Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProCrafters

#MasterPepcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tego eventu to sa jakies specjalne jajka co TYLKO dropia z kamienia i graczy??Czy te z kur tez sie licza?Oraz czy beda te skrzynki z cs jak na skkf?

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

> RZUCANE TNT: <3  bardzo fajna opcja , wbijemy z ekipa tylko żeby bylo duzo ludzi.

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Co do tego eventu to sa jakies specjalne jajka co TYLKO dropia z kamienia i graczy??Czy te z kur tez sie licza?Oraz czy beda te skrzynki z cs jak na skkf?

To będą specjalne jajka, które dropia tylko z kamienia i z graczy.

Skrzynek nie będzie.

Startujemy o 20:00 Zapraszamy!

Opublikowano

> RZUCANE TNT: <3  bardzo fajna opcja , wbijemy z ekipa tylko żeby bylo duzo ludzi.

Mamy nadzieję i spodziewamy się duuużo graczy ;-)

Pozdrawiam, i zachęcam do zostawienia lajka na fanpejdzu /procrafterspl

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Zawitam, serwer od strony technicznej wykonany Staranie, i bardzo dobrze. Jest funkcjonalność, każdy znajdzie coś dla Siebie. SUPER :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Startujemy za 20 minut!

Dokładnie,

zapraszamy przed startem na ts3, i widzimy się za chwilke! :D

// 10 minutek ;3

// 5 minutek 3;

No i 3 ;3

Opublikowano

Ciekawe ile na starcie będzie osób. Z powodu zbliżającej się Wielkanocy życzę ekipie serwera ProCrafters wesołego jajka xD. I jak najwięcej osób online najlepiej 200/200

Opublikowano

Ciekawe ile na starcie będzie osób. Z powodu zbliżającej się Wielkanocy życzę ekipie serwera ProCrafters wesołego jajka xD. I jak najwięcej osób online najlepiej 200/200

Dziękujemy, zapraszamy na serwer.

Juz jutro event wielkanocny. ;-)

Zapraszamy do gry ;-)

Opublikowano

Zapraszam na serwer miło się gra i do tego epicki Event Wielkanocny !

Pozdrawiam DisterPL

Dzięki, za opinie.

Zapraszamy do gry.

Zapraszamy.

Opublikowano

Super serwer na taki czekalem,zero lagow,ogarnieta administracja.Tylko szkoda ze sa bugi z np tnt rzucanym

Opublikowano

Super serwer na taki czekalem,zero lagow,ogarnieta administracja.Tylko szkoda ze sa bugi z np tnt rzucanym

Bug z Rzucanym TNT zostanie naprawiony jak Pepcio wbije na skype ;)

Opublikowano

Świetnie się gra tylko jest 1 co mnie wkurza dokładnie teleport mimo że nic nie ruszam myszką ani nic to mi anuluje tp.
Polecam jeszcze raz serwer.

Opublikowano

Świetnie się gra tylko jest 1 co mnie wkurza dokładnie teleport mimo że nic nie ruszam myszką ani nic to mi anuluje tp.

Polecam jeszcze raz serwer.

Jakieś małe błędy poprawimy ^^.

Dzięki, za opinie.

Zapraszamy, CobbleX już dziala.

Opublikowano

Serwer cud, ładnie dopracowany, wszystko ok, co najważniejsze ;) Chodź macie zbugowaną jedną rzecz, drop z redstone rudy nie jest wyłączony. 

Dropi z rudy i ze stone również redstone. Tak ogółem wszystko ok, chodź mały drop na złoto, nie mógłby być z 2%? To jest przeważnie tyle,

tylko to mnie zniechęca do gry xD na święta moglibyście dać większy drop. 

Ciekawa rzecz to drop XP x2 od 22 ;) Bardzo fajne wszystko dopracowaliście, polecam.

Możliwe, że jeszcze dziś po południu zawitam z ekipą, yoł. 

Pozdrawiam :D

Prośba, moglibyście zwiększyć ten drop złota ? :3

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Serwer cud, ładnie dopracowany, wszystko ok, co najważniejsze ;) Chodź macie zbugowaną jedną rzecz, drop z redstone rudy nie jest wyłączony. 

Dropi z rudy i ze stone również redstone. Tak ogółem wszystko ok, chodź mały drop na złoto, nie mógłby być z 2%? To jest przeważnie tyle,

tylko to mnie zniechęca do gry xD na święta moglibyście dać większy drop. 

Ciekawa rzecz to drop XP x2 od 22 ;) Bardzo fajne wszystko dopracowaliście, polecam.

Możliwe, że jeszcze dziś po południu zawitam z ekipą, yoł. 

Pozdrawiam :D

Prośba, moglibyście zwiększyć ten drop złota ? :3

Wczoraj dodalem drop redstone z kamienia i zapomnialem dopisac anulowanie dropu z rudy :O.

Drop złota planuje powiekszyc o okolo 0.20% ;)

Zapraszam do gry z ekipa.

Opublikowano

Hmm Serwer Bardzo Fajny Polecam

Fajny Pluginy Administracja Chetna do pomocy

Polecam kamyk25902

Dziekuje,

Twoja opinia, jest motywacja dla mnie.

Dziękujemy że grasz.

Zapraszamy do gry osoby przeglądające temat, do gry.

Opublikowano

Gildie sa osobiscie moje , byla umowa ze bedzie gdzies informacja ze sa moje nigdize do dzisiaj informacji nie ma , przykro mi ;) , Autor to zlodziej tyle w temacie dostal cos za darmo ; ]

Opublikowano

@OtekPlay

Gildie sa osobiscie moje , byla umowa ze bedzie gdzies informacja ze sa moje nigdize do dzisiaj informacji nie ma , przykro mi ;) , Autor to zlodziej tyle w temacie dostal cos za darmo ; ]

Otek nie bądź zły, po prostu z ciągłego edytowania, pisania innych pluginów zapomniałem, zawsze byłeś w plugin.yml:

author: Otek

Nie chce abyś miał o mnie złe zdanie, jak przedtem, szybciutko napisałem komende, tylko plugin wgram:

getCommand("gautor").setExecutor(new Gildia(this));

if (cmd.getName().equalsIgnoreCase("gautor")) {
        			sender.sendMessage("§7Autor tym zajebistych gildii jest: §3OtekPlay.");
        			sender.sendMessage("§7Wielki szacunek dla Niego, polecam go.");
        			return true;
                }

Do Ciebię mam ogromny szacunek, i niech tak pozostanie, i przepraszam Cię, za to co było

1398091458-U1055651.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...