Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NertiaMT2.pl - EASY

dani373

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Itemy typu truty itp. w Item Shopie... weźcie wypierdalajcie z tym szajsem i szykujcie sie na hejty

Nie ma tu co komentować stworzyliscie serwer pod item shop ktory padnie po tygodniu

Gratuluje.

NIE POLECAM

sam jesteś pod item szop weś lepiej pomyśl co ty gadasz pod item szop koleś to wszystko by tu było w item szopie a to serwer  do gry anie że wejdziesz i masz wszystko za darmo  z czegoś serwer musi brać kase hyba że ty dasz pieniądze na jego utrzymanie a truty se dropniesz idioto w lesie barania głowo

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sam jesteś pod item szop weś lepiej pomyśl co ty gadasz pod item szop koleś to wszystko by tu było w item szopie a to serwer  do gry anie że wejdziesz i masz wszystko za darmo  z czegoś serwer musi brać kase hyba że ty dasz pieniądze na jego utrzymanie a truty se dropniesz idioto w lesie barania głowo

Nie item szpop tylkovitem shop.

Nie hyba tylko chyba.

Kiedy start bo nie do czytałem

54010287442563618639.png

Opublikowano

Prezentacja Jest Od Serwera Fallance I Ogółem Pliki są Od  Fallance Nie polecam Na plikach Fallance jest pełno dziur Oraz Pliki Bły na MPC Forum Nie Polecam

Opublikowano

Prezentacja Jest Od Serwera Fallance I Ogółem Pliki są Od  Fallance Nie polec. am Na plikach Fallance jest pejłno dziur Oraz Pliki Bły na MPC Forum Nie Polecam

jakie masz dowody ze to pliki fellenca ?

Nie którzy to tak pierdolą głupoty ze masakra masz dowody przedstaw a nie pierdol pozdro

Opublikowano

jakie masz dowody ze to pliki fellenca ?

Nie którzy to tak pierdolą głupoty ze masakra masz dowody przedstaw a nie pierdol pozdro

http://www.mpcforum.pl/topic/1020931-zapowiedz-fallencepl/

Proszę masz dowód, że to to samo a zobacz nawet hejty jaki był pobugowany było już 5 serwerów na tych plikach żaden z nich nie był odbugowany chociaż w polowie, jaką mam pewność, że tutaj nie będzie to samo?

@Aw

Czy ogólnie moby zostały osłabione czy tak jak na fallence, że w m2 nie dasz rady?

Skąd broń 75 oprócz skzaty ripa i IS?

Opublikowano

Proszę masz dowód, że to to samo a zobacz nawet hejty jaki był pobugowany było już 5 serwerów na tych plikach żaden z nich nie był odbugowany chociaż w polowie, jaką mam pewność, że tutaj nie będzie to samo?

@Aw

Czy ogólnie moby zostały osłabione czy tak jak na fallence, że w m2 nie dasz rady?

tak mam pewność bo byłem na testach beta trwały one 34 dni i było all wszystko odbugowane więc mam pewność ze jest ok
Opublikowano

@Aw

kolego  ty tak  byś chciał wejśc i już wszystko na gotowca  i nie expić zaraz wszystko eq żebyś dostał tak twoje rozumowanie jest na temat tego serwera ja gram na innych serwach i też jest ciężko nie od razu dostaje eq a ty tak byś chciał i zrozum to jak nie ma w sklepie to idzie wydropić i zrobić coś taki ciemny zawsze broń sie ulepsza perełkami i czymś tam

Specjalista
Opublikowano

Pliki falance aka warum ;]

Odbugowane chociaż ??

Jak odbugowany to raczej zagram,bo pliczki są ciekawe,chociaż mogliście coś pozmieniać.

P.S Jak bronie na 75 lvl w is to serwer można nazwać trochę pod is,wiadomo większości osobą nie będzie się chciało dropić truty w dt.

I mam nadzieje że serwer nie padnie na starcie.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Odbugowane chociaż ??

Jak odbugowany to raczej zagram,bo pliczki są ciekawe,chociaż mogliście coś pozmieniać.

P.S Jak bronie na 75 lvl w is to serwer można nazwać trochę pod is,wiadomo większości osobą nie będzie się chciało dropić truty w dt.

Odbugowane chociaż ??

pliki od bugowane zapewniam byłem na testach beta
Opublikowano

Pliki Fallence i prezka chyba też.

Mimo to serwer zajebisty i grafa tez:)

Pliki Fallance bo co ? Bo zaczerpnięty interface i grafika :) ?

Pliki są nasze , nie żadnego fallance :)

Opublikowano

Odbugowane chociaż ??

Ja pierdole gdzie ty masz tu warum  o.O

To gotowiec waternox..

Opublikowano

Wyczuwam gotowiec.

Nie będzie takiej popularności jak na fallence :D

Bo ludzie się przejedli na tamtym gunwie :D

No, ale powodzenia ^^

A bronie 75 w IS to strzał w kolano ^^

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Wyczuwam gotowiec.

No, ale powodzenia ^^

sam jestes gotowiec po piersze matole jeden nnaucz się pisać bo byki robisz ortograficzne item szopie są t na kazym serwer jest a po 2 jest lasi tam leci też broń na 75 lvl i nie byki popraw bo nie pisze się gunwie tylko guwnie ty ośle jeden

Opublikowano

Wyczuwam gotowiec.

No, ale powodzenia ^^

Gdzie tu masz gotowiec bo naprawdę nie widzę ? :)

Bronie można tak samo wydropić jak kupić już raz pisałem że serwer musi się z czegoś utrzymać.

Opublikowano

Jeju ale wy piszecie bzdety co jeden to lepszy w pisowni masakra od razu poznać który to dzieciak uczyć się uczyć lub słownik w łapę i dopiero pisać a co do serwera to moim zdaniem jest ok każdy serwer ma IS masz kasę kupujesz nie masz dropisz proste jak budowa cepa pozdro dla was

Opublikowano

Prowadząc własny serwer to wydatek, dość spory.

Widocznie mało osób widziało serwery trwające 2tygodnie pod IS.

To że są bronie na 75 i ? Do cholery idź wydrop w DT albo kup od gracza.

Uczepiliście się tego IS jak pchła psiego ogona.

Wszystko jest do zdobycia, więc pisząc kolejne takie posty zastanówcie się 3 razy.

Ps. nikt nikogo nie zmusza wlewać pln do IS, jest to samowolna decyzja.

Heniek.

Opublikowano

sam jestes gotowiec po piersze matole jeden nnaucz się pisać bo byki robisz ortograficzne item szopie są t na kazym serwer jest a po 2 jest lasi tam leci też broń na 75 lvl i a byki popraw bo nie pisze się gunwie tylko guwnie ty ośle jeden

Opublikowano

@up

Sam robisz byki i to takie strasznie kujące w oczy.

Na serwer wbije ocenie i mam nadzieję że się nie zawiodę.

Bony max?

Jak szybko wbije max lvl grając 3h dziennie ?

Broń na 75lvl szybko dropne w grze?

Jak na serwer easy ma za dużo domieszek medium to i powinniście zmienić nazwę tematu.

Opublikowano

sam jestes gotowiec po piersze matole jeden naucz się pisać bo byki robisz ortograficzne item  na kazym serwer jest a po 2 jest las i tam leci też broń na 75 lvl i a byki popraw bo nie pisze się gunwie tylko guwnie ty ośle jeden

Opublikowano

Prowadząc własny serwer to wydatek, dość spory.

Widocznie mało osób widziało serwery trwające 2tygodnie pod IS.

To że są bronie na 75 i ? Do cholery idź wydrop w DT albo kup od gracza.

Uczepiliście się tego IS jak pchła psiego ogona.

Wszystko jest do zdobycia, więc pisząc kolejne takie posty zastanówcie się 3 razy.

Ps. nikt nikogo nie zmusza wlewać pln do IS, jest to samowolna decyzja.

no dokładnie masz rację widać że ktoś ogarnięty jest na tym MPC
Opublikowano

Pliki Fallance bo co ? Bo zaczerpnięty interface i grafika :) ?

Pliki są nasze , nie żadnego fallance :)

Człowieku nie wciskaj ludziom kitu, bo na pierwszy rzut oka widać że to gotowiec.. Chcesz moge tutaj dać DL do tych "waszych plików"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...