Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NertiaMT2.pl - EASY

dani373

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku nie wciskaj ludziom kitu, bo na pierwszy rzut oka widać że to gotowiec.. Chcesz moge tutaj dać DL do tych "waszych plików"

No dawaj :) Zaczerpnięty jest tylko interface mój znawco :)

Z prezentacji serwer wygląda fajnie. Macie już reklamę załatwioną ?

Tak posiadamy już reklamę.

Opublikowano

prezenatcja ta sama co 

waternox

Prezentacja od Kupiona oraz Pliki wszystko Poprawione i od bugowane testy trwały 34 dni 

Opublikowano

Bronie 75 w is... Najgorsza możliwość z możliwych.. ;c

Jak dla mnie odpada..

Nie hejtuje. Wyrażam tylko swoją opinie o serwerze - mam do tego pełne prawo.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

ale tu wchodzą idioci i odpisują ze is matoł jak nie wiem synek coś ty taki głupi albo robisz się takim bo bronie75 lvl idzie wydropić w lesie lub w dt co za palant ty mało grasz na serwerach to widac bo nie jeden gracz se dropnie w lesie lub wydropi broń na 75 lvl co za osiłki zaczynają pisać  takie tematy

Opublikowano

Pliki fallence, prezka też.

zobaczymy co z tego bedzie.

usuneliscie all bugi?

Tak Są Usunięte Bugi Byłem na Testach Beta 34 dni wszystko zostało Poprawione Ewentualnie jak zawsze małe poprawki podczas gry :)

Opublikowano

Nie wiem kogo serwer, ale trzeba coś wam wyjaśnić . 

Kurwa, ludzie beka :D
Jak MÓWIĄ, ŻE BRONIE SĄ W DROPIE I W IS ( Słuchajcie IS, to jest dla was dodatek nie chce wam sie dropić - Kupujesz, chce ci sie dropić dropisz.. Ułatwienie dla "leniwych") .
Nie, drzyjcie się jeden o drugiego bo to nic nie wniesie :D. Nikt wam nie każe kupować, dobrowolnie to robicie...

Dodatkowo, zaraz napiszecie : To co oni kupią z is a ja mam zapierdalać ? 
Odpowiedź : Odpowiedziałbym, chuj mnie to obchodzi xD. Ale wiadomo, skoro jest to w grze to nie musisz nic kupywać. Chcesz mieć zaoszczędzony czas na dropienie kupujesz. 
To nie jest maszyna za 10 ZŁ tylko są to maszyny, które są po nawet 1.000 złotych...

Pozdro, dla kumatych ;3
//Sheray xD.

xq0lgJF.png

Opublikowano

Serwer to dno , :/ Admin Nellyz serwera to pierdolony złodziej  !!! okrada wszystkich co mają z nim styczność , 

Złodziej nie zapłacił za interfejs logowania , wybierania , tworzenia , wybierania Królestw 

Tak to prawda.

Jest oszustem i złodziejem.

Opublikowano

Serwer to dno , :/ Admin Nellyz serwera to pierdolony złodziej  !!! okrada wszystkich co mają z nim styczność , 

Złodziej nie zapłacił za interfejs logowania , wybierania , tworzenia , wybierania Królestw 

Jakiego Nelyza ? Nikogo takiego w teamie nie ma.

Opublikowano

ale z was to się idzie pośmiać bo jeden 2 na złość robi żeby nie miał szans z serwerem  i piszecie takie głupoty jak nie wiem co za banda nie dzieci bo jak was nazwać idioci nic więcej piszecie głupoty bo ten to bo ten tamto ukrat to kit mu oko huj  z nim a jak robi serwer kto inny to im nie przeszkadzajcie w tym bo to już głupota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...