóznień ;)

~MrDiaxxuPL

My też mamy taką nadzieję. Ale no wiadomo, że żaden serwer nie jest idealny i nie wiadomo czy zawiedzie czy nie. Mapa jest już zrobiona w 100%. Pluginy skonfigurowane w 99,9%. Więc myśle, że sie wyrobimy

Opublikowano

Prawdopodobnie o 20:00 jak nie będzie lagów to zrobimy Event!!! A i sry za te lagi, bo robimy co się da ale one są nadal lecz nic nie poradzimy.

Opublikowano

CO POWIEM to powiem serwer 10/10 jeżeli chodzi o administracje to jest miła pomoże jak ktoś coś potrzebuje

drop Nawet dobry miło sie gra dobra atmosfera

tak wiec zapraszam na ten serwer wszystkich bo serwer im wyszedł bardzo dobrze

tanie rangi to co najważniejsze wiec zapraszam wszystkich

Opublikowano

CO POWIEM to powiem serwer 10/10 jeżeli chodzi o administracje to jest miła pomoże jak ktoś coś potrzebuje

drop Nawet dobry miło sie gra dobra atmosfera

tak wiec zapraszam na ten serwer wszystkich bo serwer im wyszedł bardzo dobrze

tanie rangi to co najważniejsze wiec zapraszam wszystkich

Dziękuję bardzo. Co do serwera to idealny nie jest ale no cóż, cieszę się, że wszystkim się podoba.

Opublikowano

po prostu mówię prawdę a nie,że co 2 koleś przychodzi i reklamuje innego serwa i krytykuje.a tak naprawdę to sam własnego niema i by nie zrobił ..

tak wiec dobra robota :P i powodzenie :)

Opublikowano

po prostu mówię prawdę a nie,że co 2 koleś przychodzi i reklamuje innego serwa i krytykuje.a tak naprawdę to sam własnego niema i by nie zrobił ..

tak wiec dobra robota :P i powodzenie :)

No w sumie to prawda, że tylko krytykują. Poprostu według mnie to jest zazdrość tej osoby co reklamuje. 

Opublikowano

no to napewno jest zazdrości ale tak z innej beczki

kiedy są eventy ?? :P na serwie ?

Eventy w weekendy o 18:00-20:00

Opublikowano

(HAHAHAHAHA)

Ahh niestety, zawsze napiszę parę zdań o bez sensownym kopiowaniu, wklejaniu skryptów ....

Byłem na 3 innych serwerach tych "Administratorów" i nadal co najgorsze mam stare hasło :O nie musiałem się rejestrować.. -,-

2 sprawa..

Piszecie że admistracja ogar, WIDAĆ :D Napisałem że serwer mi się nie podoba dostałem bana powód: " OBRAZA SERWU "

Proszę was, już i tak zniszczyliście Polski Świat serwerów Minecrafta... xD

Nie polecam :P Właściciel Piotrek max 12lat.

Nie wyskakiwać mi z tekstami " a bo ty tamto a bo ty tamto sramto bla bla bla "

że niby się dopiero rozkręcacie bla bla bla ...

Bo to jest żenujące :)

Nie polecam, jeśli administracja "tego serwera" będzie coś do mnie miała to zapraszam na skype ;)

-1/10

Nie hejt, a opinia :)

pozdrawiam :D

Opublikowano

(HAHAHAHAHA)

Ahh niestety, zawsze napiszę parę zdań o bez sensownym kopiowaniu, wklejaniu skryptów ....

Byłem na 3 innych serwerach tych "Administratorów" i nadal co najgorsze mam stare hasło :O nie musiałem się rejestrować.. -,-

2 sprawa..

Piszecie że admistracja ogar, WIDAĆ :D Napisałem że serwer mi się nie podoba dostałem bana powód: " OBRAZA SERWU "

Proszę was, już i tak zniszczyliście Polski Świat serwerów Minecrafta... xD

Nie polecam :P Właściciel Piotrek max 12lat.

Nie wyskakiwać mi z tekstami " a bo ty tamto a bo ty tamto sramto bla bla bla "

że niby się dopiero rozkręcacie bla bla bla ...

Bo to jest żenujące :)

Nie polecam, jeśli administracja "tego serwera" będzie coś do mnie miała to zapraszam na skype ;)

-1/10

Nie hejt, a opinia :)

pozdrawiam :D

Człowieku nie mamy żadnych skryptów, widać jak się znasz na serwerach. Idź na swoje bagno, a nie będziesz mi tu hejtował i przypominam, że ten twój post nie miał formy opinii. Wszystkie twoje gadaniny są kłamstwem. Piotrek nie ma max. 12 lat tylko 14. Zanim zaczniesz hejtować dalej, lepiej się zastanów co ty odwalasz. Przeczytaj poprzednie posty, bo one mówią o tym, że taki typ jak np. ty zazdrości i tyle. Sam byś takiego serwa nie postawił, bo nie masz takich umiejętności intelektualnych. Pokazałeś jakim jesteś typem (hejterem gimbusiarskim) i mam nadzieję, że ludzie też będą mieli z ciebie "bekę".

Opublikowano

Teraz właśnie ty prezentujesz swoją intelektualnosc poziomu dziecka podstawówki wyraźnie napisałem masz problem z moja opinia ? Zapraszam na Skype ts , a i hej opinia to inne rzeczy hejt to wyrażenie złej opinie bez uzasadnienia najwidoczniej twoja inteligencja jest na poziomie dziecka nawet nie gimnazjum a podstawówki. Pozdrawiam nie róbmy spamu tylko na pw zapraszam .

Teraz właśnie ty prezentujesz swoją intelektualnosc poziomu dziecka podstawówki wyraźnie napisałem masz problem z moja opinia ? Zapraszam na Skype ts , a i hejt a

opinia to inne rzeczy hejt to wyrażenie złej opinie bez uzasadnienia najwidoczniej twoja inteligencja jest na poziomie dziecka nawet nie gimnazjum a podstawówki. Pozdrawiam nie róbmy spamu tylko na pw zapraszam .

Opublikowano

Można ip numeryczne ?

A po co ci?

Teraz właśnie ty prezentujesz swoją intelektualnosc poziomu dziecka podstawówki wyraźnie napisałem masz problem z moja opinia ? Zapraszam na Skype ts , a i hej opinia to inne rzeczy hejt to wyrażenie złej opinie bez uzasadnienia najwidoczniej twoja inteligencja jest na poziomie dziecka nawet nie gimnazjum a podstawówki. Pozdrawiam nie róbmy spamu tylko na pw zapraszam .

Widać, że jesteś hejterem z gimnazjum. I sam pokazujesz jaki jesteś inteligentny. Nie znasz się wogle na niczym, bo pluginy nazywasz skryptami haha. A na pw nie będę gadał z byle kim (szczególnie z gimbusami)

Opublikowano

Nie znasz mnie nie wiesz ile mam lat , gimbusem mogę nazwać ciebie i cieniasem bo nawet przez neta się boisz rozmawiać z ludźmi hahaha ! Tragedia boje się co bd za parę lat gdy takie coś jak ty będzie miało 18 lat... wracając do serwera serwer robiony na full skryptach dodatkowo moje konto ma to samo hasło na 3 waszych innych serwach. Wiec jestem pewny ze to jest kolejny gimbserwer z słabymi skryptami jeśli byś miał tyle lat co piszesz mógłbyś przestać zaśmiecać temat a po prostu pogadać ze mną na pw ale niestety gimbusy nie ogarną. Nie polecam nawet gorzej radze nie wchodzić bo można dostać płaczu jak świat serwerów Mc legnie w gruzach... Rufi masz problem? Zapraszam pw. Koniec . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...