Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemoria.pl - Startujemy już 11.04.2014 Godz. 20:00 [Dedyk] [Medium]

koniak321

Zagrasz   

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz z nami ?! :)

• Tak
      136
    • Nie
      56

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mogę wejść na serwer odpalam grę przez nemoria.exe i niby mi się włącza klient a po sekundzie mi się wyłącza co mam zrobić ? a patcher wg nie działa. 
edit. wrzuciłam też łatke root

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

nie mogę wejść na serwer odpalam grę przez nemoria.exe i niby mi się włącza klient a po sekundzie mi się wyłącza co mam zrobić ? a patcher wg nie działa. 

Jeśli tak masz To pobierz tego Clienta co jest :)

Admina serwera widzialem ostatnio dnia wcztorajszego o 20.30  jakies zainteresowanie moze ? 

Ja dziś Byłem na serwerze :) Nick Arti :)

Opublikowano

Nie polecam bronie ohydne + Arti spamuje na ts gdzie każdy słucha muzyki, to denerwuje.

Pozdrawiam

Jednemu podoba się Baśka, drugiemu Maryśka.

Wątpię, żebyśmy w tym zakresie dogodzili każdemu.

Opublikowano

Jeśli tak masz To pobierz tego Clienta co jest :)

Ja dziś Byłem na serwerze :) Nick Arti :)

Mam pobranego tego klienta co jest . i nic .

Widać, że administracja się wg nie interesuje graczami, nikt nie laska mi pomóc, trudno pójdę na inny serwer.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

i co robić ? mam wszystko co potrzeba .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Przydał by się serwer taki jak Stary Yitian2(xlast) ale to ten stary nie jak ten co teraz jest wtedy to był klimat gry serwer full pierwszy to był mój prywatny serwer :P jak takiego by stworzyli gdzie nie ma dużo rzeczy to by był spoko serwik bo szczerze odstraszają mnie serwery gdzie jest dużo nowościu bo od tych nowości to w głowie się pierdzieli.
3 nowe mapy na których z 3 innych metinów jest taki sam drop xD każdy serwer easy pisze nowe bossy metiny i tak dalej ale jeśli nowe to czemu połowa serwerów już to ma?
w tych latach serwery z 2013 i 2014 roku to same nie wypały mógłby powstać jakiś konkret serwer normal klasyk bez jakiś nowości... taki jak Yitian2 (xlast) kiedyś..

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

O kurcze o godzin 20:50 kto dal exp na raty Dla jinno Exp 1000%  Exp 1000%   drop 1000%  yang 1000%

Dlaczego graczy w jinno napije level szybko ! 

A czemu nie ma chunjo nie daje raty ;x 

Dowod :

tcwths.jpg

Wez wylacz raty exp pod jinno . no wez zrob wycofanie 2h dla jinno !!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...