Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEO] Wywiad - andrzejt17

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głos przyjemny, chociaż wolę tego Pana :P Ogólnie bardzo fajny wywiad.

Btw. czyta się "EmPeCe forum" czy  "EmPiS(c )i forum"?  :huh:

Opublikowano

Głos przyjemny, chociaż wolę tego Pana :P Ogólnie bardzo fajny wywiad.

Btw. czyta się "EmPeCe forum" czy  "EmPiS(c )i forum"?  :huh:

Od zawsze było to eMPeCe a nie przeszli i powymyślali jakieś eMPiSi :P 

Jak usłyszałem nagranie to trochę się przeraziłem ale jak usłyszałem komentarz, że podobny to 'realnego' to smutno mi się zrobiło xD Jakiś przepity .. ;d

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Od zawsze było to eMPeCe a nie przeszli i powymyślali jakieś eMPiSi :P 

Jak usłyszałem nagranie to trochę się przeraziłem ale jak usłyszałem komentarz, że podobny to 'realnego' to smutno mi się zrobiło xD Jakiś przepity .. ;d

Forum polskie, więc powinno być eMPeCe, ale np. jak masz MPC News, to jak to przeczytać? Bo "eMPeCe Nius" niezbyt brzmi ;p

Co do wywiadu, nie wiem ile pijesz, ale nawet przez myśl mi to nie przeszło :D Wolę słuchać męskie głosy, ciekawsze są - przynajmniej dla mnie. Poza tym, słychać, że wyluzowany byłeś, nie sztuczny :)

Opublikowano

Forum polskie, więc powinno być eMPeCe, ale np. jak masz MPC News, to jak to przeczytać? Bo "eMPeCe Nius" niezbyt brzmi ;p

Co do wywiadu, nie wiem ile pijesz, ale nawet przez myśl mi to nie przeszło :D Wolę słuchać męskie głosy, ciekawsze są - przynajmniej dla mnie. Poza tym, słychać, że wyluzowany byłeś, nie sztuczny :)

Kiedyś to było MPC media team i kiedy się to czytało to słowo 'tim' nie raziło jakoś obok MPC. Z nius to jakoś inaczej. Bądź co bądź ale to w końcu to skrót od 3 angielskich słów więc niech każdy mówi sobie jak chce xD Dla mnie będzie to eMPeCe :D

Nie no, nie, żebym był nie wiadomo jakim pijakiem (nie dlatego przestałem pisać na forum) :D Ciężko też znaleźć faceta, któremu podobałby się męski głos :)

Przed nagrywaniem sama rozmowa z @Queridith była jeszcze luźniejsza - przez chwile miałem wrażenie, ze stresowała się bardziej ode mnie acz po wciśnięciu "record" wszystko uległo zmianie :P

Opublikowano

Kiedyś to było MPC media team i kiedy się to czytało to słowo 'tim' nie raziło jakoś obok MPC. Z nius to jakoś inaczej. Bądź co bądź ale to w końcu to skrót od 3 angielskich słów więc niech każdy mówi sobie jak chce xD Dla mnie będzie to eMPeCe :D

Nie no, nie, żebym był nie wiadomo jakim pijakiem (nie dlatego przestałem pisać na forum) :D Ciężko też znaleźć faceta, któremu podobałby się męski głos :)

Przed nagrywaniem sama rozmowa z @Queridith była jeszcze luźniejsza - przez chwile miałem wrażenie, ze stresowała się bardziej ode mnie acz po wciśnięciu "record" wszystko uległo zmianie :P

Mi też jest to obojętne, jak kto czyta, ale niektórych może to drażnić. Dla mnie EmPiSi, bo po prostu lepiej brzmi :D

Haha, chyba byś był pierwszą osobą, która porzuciła pisanie na forum dla picia, dziwne by to było xD Hm, jak kobiecie podoba się kobiecy głos, to jest ok, nie krytykują, że lesbijka, itd., a jeżeli facetowi podoba się męski głos, to owszem. Jaki ten świat jest dziwny o.O 

Nie wiem, nie byłam przy tej rozmowie, więc ciężko ocenić kulisy. Po prostu oceniam po wysłuchaniu tego wywiadu. Który jest naprawdę bardzo dobry.

Na chwilę obecną uciekam spać i tak małą dyskusje tutaj urządziliśmy sobie. Więc, aby nie przedłużać, życzę kolorowych snów, dobranoc :)

#wybacz, że tak długo, ale oglądałam na YT nowy filmik roja (rojov13) :)

Opublikowano

Wywiad fajny, mi osobiście się podobał. Fajnie by było, gdybyście więcej robili wywiadów. :)

Co do tych, którzy uważają, że "wywiad jest wolny, smutny itp.". A jaki ma być? Mają tam być smoki, dupstep i koty z laserem strzelającym z oczu? No bez przesady.

Opublikowano

Wywiad fajny, mi osobiście się podobał. Fajnie by było, gdybyście więcej robili wywiadów. :)

Co do tych, którzy uważają, że "wywiad jest wolny, smutny itp.". A jaki ma być? Mają tam być smoki, dupstep i koty z laserem strzelającym z oczu? No bez przesady.

KOTY JUŻ SĄ.

Wywiady pojawiają się mniej więcej raz na tydzień. Nie da się tego przyspieszyć, samo przygotowanie pytań przez użytkowników trochę zajmuje :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

KOTY JUŻ SĄ.

Wywiady pojawiają się mniej więcej raz na tydzień. Nie da się tego przyspieszyć, samo przygotowanie pytań przez użytkowników trochę zajmuje :-)

No tak, koty już są, ale przecież wiesz o co mi chodziło.

Szczerze powiedziawszy to lepiej zrobić wywiad rzadziej, będą lepsze pytania i wywiad - tu masz racje. 

A tak na marginesie, dobrze by było dodać jakieś intro na początek filmu. :)

Opublikowano

Mi też jest to obojętne, jak kto czyta, ale niektórych może to drażnić. Dla mnie EmPiSi, bo po prostu lepiej brzmi :D

Haha, chyba byś był pierwszą osobą, która porzuciła pisanie na forum dla picia, dziwne by to było xD Hm, jak kobiecie podoba się kobiecy głos, to jest ok, nie krytykują, że lesbijka, itd., a jeżeli facetowi podoba się męski głos, to owszem. Jaki ten świat jest dziwny o.O 

Nie wiem, nie byłam przy tej rozmowie, więc ciężko ocenić kulisy. Po prostu oceniam po wysłuchaniu tego wywiadu. Który jest naprawdę bardzo dobry.

Na chwilę obecną uciekam spać i tak małą dyskusje tutaj urządziliśmy sobie. Więc, aby nie przedłużać, życzę kolorowych snów, dobranoc :)

#wybacz, że tak długo, ale oglądałam na YT nowy filmik roja (rojov13) :)

Co do jednego jesteśmy zgodni - zapisu xD

Jak to brzmi w ogóle, rzucił forum dla picia :D Swoją drogą jest tutaj bodajże ok 930 tys zarejestrowanych kont - ciekawe czy był taki mądry kiedyś. Co do głosu, nie tylko z głosami tak jest między tymi kobietami i największymi hipokrytami są tutaj faceci niestety xD

Cóż mogę powiedzieć jedynie żałuj :P Swoją drogą mówione wywiady jakoś bardziej mi się podobają. Dają w jakimś stopniu poznać drugą osobę. Już po tym jak ktoś się wypowiada można kilka wniosków wyciągnąć i przybliża to jakoś, bardziej niż sam kolorowy tekst z podziałem na role :) 

#jeśli ja bym miał w tej części napisać skąd poślizg pomiędzy 00:44 wczoraj a 21:35 dzisiaj to prawdopodobnie byłoby tego więcej, niż poprzedzającej treści xD

@kaspian234 - pytania, jak zaznaczyła na początku mentorka (taaak, łatwiej napisać :P), układają użytkownicy. Jakiegoś specjalnego szału to tam w wyborze to nie było. No a przecież sam nie zaproponuje pytań :D W każdym razie nowsi użytkownicy, którzy przyszli długo po mnie raczej o za wiele poza topką i typową sytuacją na forum sprzed X lat to nie zapytają. Poza rzeczami typu skąd nick i czy planuję mieć dzieci etc, wiesz sprawy związane raczej z życiem prywatnym niż tym, co wyrabiało się na forum.

Generalnie Mentorzy cały czas zdobywają doświadczenie jak dobrze przeprowadzić wywiad. Zapewne też ciężko znaleźć taki złoty środek pomiędzy zwykłym, typowym wywiadem jakich w mediach niemało a takim, który by był totalnym chaosem i tak luźny, jak np nie wiem, majtki prostytutki.

Trzymam kciuki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...