Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Minecraft'a Premium?

Gość Matrixen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chczesz grać na serwerach premium i mieć skina to warto(mojim zdaniem) . Dużo ludzi kiedy widzą kogoś od no-premium to mówią ze cheter i ze nie stać go na premium(ja jestem przykładem) a gdy masz premium to już tak do ciebie nie mówią . Gdy będeziesz miał premium to będziesz mógł grać za darmo naprzygład u polskiegopingwina za darmo bo będziesz miał premium a no-premium zeby się zajerestrować muszą wysłać sms-a by móc grać u niego na serwie . A moje oststeczne zdanie to...tak jest warto jezeli nie chczesz wydawać niepotrzebnie pieniędzy na rejestracje konta no-premium i jezeli chczesz mieć skina . Aha tak ci tylko powiem kupuj tylko na minecraft.net .

Licze na like ;)

Opublikowano

Kupno oplacalne jest poniewaz nie bedziesz mial problemow z pobieraniem gry... Bedziesz mogl zmienic skina, dostep do serverow premium kupno zalezy rowniez od tego ile bys chcial grac i czy ci sie nie znudzi bo jak ci sie znudzi tak po paru tygodniach to nie oplaca ci sie kupowac.

Opublikowano

Nie polecam. :)
Gra tylko dla skinu żeby gracze widzieli - skina możesz dla siebie samemu ustawić ( wyłącznie dla siebie ). A serwery teraz są w 90% dla osób bez premium.

Opublikowano

niedlugo te "90%" sie zmniejszy na te lepsze serwery bez premium nie wejdziesz.

@topic polecam ci kupic nie ze wzgledu na skina a mozliwosc wejcia na lepsze serwery.

Opublikowano

Zależy. Jeżeli grasz na serwerach non-premium to po grzyba ci to potrzebne. Jeśli natomiast chcesz mieć skina, grać na premium to polecam. Dzięki temu jak ktoś na ciebie będzie mówił, że jesteś biedny i nie stać cię to z premką tego nie będzie. Nie liczę na like.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mi się ta gra nigdy mi się nie znudzi :D.Bo ja nagrywam też ma YT oraz chciałbym nagręcić coś z TWM MAINECRAFT więc jestem na tak.Wiem że przez inne serwisy .np allegro .itp nie można

Opublikowano

Według mnie nie warto, za wartość 100zł dostajesz tylko dostęp do serwerów premium i skina N9EAZ.png

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Według mnie nie warto, za wartość 100zł dostajesz tylko dostęp do serwerów premium i skina N9EAZ.png

Czemu ty dajesz do każdego postu dajesz postać z My Litlle Pony ? o.O

@topic

Możesz kupić lub nie

Jeżeli będziesz uważał że nie odłożysz minecrafta to opłaca jak odłożysz to nie.

To nie tylko zmiany skina i serwery premium ale też pomoc dla mojangu.

Opublikowano

Ja posiadam dwa konta premium :) I jestem bardzo zadowolony. Można wchodzić na różne serwery premium, zmieniać skina przy czym wyróżniamy się w grze.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Warto ponieważ wtedy nie kradniesz tej gry, ludzie myślą że premium jest jakąś usługą dzięki której można wbijać na serwery ale tak naprawdę jest to zwykłe kupienie gry.

Opublikowano

@up piszesz to tylko po to by nabić posta ?

Warto bo możesz:

1.Mieć skina

2.Wchodzić na serwery premium 

3.Nie musisz się pieprzyć z aktualizacjami.

Jeżeli grasz w minecrafta już sporo to z pewnością ci się tak szybko nie znudzi, mimo to ze cena jest dość spora a możesz mieć grę za darmo.Opłaca się mieć premium między innymi dlatego ze ludzi patrzą na ciebie inaczej, można powiedzieć ze lepiej są traktowani gracze z premium niż bez :) 

49yxrs.png

Opublikowano

Nie rozumiem czemu osoby bez premium od razu muszą mieć "cheaty" i być biedne,pozdro.

Warto mieć premium ponieważ:

-Własny skin

-Możliwość gry na serwerach premium [chociaż prawie każdy już jest non premium]

W sumie to dalej nie wiem po co jest premium.

Minus tylko taki że nick ci już zostanie taki na jaki kupiłeś premke.

Opublikowano

@up Wiem czytałem na innym forum.Będzię to możliwe po wersji 1.7.6

Opublikowano

Nie rozumiem czemu osoby bez premium od razu muszą mieć "cheaty" i być biedne,pozdro.

Warto mieć premium ponieważ:

-Własny skin

-Możliwość gry na serwerach premium [chociaż prawie każdy już jest non premium]

W sumie to dalej nie wiem po co jest premium.

Minus tylko taki że nick ci już zostanie taki na jaki kupiłeś premke.

A wytłumaczysz mi dlaczego normalna osoba gra na piracie?

Opublikowano

A wytłumaczysz mi dlaczego normalna osoba gra na piracie?

A czy wszystko w twoim komputerze (gry,muzyka,filmy) było kupione?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...