Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze ulubione i zapomniane gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj piszemy jakie gry kochaliście i zapomnieliście nazwy.

Moje:

-Gra była w 2D tak jakby było ją widać na kartce i była dość rozpikselowana i biegało się tam małpką trzeba było dojść do jakiegoś miejsca (to było demo)

-Gra była jakby z 2000 roku i chodziło się tam jakby kosmonautami w niebieskich błekitnych strojach (było ich 2. Jeden sterowany przez ciebie a drugi przez AI) można było się zamieniać jakby w choinkę i dalej nie pamiętam (to było demo i od CDA ACTION to były te 2 gry)

Poza tematem to propsy dla Deus Ex 1 :D

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Heroes of Might and Magic III  <3  - Nadal gram. Mam Heroes I-III Complete 

Miałem jeszcze taką jedną z internetu gre gdzie chodziło się jakimś robotnikiem i trzeba było zbierać coś [zależnie jaki poziom wybrano] i później dojść do drzwi. Były głazy taśmociągi , jakieś potwory itp.

Jeszcze kilka innych których za bardzo nie rozumiałem wtedy jeszcze  xD

xxx

Opublikowano

Heheheeh Hu że rozpikselowana gra by się nerdziło jak nic :3

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Fable, rpg które mogło się stać najlepszym jakie kiedykolwiek powstało. Oczywiście microgówno kolejny raz się popisało i nie wydało developer tools. Oczywiście warto zaznaczyć, że fable 2/3 to gówno.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

-Bardzo stary fps

-podział na 2 drużyny: czerwony vs niebiescy

-trzeba było przejmować flagi drużyny przeciwnej i zabijać przeciwników

-w każej drużynie był jeden cyborg i chyba jedna kobieta oraz jakiś gruby koleś z wojskowym beretem.

-Po zginięciu broń obracała się nad ciałem.Pamiętam, że był na pewno granatnik, snajperka i jakaś dziwna broń kosmiczna strzelająca różowymi kulami

-dość krwawa

-grało się z botami chyba.

Może ktoś kojarzy?

Opublikowano

Coś mi świta ale nie pamiętam.

Opublikowano

-Bardzo stary fps

-w każej drużynie był jeden cyborg i chyba jedna kobieta

-Po zginięciu broń obracała się nad ciałem.Pamiętam, że był na pewno granatnik, snajperka i jakaś dziwna broń kosmiczna strzelająca różowymi kulami

-dość krwawa

Może ktoś kojarzy?

Unreal Tournament moze?

65994253024037513199.png
Opublikowano

-Bardzo stary fps

-dość krwawa

Może ktoś kojarzy?

Wygląda mi to na Quake.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Gothic <3

Była kiedyś taka gra, gdzie biegało się pieskiem w prawo i lewo i przeskakiwało ślimaki  o.O . Niestety, szlag ją trafił. Była dość "rozpikselowana" ale grałbym  <3

Chyba wiem o jakiej grze mówisz ale też nie pamiętam tytułu.. :(

Opublikowano

Vigilante v8, gra tylko na psx była, kochałem ją i nadal ją kocham <3  szkoda, ze nie jest na pc :(

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Xpand Rally, Colin McRae Rally 2004, Project IGI, Duke Nukem - Manhattan Project, Gothic

Opublikowano

-Bardzo stary fps

-dość krwawa

Może ktoś kojarzy?

Unreal tourtnament 2004 (w drugim wyrazie chyba cos przekrecilem). Opis pasuje mi do tej gry.
Opublikowano

Gothic począwszy od 1 do 3 części, GTA VC, SA, IV i V, Duke Nukem 3D, FlatOut2, Coliny, Army Men, Battlefield 1942 ( te czasy kiedy się do kawiarenek chodziło i do pózna siedziało pogrywając ze znajomymi ;), Crashe ( z PSX )

Opublikowano

Unreal tourtnament 2004 (w drugim wyrazie chyba cos przekrecilem). Opis pasuje mi do tej gry.

Nie, tam nie było żadnych czołgów, komistów itd.

Opublikowano

Pamiętam, że grałem w jakąś grę na giercowni -> logiczne i były tam kółka tylko a ty miałeś to łączyć i tworzyć pojazd w taki sposób żeby przejechał on i ogólnie nie była jakaś niesamowita, ale w miarę trudna... Dodam, że był "ograniczony" obszar do budowania i używało się głównie desek i zależnie od poziomu się coś przewoziło. Ogólnie gra nie miała niesamowitej grafiki... Opierała się na kilku kolorach i kilkunastu różnych figurach i tyle ;)

Aaaa i gra z przed kilku lat, nawet sprzed 5ciu xD

graphic.png

Opublikowano

Najlepsza gra swiata mario <3

Jak sie nazywala taka gra na pegazusa co sie gralo takim jaskinowcem jakby i on rzucal mlotkami i mogl wziadac na rozne dinozaury,

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak sie nazywala taka gra na pegazusa co sie gralo takim jaskinowcem jakby i on rzucal mlotkami i mogl wziadac na rozne dinozaury,

Może Prehistoryk ?

Ja pamiętam że lubiłam grać w grę 2d w której sterowało się jaskiniowcem który obsługiwał "winde" która miała śmigło z liści i trzeba było latać nią by zbierać jaskiniowców z przed wejść do ich jaskiń. Te jaskinie były na różnej wysokości i po jakimś czasie na dole ekranu pojawiała się woda która stopniowo się podnosiła zalewając dolne jaskinie.

Może ktoś pamięta nazwę tej gry ?

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...