Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEO] Wywiad - andrzejt17

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1396459601-U336505.png

A oto długo oczekiwany wywiad z liderem Top Reputacji, andrzejt17 ;-) 

Miłego słuchania! :)

Wywiad stworzony przez mentorów przy współpracy z MPC News

AFTERSCENY

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dowiedziałem się mniej więcej tyle co Andrzej kiedyś opowiadał na ts. Jest ok!

Opublikowano

(...) Dzisiaj macie możliwość odsłuchania kolejnego wywiadu, tym razem z NAJBARDZIEJ ROZCHWYTYWANĄ OSOBĄ, (....) . Raczej kurwa wątpie.

Tak wgl to fajny wywiad.

Opublikowano

W ostatnim wywiadzie mieliście ból dupy, że głos @Queridith nieprzyjemny, smutny, a teraz przyjemny i miły. Ja Was nie ogarniam. :D

Sam wywiad okej, troszkę powiewało nudą, ale faktycznie głos @Queridith wiele rewanżuje. :)

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

Skarbki, przed każdym wywiadem powstaje temat, w którym możecie zaproponować swój zestaw pytań, jednak osoby, które z tej opcji korzystają zadają pytania głównie pokroju 'Czy jesteś rudy?'.

Coś tu jest nie tak. Pytania owszem, standardowe, bo milczeniem i wygłupami właśnie na taki standard się godzicie. 

No cóż, w kolejnych tematach liczę na Waszą aktywność i na to, że zapytacie gwiazdę wywiadu o coś, co zainteresuje wszystkich.

Narzekać łatwo, zrobić trudniej.

A za pochwały mojego głosu serdecznie dziękuję :-*

Qui est le prochain?

Opublikowano

Napisałem pytanie co z mpc czatem. Gdzie zostało zadane te pytanie? A no tak, przecież osoby wybierające pytanie do wywiady to randomy 2k12 zapewne, które nawet nie wiedzą o tym, że andrzej miał czat dla userów mpc.

Opublikowano

Napisałem pytanie co z mpc czatem. Gdzie zostało zadane te pytanie? A no tak, przecież osoby wybierające pytanie do wywiady to randomy 2k12 zapewne, które nawet nie wiedzą o tym, że andrzej miał czat dla userów mpc.

Dałbym lajka ale jestem randomem z 2k12 i pierwszy raz słyszę o tym, że andrzej miał czat dla userów mpc ;_;

W sumie fajna sprawa taki czacik

ANDŻEJ ODDAJ CZAT

Kjuridicz dużo lepiej niż poprzednio :P

Opublikowano

Mi sie bardzo podobało, a co z tego, że nie było niektórych pytań, zastanówcie sie sami czy na niektóre chcieli byście odpowiadać tak, że każdy sie o tym dowie ;) 

Jest ok 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Momentami we własnych myślach się pogubiłem i do powiedzenia było znacznie wiele. Tyle ile się tu wydarzyło w tamtym czasie to masakra :) Szkoda, że tak wielu użytkowników jest nowszych niż 2010 i większość nie ma pojęcia co i jak. 

W każdym razie dziękuje za zainteresowanie ze strony  MPC News :) Wywiad spoczko a dziewczyna nadzwyczajnie miła - sami byście chcieli mieć możliwość słuchania pytań od niej :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Momentami we własnych myślach się pogubiłem i do powiedzenia było znacznie wiele. Tyle ile się tu wydarzyło w tamtym czasie to masakra :) Szkoda, że tak wielu użytkowników jest nowszych niż 2010 i większość nie ma pojęcia co i jak. 

W każdym razie dziękuje za zainteresowanie ze strony  MPC News :) Wywiad spoczko a dziewczyna nadzwyczajnie miła - sami byście chcieli mieć możliwość słuchania pytań od niej :D

MPC News, hm..

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Mentorów Andrzeju :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...