Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbyś się wyprowadzić z POLSKI ? - Dyskusja

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjadę jeśli będę miał okazję. Nie zamierzam żyć ani płacić Państwu które nie potrafi nawet dobrze zadbać o interesy obywatela i zdziera z niego ostatnie złotówki korzystając z prawa które kuleje.

@ComeBack. - nie szarżuj w temacie bo twój pasek ostrzeżeń nie zachwyca i źle by się to dla Ciebie skończyło. :)

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam zamiaru wyjeżdżać, bo mi tu jest dobrze. Nie będę trzymał sztamy z Brytolami - zasranymi oszustami, kłamcami i obłudnikami, czy ze szwabami.

Nie pomogli nam w wojnie. My obroniliśmy im dupę przed Hitlerem. Następnie sprzedali nas Stalinowi. Teraz blokują wszystkie filmy o dywizjonie 303, że nie możną go w Anglii obejrzeć. Tak, wiem. Napiszesz, że nie wolno żyć historią, ale takich ludzi mam szeroko i głęboko. Nie ważne, że Ci ludzie być może już nie żyją. W żyłach dzisiejszego pokolenia płynie ich krew. Ja jestem dumny z tego, że jestem Polakiem - z naszej historii.

Jezus kurwa Maria. Sorry, ale jak tępą bułą trzeba być, żeby mieć żal do narodu o coś co było te kilkadziesiąt lat temu?

Poza tym, sami nie jesteśmy lepsi. Zbrodnia w Pawłokomie, Sahryniu. W polskiej niewoli zmarło 45 tys. bolszewików - dużo więcej niż Katyń

Rany Boskie co za bzdury .

Jesteś   podręcznikowym przykładem bandy czerwonych komuchów . Zapewne twoi krewni mordowali polaków i wydawali ich wrogom .

Dlaczego mamy nie wspominać o historii ? Boisz się że twoi krewni zostaliby  powsadzani do więzień ?

Dlaczego usilnie próbujesz w innych tematach przytaczać święte wyprawy które były 700 lat temu a boisz się tego co twoja banda robiła  ?

BÓG HONOR OJCZYZNA  -  każdy polak powinien kierować się tymi słowami . Jeśli ktoś tego nie rozumie to po co tutaj jest ? Owszem jest źle w Polsce tragicznie , ale to nie wina kraju , mamy najlepszą historię państwa w Europie , tylko te złodzieje zniszczyli doszczętnie ten kraj .  Nie potrzebujemy idiotów   którzy nie znają słowa PATRIOTYZM .

Czekamy do wyborów Europejskich , Kongres Nowej Prawicy dostanie się Euro Parlamentu i od środka zacznie rozprawiać się z tymi złodziejami i bandą mafii .

A najlepszego z tego jest że hrabia14 narzeka na  kraj  i że wyjedzie , to po jaką cholerę studiujesz w Polsce , bo jest za darmo ? Na wypizdowie w innych krajach trzeba bulić ?  Dlatego Trzeba to zlikwidować 

Wesołych Świąt Wielkanocnych  :) Radujcie się ze zmartwychwstania Pana

Po pierwsze, odpierdol się od mojej rodziny, ok?

Po drugie gdzie ja kurwa napisałem, że mamy nie wspominać historii?

Powiedziałem, że mamy pamiętać, mamy szanować ale nie możemy pozwalać by wpływała na teraźniejszość bo to bez sensu. Naucz się kurwa czytać.

Po trzecie, gówno wiesz o moim pochodzeniu, więc przestań się wymądrzać bo się tylko błaźnisz.

Po czwarte KNP nigdy nie wejdzie do sejmu o PE już nie mówiąc :D

Po piąte fajna sygnatura. Widzę, że już całkowicie wyzbyłeś się własnego zdania i słowo w słowo powtarzasz Korwinizmy, tak? To użyj chociaż cudzysłowu bo to nie ty to powiedziałeś :)

I studiuję tutaj bo nie zauważyłeś tego, bo nie potrafisz czytać ale powiedziałem, że na razie nie planuję wyprowadzki. Rozważam taką możliwość ale na razie spokojnie daje sobie radę :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jezus kurwa Maria. Sorry, ale jak tępą bułą trzeba być, żeby mieć żal do narodu o coś co było te kilkadziesiąt lat temu?

Poza tym, sami nie jesteśmy lepsi. Zbrodnia w Pawłokomie, Sahryniu. W polskiej niewoli zmarło 45 tys. bolszewików - dużo więcej niż Katyń

Powiedziałem, że mamy pamiętać, mamy szanować ale nie możemy pozwalać by wpływała na teraźniejszość bo to bez sensu. Naucz się kurwa czytać.

Po trzecie, gówno wiesz o moim pochodzeniu, więc przestań się wymądrzać bo się tylko błaźnisz.

Po piąte fajna sygnatura. Widzę, że już całkowicie wyzbyłeś się własnego zdania i słowo w słowo powtarzasz Korwinizmy, tak? To użyj chociaż cudzysłowu bo to nie ty to powiedziałeś :)

Po zdaniach jakimi sie posługujesz można z całą pewnością stwierdzić  że  jesteś  czerwonym komuchem .

" Raz sierpem raz młotem czerwoną  hołotę " 

KNP   ma wystarczającą ilość poparcia aby wejść do PE .  Aktualnie lewackie ścierwo ukazują 5% w rzeczywistości jest pewnie 10 % .

Przepraszam Cię że twoje wartości zostaną zorane z ziemią ale niestety dla ciebie Korwin to Zrobi .  Jeśli by czasami korwinowi nie wyszło ,   chodź to jest nie możliwe to narodowcy zrobią porządek

Mogę sobie pisać co chcę i to co chcę i chuja ci do tego .   Uch jesteś gejem że tak zostałeś obrażony ?

Wyjadę jeśli będę miał okazję. Nie zamierzam żyć ani płacić Państwu które nie potrafi nawet dobrze zadbać o interesy obywatela i zdziera z niego ostatnie złotówki korzystając z prawa które kuleje.

@ComeBack. - nie szarżuj w temacie bo twój pasek ostrzeżeń nie zachwyca i źle by się to dla Ciebie skończyło. :)

haha  no wiem , Ale czym jest ban w porównaniu z   masakrą lewaków ,  pedałów , gejów , homosioów  i tych czerwonych ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

kurwa stul pizdę już, bo mi się żal ciebie robi.

No jebany komuch. Jeżeli według ciebie przeszłość nie może wpływać w dużym stopniu na teraźniejszość to jesteś debilem. Polecam historię Polski, poczytasz, zobaczysz i się dowiesz o co mi chodzi.

"45 tys bolszewików" szkoda, że nie było tam twojej rodziny. Polacy zbyt wiele wycierpieli przez Rosjan itd, należało im się. Wiesz ile osób zginęło w walce o niepodległość?

I wypierdol rudego z avka jebany hipokryto. Nie podoba się, to spierdalaj do usa, albo rosji. W usa strzelaniny to norma, w rosji za takie poglądy ( przeciwne ideologi narodu ) dostałbyś 5 lat dożywocia w łagrach.

btw. czy wy nie widzicie, że ue się rozpada? we francji jest niewielu francuzów, w niemczech ciężko znaleźć prawdziwych niemców, a w szwecji tylko połowę społeczeństwa stanowią szwedzi. Się cieszcie, że nasze ziemie są ostoją rasizmu, przynajmniej nie mamy szariatu zamiast konstytucji. 

Opublikowano

Po zdaniach jakimi sie posługujesz można z całą pewnością stwierdzić  że  jesteś  czerwonym komuchem .

KNP   ma wystarczającą ilość poparcia aby wejść do PE .  Aktualnie lewackie ścierwo ukazują 5% w rzeczywistości jest pewnie 10 % .

Przepraszam Cię że twoje wartości zostaną zorane z ziemią ale niestety dla ciebie Korwin to Zrobi .  Jeśli by czasami korwinowi nie wyszło ,   chodź to jest nie możliwe to narodowcy zrobią porządek

Mogę sobie pisać co chcę i to co chcę i chuja ci do tego .   Uch jesteś gejem że tak zostałeś obrażony ?

haha  no wiem , Ale czym jest ban w porównaniu z   masakrą lewaków ,  pedałów , gejów , homosioów  i tych czerwonych ?

Po twoich zdaniach można zaś stwierdzić, że wartość twojego ilorazu inteligencji jest na poziomie piwnicy, twoje poglądy bazują na stereotypach, myślisz niesamodzielnie i stanowisz idealny przykład "polaczkowatego" prawaka. (Polaczkowatego, bo co by nie mówić sporo porządnych prawaków jest). Nieświadomie sam przynosisz wstyd KNP będąc idealnym przykładem przeciętnego członka elektoratu tej partii. iedy brak ci argumentów, posuwasz się do niczym nie popartych obelg, bo myślisz, że w ten sposób "dosadniej" przedstawisz swoje racje. Otóż nie, po prostu robisz z siebie pajaca.

Zawsze twierdziłeś, że są rzetelne, prawicowe media. Dlaczego więc nie sprawdzisz tam ile poparcia ma KNP tylko mówisz, że "Lewacy mówią 5% a na pewno jest 10%"? Powiem ci dlaczego - bo żadne źródło informacji, rzetelne czy nierzetelne nie dopuści się takich przekłamań i nie powie 10% przy mniej niż 5%. Pogódź się z tym, że ten oszołom w życiu nie dojdzie do władzy :)

Dzicz po prostu. Powiesz coś co im nie pasuje to zostaniesz wyzwany od komuchów a twoja rodzina od najgorszych. Zachowanie poniżej jakiegokolwiek poziomu, gratulacje...

PS: Nikogo nie masakrujesz, po prostu dajesz pokaz swojej głupoty i fałszywych argumentów, na które nie da się odpowiedzieć i uznajesz brak odpowiedzi za "masakrę". Otóż nie. Żeby kogoś "zmasakrować" trzeba chociaż odrobiny charyzmy, inteligencji i retoryki. Ty nie masz żadnej z tych cech więc przestań robić z siebie błazna.

To miała być porządna dyskusja. Każdy miał przedstawić swoje zdanie i dyskutować o - waszym zdaniem - złej ideologii innego dyskutującego. Teraz weszło parę osób i robi harmider i istne tornado. Jeszcze trochę i zamkną nam ten temat. Moim zdaniem chyba jest ciekawie poczytać przeciwne zdania i porozmawiać podwajając argumenty przeciw nim.

Masz rację hrabia14... po prostu dzicz. Ale... Mam jedno ale... Co prawda to prawda. Ten awatar nie pasuje do twoich poglądów ^^

Mówiłem już chyba, że to nie żaden rudy, tylko brytyjski aktor Matt Smith. Boże...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

To miała być porządna dyskusja. Każdy miał przedstawić swoje zdanie i dyskutować o - waszym zdaniem - złej ideologii innego dyskutującego. Teraz weszło parę osób i robi harmider i istne tornado. Jeszcze trochę i zamkną nam ten temat. Moim zdaniem chyba jest ciekawie poczytać przeciwne zdania i porozmawiać podwajając argumenty przeciw nim.

Masz rację hrabia14... po prostu dzicz. Ale... Mam jedno ale... Co prawda to prawda. Ten awatar nie pasuje do twoich poglądów ^^

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

I studiuję tutaj bo nie zauważyłeś tego, bo nie potrafisz czytać ale powiedziałem, że na razie nie planuję wyprowadzki. Rozważam taką możliwość ale na razie spokojnie daje sobie radę :)

Na tyle tępą, że nie będę wybaczał czegoś takiego. Posrało Cię? Mam zero szacunku do tych kłamców. Pieprzeni idioci. Być może ktoś z twojej rodziny zginął w imię wolnej Polski, a Ty tak podchodzisz do tej sprawy? Ci zasrani kłamcy mydlą oczy. Jedź sobie do Anglii i spróbuj odpalić jakikolwiek film o dywizjonie 303. W szkołach nawet nie pisną na ten temat. Unia gównojebska ogłupia ludzi.

Opublikowano

Przeliczanie zarobków z euro na złotówki to idiotyzm, a większość z was myśli 'Pojadę na zachód i będę zarabiać 8.000 ZŁ miesięcznie.'

Fakt nie przelicza się z euro na pln bo to głupota,ale pracując z dziewczyną na zachodzie Jedna pensja leci na Zycie i to na wysokim standardzie,a na drugim koncie te 8000netto co miesiąc wchodzi na konto walutowe i tutaj już Złotóweczki widać czarno na białym ile młodzi ludzie mogą się dorobić.oczywiście nauka języków obcych to podstawa aby mieć lepiej:)

Opublikowano

Wszyscy nagle by po uciekali ale nikt dupy nie ruszy żeby wyjść na ulice, obalić ten rząd, wszyscy się boją  inaczej Zdrajcy narodu :)    

nie chciałbym się wyprowadzać tylko postawić na swoim bo przecież oni żyją za nasze pieniądze. 

Tylko co sami byśmy we 2 wyszli i co?? Blokowalibyśmy ulice i by nas zgarneli i na tym by się to skończyło tu trzeba wielkie tłumy ludzi.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Tylko co sami byśmy we 2 wyszli i co?? Blokowalibyśmy ulice i by nas zgarneli i na tym by się to skończyło tu trzeba wielkie tłumy ludzi.

Podaj mi jednego człowieka, który nie marudzi w naszym kraju. Każdy znajdzie jedną lukę. Jedną rysę. No bo właściwie zobaczcie... Z ACTA nam się udało. Tylko wtedy chodziło o wolność w internecie.... No bo wolność w internecie to rzecz najważniejsza xD

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Bądź patriotą - nie potraf pisać po polsku. Tyle o patriotycznych ścierwogimbach.

@Edit: BTW, przypominasz mi Wojtka van Helsinga z mistrzów. Też taki gruby skurwiały gimbus

3431810405.png

Opublikowano

Też bardzo bym chciał się wyprowadzić, Polska schodzi coraz niżej, wystarczy spojrzeć na statystyki, niektóre są dobre ale te ważniejsze są coraz gorsze. Najchętniej to Holandia, Norwegia. Te kraje mi się podobają. Ale najpierw jakieś wykształcenie ;) Pierwszy rok na kierunku biologiczno-chemiczno-fizycznym :> później jakaś medycyna albo stoma, a potem za granicę ;) a podczas studii nauka języka angielskiego :) mam 17 lat, gdybym nie miał dziewczyny to pojechałbym na wakacje do Niemiec, pracować na KEBABIE, niecałe 7 tyś złoty za całe 2 miesiący (info potwierdzone). Tak więc tylko skończyć studia ;)

Opublikowano

Też bardzo bym chciał się wyprowadzić, Polska schodzi coraz niżej, wystarczy spojrzeć na statystyki, niektóre są dobre ale te ważniejsze są coraz gorsze. Najchętniej to Holandia, Norwegia. Te kraje mi się podobają. Ale najpierw jakieś wykształcenie ;) Pierwszy rok na kierunku biologiczno-chemiczno-fizycznym :> później jakaś medycyna albo stoma, a potem za granicę ;) a podczas studii nauka języka angielskiego :) mam 17 lat, gdybym nie miał dziewczyny to pojechałbym na wakacje do Niemiec, pracować na KEBABIE, niecałe 7 tyś złoty za całe 2 miesiący (info potwierdzone). Tak więc tylko skończyć studia ;)

jeśli Polska schodzi na psy , to dlaczego tu będziesz studiował ? trzeba będzie tylko pasożytów utrzymywać na studiach aby potem wyjechał i nic nie zrobił dla kraju .

Opublikowano

Prawda jest taka, że jak wyjedziecie to będziecie żałować.. Tu nie ma perspektyw owszem! Ale szukajcie roboty w Holandii np. Zlecenia a siedzicie w domu w Polsce.. w takiej Anglii etc do ściany gwoździa nawet wbić nie możesz bo Cie wyjebia na zbity pysk..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...