Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top Gry Online Mmorpg

Ronon

288 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza grywalno?? :

• Metin2
      140
    • Tibia
      16
    • Mu Online
      3
    • Silkroad
      23
    • 2Moons/Dekaron
      1
    • Maple Story
      7
    • Soul Ultimate Nation
      1
    • World of Warcraft
      34
    • Cabal Online
      9
    • Lineage 2
      12
    • Diablo
      2
    • Kal Online
      2
    • Knight Online
      0
    • Aion Online
      3
    • Eve Online
      1
    • Rappelz
      3
    • Perfect World Online
      4
    • Archlord Online
      1
    • 4Story
      5
    • Inna...
      21
  2. 2. Najlepsza grafika 2d/3d(do wyboru 2[ nie trzeba]):

• Metin2
      97
    • Tibia
      28
    • Mu Online
      9
    • Silkroad
      40
    • 2Moons/Dekaron
      3
    • Maple Story
      14
    • Soul Ultimate Nation
      7
    • World of Warcraft
      58
    • Cabal Online
      14
    • Lineage 2
      42
    • Diablo
      9
    • Kal Online
      4
    • Knight Online
      2
    • Aion Online
      16
    • Eve Online
      4
    • Rappelz
      10
    • Perfect World Online
      12
    • Archlord Online
      7
    • 4Story
      14
    • Inna...
      32
  3. 3. Potwory,postacie,npc,itp :

• Metin2
      110
    • Tibia
      19
    • Mu Online
      4
    • Silkroad
      27
    • 2Moons/Dekaron
      2
    • Maple Story
      7
    • Soul Ultimate Nation
      3
    • World of Warcraft
      37
    • Cabal Online
      7
    • Lineage 2
      15
    • Diablo
      4
    • Kal Online
      3
    • Knight Online
      0
    • Aion Online
      6
    • Eve Online
      1
    • Rappelz
      3
    • Perfect World Online
      2
    • Archlord Online
      4
    • 4Story
      12
    • Inna...
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maple Story.

SUN :)

Maple story.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. WoW, 10 milionów graczy, będzie wychodził nowy dodatek Cataclysm . Silkroad.. Kiedyś to było coś , nie to co teraz...

2. W to co grałem to Wow, jednak słyszałem, że SUN...

3. WoW. Dajcie sobie spokój z Metinem, gdzie się bije tylko lvl i to daremne PvP. Zaraz pewnie zleci się cała gromadka Obrońców Metina.

Nie wiecie co to jest prawdziwe MMO, zapraszam na Global WoWa...

W Silkroad jest dużo NPC'ów? Ale się uśmiałem... Połowa to NPC'y wymieniające Silki na jakieś itemy. A druga połowa to podstawowe NPC, które są w każdym mieście. Questów jest b. mało, w porównaniu z WoWem, w gdzie np. w Crossroad jest więcej Q niż w całym SRO...

Mimo, że populacja Wowa zmalała, nadal nie ma sobie równych. Jedynie GW i LA2.

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Dodaj Tales of Pirates. Naprawdę świetna gra . Niestety po angielsku ale jest wielu polaków. Praktycznie zero noobów i hacków. Bardzo fajny klimat i grafika.

kakuzuforyasheprealfa.png

4ctv4egtc1.gif

Opublikowano

1. Metin2

2. Metin2

3. Metin2

Przestraszyliście się ?

To był żart.

1. WOW

2. WOW

3. WOW

Najlepsza gra pod każdym względem questy, itemy, postacie, świat.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Gość Mounthains
Opublikowano

Jak według was metin ma najlepszą grywalność to niezle was popierdolilo ; d

niestety...

moje głosy na WoW

Opublikowano

Jak według was metin ma najlepszą grywalność to niezle was popierdolilo ; d

dokładnie oczywiście że silkroad najlepszy xD

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Admin Cienia
Opublikowano

Metina tu nie powinno iść bo wygrywają ilością a nie jakością. :))

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najlepsza grywalność - MapleStory, szybko można się połapać, gra bardzo dużo ludzi(prawdopodobnie więcej niż w WoW'ie), w tym dużo Polaków(nie noobów itp. Wszyscy na wysokim poziomie, średnia wieku 15+, oczywiście są wyjątki). Bardzo fajna atmosfera, darmowa, miliony możliwości, itemów, questów. Cały czas się rozwija(patche co ok. miesiąc), powstało 11 wersji tej gry. Praktycznie zero hackerów. Chyba najlepszy wybór.

Niestety mam dla Ciebie złą wiadomość w WoWa gra najwięcej ludzi na świecie, 11,5 mln.

1.Najlepsza grywalność: World of Warcraft, ponieważ na każdym lvlu znajdziemy sobie "wirtualnego" przyjaciela z którym możemy wykonywać zadania iść na trudniejsze potwory w parę osób, FABUŁA jakiej nie ma żadna inna gra MMORPG. Zadania mają swoje unikalne własności, nie jak w metinie - "idz zabij 666 dzikih psuf bo zaatakujom miasto"... Ludzie są naprawde na poziomie, średnia wieku uwaga: wynosi 20+ lat! Tak! Dzięki temu, że jest płatny nie spotykamy dzieci proszących o "tfa golta na skile".

2. Najlepsza grafika - Cóż trudno mi się wypowiedzieć czy World of Warcraft ma najlepszą grafike, powiem tak: wciągającą, ten świat jest taki ciekawy i duży, że chce się go odkrywać, nie wszystko jest kolorowe, sa miejsca ogarniete plagą, itd. Grafika może sie wydawać bajkowa bo i taka trochę jest ale mi osobiście się podoba ten klimat.

3. Potwory, postacie, NPC, itp. - Setki tysiące potworów, podczas lvlowania 1-80 w miejsach do 60 lvla mamy nawet po 3 różne krainy z różnymi potworami. Do wyboru jest 10 ras i 10 klas! Co tu dużo mówić, WoW jest najbardziej rozbudowana grą w jaką grałem(grałem w Maple story, Silkroad Online, Metin2, Mu Online, 2moons, Cabal, Lineage 2, Diablo, Kal Online, Perfect World online no i tibie, oczywiscie jeżeli chodzi o ta liste)

PS Nie mam pojecia jak można być tak ślepo zapatrzonym w Metina 2, jest to gra totalnie bezpłciowa, grafika na poziomie tibii tylko ze w 3d, grywalnośc jest duża ale poziom reprezentowany przez graczy jest poniżej depresji Morza martwego... Przed miastem jest 600 mobów które wyglądają tak samo. Możecie mnie nazwać fanatykiem WoWa bo widze tylko plusy w nim, no ale tu o minusach nie rozmawiamy, poprostu miałem chęć nawciskać metinowi ;). Jedynym minusem WoWa jaki sam znam to, to żeby dobrze sie bawić grając trzeba płacić, reszta to cud miód i orzeszki.

Pozdrawiam, wszelkie sprzeciwy komentować.

PS 2 Co do maple story, to nawet fajna gra ale po jakims czasie znudzilo mi sie zabijanie grzybków ;d

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano
Niestety mam dla Ciebie złą wiadomość w WoWa gra najwięcej ludzi na świecie, 11,5 mln.

Heh, tylko że w MapleStory jest ponad 90mil kont zarejestrowanych z czego ok. ~30% jest w użyciu i ludzie na nich grają... I gdzie tutaj więcej?

PS 2 Co do maple story, to nawet fajna gra ale po jakims czasie znudzilo mi sie zabijanie grzybków ;d

Nie oceniaj książki po okładce... Najpierw wbij jakiś wyższy level a potem dopiero się wypowiadaj. Na wyższych levelach zaczyna się prawdziwa zabawa.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tibiaaa!!!!!!!!!!!!!

Tak na poważnie, żadna z powyższych gier nie podpadła mi do gustu. Każde mmorpg to zjadacz czasu i pieniędzy ;]

90921442.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
-Npc: łatwa obsługa -Potwory:Bardzo duzo / rozne bossy / naprawde duzo -Skille(czary):kazda profesja(postac) ma inne czary .Kazda mam ich 4-6.Ładnie wygladają , mozna je rozwijac na poziomy M/G/P. -Postacie :4 postacie : Szaman/Wojownik/Ninja/Sura

Hahah, tu leże i kwicze, rycze i krzycze

Mój głos: Wszystko na inną, jaką inną?

ROHAN Online. Czemu?

7 klas postaci do wyboru dziewczyna i chłopak. Masz na początku ok. 19 skilli. Po 50 lvlu idziesz pod daną klasę, 2 do wyboru (np. jak w metku Body i Mental) i masz kolejne 19 skilli, więc 38 skilli to dużo. Nie ma ulepszania +1, +2, +9 itd. Tylko z danych itemków robisz dany item, z ten item ulepszasz i zmienia to lekko nazwe i wygląd i nie ma żadnych świecidełek - i to jest bardzo fajne. System craft, skomplikowany ale jak umiesz to git. Też można łowić ryby. Jest 7 mountów, lepsze i słabsze, ale nie dla każdego jest 7, dla postaci 1, lepsze i słabsze. Można zmienijszać lvl itemka i wymagania. Ciekawy system Rps ZERO OSZUSTW. Kupujesz rps i możesz kupić od innych postaci chary i itemki, własnie zero oszukiwania, bo jak kupujesz item to przybywa Ci na konto a jak char to masz go na swoim koncie. Można nosić kolczyki, czapki, stroje, okulary które widać jak sobie ustawisz (każdy widzi), dają Ci one różne bonusy. Dużo potworów, dużo mapek, wiele NPC, u których możesz kupić item normalny lub drożej - z losowym bonusem. Każda postać ma swoje miasto, dobry system PK, na początku możesz sobie ustawić fryz (nie tak jak w metku kupujesz). SUPER GRAFA. Ta gra jest moim zdaniem najlepsza z MMO. Zapraszam all. Mógłbym się rozpisać bardziej ale to by zajęło dużo czasu, bo możliwości jest tu wiele. Aha no i zapomniałem, super questy.

PS.

I tak metin będzie miał najwięcej głosów.

Opublikowano

Heh, tylko że w MapleStory jest ponad 90mil kont zarejestrowanych z czego ok. ~30% jest w użyciu i ludzie na nich grają... I gdzie tutaj więcej?

Nie oceniaj książki po okładce... Najpierw wbij jakiś wyższy level a potem dopiero się wypowiadaj. Na wyższych levelach zaczyna się prawdziwa zabawa.

Cóż z tego ,ze 30mln graczy. Wow mam ok. 11mln graczy ,lecz grających na globalu - Kto wie ile może grać na prywatnych serverach w WoW'a także tak czy inaczej wydaje mi się ,że wow pod tym względem tak czy inaczej dominuje dalej

Opublikowano

co do grafiki ..

jak ktos zaznaczyl metin2 to chyba w zadna inna gre niegral...

1. Metin ...---> bo po polsku i jak sie angielskiego niezna to pozostaje tylko metin...

2 --> L2 / SIlkRoad / WoW /

3.SilkRoad spoko spoty jak niema botów;DD

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Metin2 wygrywa w każdym.

To jakaś kpina do kurwy nędzy?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...