Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze ulubione i zapomniane gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsza gra swiata mario <3

Jak sie nazywala taka gra na pegazusa co sie gralo takim jaskinowcem jakby i on rzucal mlotkami i mogl wziadac na rozne dinozaury,

Adventure Island. :) Sama w to niedawno pogrywałam. :P

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Adventure Island. :) Sama w to niedawno pogrywałam. :P

Dzieki <3 ide zaraz na emulatorze jakims odpalic . Oczywiscie polecam kazdemu tez Contre ! 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Project IGI, Heroes Might and Magic III, Final Fantasy XII, Twierdza, Settlers, pierwszy alien shooter (uwielbiałem to, nadal mam to razem z 2 częścią w pudełku), Crash Team Racing na PSX, Tekken 3, coś typu 4x4 Rally na PSX, nie wyem czy to dobry tytuł, w każdym razie offroad;owe wyścigi w samochodach z napędem na 4 koła :D

Warlords Battlecry 2, w to lubiłem grać, nawet ostatnio miałem ochotę, ale nie mogę znaleźć płyty, a w necie nie mogę znaleźć żadnej działającej wersji :( Jest ona gdzieś do kupienia jeszcze, albo do ściągnięcia byleby nie pirat? Pograłbym w to.

Jeszcze była taka jedna gierka, z czasopism typu PLAY, CD-Action, Komputer Świat Gry itp. niestety nie pamiętam jakiej, nie pamiętam też tytułu, jednak to był jakiś shooter na singla, być może miał multi, nazwa miała 2 człony po 6 liter każdy ( np. XXXXXX YYYYYY), trochę w stylu serious sam'a, nie pamiętam kiedy ona dokładnie wyszła w gazecie, więc jedyne co mogę powiedzieć to 2002-2008 rok (jednak działała na pentium 4 2,4GHz, 512 RAM, MX420 64MB) więc nie była zbyt wymagająca. Była też tam moc, która po uaktywnieniu jakoś nas wzmacniała, czy spowalniała czas, ale przy tym grała muzyka, podobna do fragmentu pewnej piosenki, którą jak znajdę, to podam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jagged alliance 2. nfs hot pursuit, gothic 1, cod 1, comandos, necronmonicon

a ze starszysc jeszcze

to eat worm jim, rayman, jazz jack raabbit

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...