Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NertiaMT2.pl - EASY

dani373

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale z was to się idzie pośmiać bo jeden 2 na złość robi żeby nie miał szans z serwerem  i piszecie takie głupoty jak nie wiem co za banda nie dzieci bo jak was nazwać idioci nic więcej piszecie głupoty bo ten to bo ten tamto ukrat to kit mu oko huj  z nim a jak robi serwer kto inny to im nie przeszkadzajcie w tym bo to już głupota

jak nellyz co chwile kogos okrada...

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Join jak masz pretensje do kogoś to pisz tam do tego a nie hajtuj tu bo ci to nic nie da jak cie okrad to bardzo fajnie zrobił bo się dałeś zrobić błaznem i koniec tematu

Opublikowano

Ja tutaj widze 2 dreikon na gotowcach, z kilkoma zmianami, lecz do dreikona Wam dużo brakuje... życze powodzenia serwer nie przekonuje mnie niczym, bonusy wymaxowane? BS. dostępny?

Opublikowano

Kurde ale wy Piszecie głupoty masakra jak wam tak się chce pisać takie Bzdety co jeden to lepszy co wy się tak czepiacie tego Serwera zajmijcie się własnymi Sprawami .

Opublikowano

widze na ten serwer szykowalisię dzieci co nie umią grać normalnie tylko idioci co tylko lubią bs co za palanty na ten serwer wchodzą i grają same bezmuzgi co nie umieją normalnie grać tylko z hackami uzależnione dziecko co potrzebuje bs

Opublikowano

który to już serwer na plikach fallence ? 

o następny tępe dziecko od sasoriego kolega po fachu co hajtuje niedość ze sasoi zjebał serwer co postał tylko jeden dzień to posyła kupli żeby hajtowali innym i ich zbesztali co za bezmuzg ma tych kumpli ten sasori idiota jak nie wiem dziecko co ma 14 lat a głupi jak but

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

RÓWNIEŻ NIE POLECAM SERWERA JAK I ADMINISTRACJI

NELLYZ KOLEJNY FAIL  

JESTEŚ ZŁODZIEJEM OSZUSTEM KŁAMCOM 

Opublikowano

75 w is? a więc serwer tylko pod wb exp exp exp exp 75/doładuj is, exp exp exp 2 dni i upadnie.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Jeżeli chodzi o server i o to  co się na nim znajduje to jak najbardziej OK .

Ale Administracja niszczy wszystko więc nie polecam bo będzie lipa ;)

nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...