Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProCrafters

#MasterPepcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się

tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Done.

Tylko moim zdaniem jest to bezsens, bo istnieją rekord SVR, których zadaniem jest ukrywanie portu ;c

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Jest mały problem bo jak wpisuje mc.proCrafters.pl to mi się wyświetla NEVERALD.PL nie da rady podać portu serwera jeszcze tak jak na poprzednim serwerze ?

Opublikowano

Graiha, kilka dni temu zmieniałem serwer - prawdopodobnie dns'y się jeszcze odświeżają łap te IP:

mc.procrafters.pl:27893

Pozdrawiam,

Opublikowano

Dzięki za port serwera, z chęcią zagram na serwerze i zobaczę jak tam wszystko jest bo inaczej patrzy się na prezentacje a inaczej się gra. Ogólnie myślę, że twój serwer powinien wypalić, bo zawsze wypalały serwery i będą wypalać. Pamiętam jak kiedyś dawno miałeś też serwery no i właśnie czekałem czy kiedyś jeszcze postawisz taki serwer no i się doczekałem. Także na starcie na pewno będę, ekipę też do pogrania sobie ogarnę, tylko nie wiem czy to będą znajomi czy może ludzie którzy będą grali na twoim serwerze. Nie mam żadnych zastrzeżeń do twojego serwera, myślę że nie będzie lagowało, oraz że mapa będzie fajna no i oczywiście fajne pluginy. Jeżeli ktoś chce zacząć ze mną pograć na serwerze MasterPepcia to pisać mi na mpcforum pw lub na skype: minecraftgraihia. Z chęcią chciałbym znaleźć ekipę do grania lub taką stworzyć, zrobić gildie no i oczywiście klepać się. Czekam na start, tylko jeszcze zostało do otwarcia serwera prawie dwa dni, a ja się tydzień temu nie mogłem doczekać i chciałem startu i nadal czekaj, napięcie rośnie, jak wyjdzie serwer, co pomyślą o nim ludzie, czy zagrają. Z mojej strony to już wszystko nie będę się rozpisywał na tysiąc zdań bo już dużo napisałem i się sam dziwie bo jest już parę minut po godz. 22.

# Także ten kto chce pograć ze mną na serwerze MasterPepcia to pisać do mnie na pw.

@edit/ Chciałbym się zapytać czy będzie rekrutacja na Helperów ?

Opublikowano

Dzięki za port serwera, z chęcią zagram na serwerze i zobaczę jak tam wszystko jest bo inaczej patrzy się na prezentacje a inaczej się gra. Ogólnie myślę, że twój serwer powinien wypalić, bo zawsze wypalały serwery i będą wypalać. Pamiętam jak kiedyś dawno miałeś też serwery no i właśnie czekałem czy kiedyś jeszcze postawisz taki serwer no i się doczekałem. Także na starcie na pewno będę, ekipę też do pogrania sobie ogarnę, tylko nie wiem czy to będą znajomi czy może ludzie którzy będą grali na twoim serwerze. Nie mam żadnych zastrzeżeń do twojego serwera, myślę że nie będzie lagowało, oraz że mapa będzie fajna no i oczywiście fajne pluginy. Jeżeli ktoś chce zacząć ze mną pograć na serwerze MasterPepcia to pisać mi na mpcforum pw lub na skype: minecraftgraihia. Z chęcią chciałbym znaleźć ekipę do grania lub taką stworzyć, zrobić gildie no i oczywiście klepać się. Czekam na start, tylko jeszcze zostało do otwarcia serwera prawie dwa dni, a ja się tydzień temu nie mogłem doczekać i chciałem startu i nadal czekaj, napięcie rośnie, jak wyjdzie serwer, co pomyślą o nim ludzie, czy zagrają. Z mojej strony to już wszystko nie będę się rozpisywał na tysiąc zdań bo już dużo napisałem i się sam dziwie bo jest już parę minut po godz. 22.

# Także ten kto chce pograć ze mną na serwerze MasterPepcia to pisać do mnie na pw.

@edit/ Chciałbym się zapytać czy będzie rekrutacja na Helperów ?

Dzięki, za komentarz - ale się rozpisałeś ^^.

Startujemy już w SOBOTE, 20:00..

Opublikowano

1397817338-U1017799.jpg

Start już jutro o 20:00!

No to tak!

Startujemy już jutro o godzinie 20:00, serwer jest już gotowy, mapa wygenerowana, za chwilkę zajmę się ogarnianiem ts3 ;-)

Pozdrawiam,

Opublikowano

Hmm Serwer wydaje się fajny napewno wejde z ekipa na start

Dziękujemy, dołożyliśmy wszelkich starań aby serwer był bardzo dobry!

Opublikowano

Bardzo czekam na serwer. Zapowiada się ciekawie!!

Miło,

Na serwerze zmieniło się już troche, od czasu stworzenia prezentacji.

No i taka ciekawostka, piszemy plugin na niedzielny event (Tak, ta niedziala)

Ale wiecej nie zdradze ;-)

Pozdrawiam,

Opublikowano

Ja tam bym się cieszył z 2x dropu :), serwer nie będzie miał ani troche hardcora ? może przynajmniej za deda ban na 1h :)

Jako hardcore, nie mamy praktycznie zadnych szans na wybicie sie serwera, stworzylismy mamy nadzieje bardzo dobry serwer wojny gildii,

Opublikowano

Tylko czekac na serwer,dzis wbije napewno z ekipa :D.Co do vip'a to mozna go kupic przed startem czy tylko podczas gry oraz czy bedzie komenda /spawn lub "rozga na spawna"?

Opublikowano

Spawn, jest ogólnodostępny dla każdego, vip musisz kupić jak jesteś online, ze względu ze otrzymujesz itemki ;)

Pozdrawiamy, i widzimy się o 20:00.

Opublikowano

Spawn, jest ogólnodostępny dla każdego, vip musisz kupić jak jesteś online, ze względu ze otrzymujesz itemki ;)

Pozdrawiamy, i widzimy się o 20:00.

Ok dzieki za pomoc a co z eventami??Mam nadzieje ze nie bedzia takich ze itemki sh6 i prot 5 z mobow jak na innych serwerach.A bedzie moze nagroda za pierwsze 3 gildie na serwie ??

Opublikowano

Ok dzieki za pomoc a co z eventami??Mam nadzieje ze nie bedzia takich ze itemki sh6 i prot 5 z mobow jak na innych serwerach.A bedzie moze nagroda za pierwsze 3 gildie na serwie ??

Planujemy, event wielkanocny, - jajeczka & koszyczek wielkanocny - więcej informacji przed nim.

Nie planujemy nagród, za założenie gildii ;(

Pozdrawiam, startujemy o 20:00, czeka na was 200 slotów.

Opublikowano

Będę na starcie <3

Na czym będzie polegał event z koszykiem wielkanocnym itp. ?

Opublikowano

Będę na starcie <3

Na czym będzie polegał event z koszykiem wielkanocnym itp. ?

Zobaczysz ;-)

Nie chcemy zdradzać.

20:00, start! <3

Taka mała, zapowiedz niedzielnego eventu wielkanocnego:

1397902039-U1055651.png

Jajeczko & Koszyczek Wielkanocny dropi z: Kamienia oraz graczy ;-)

Event, jak nie znajdziemy większych błędów rozpoczynamy już w godzinach nocny 00:00 - 02:00 ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...