Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Minecraft'a Premium?

Gość Matrixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto, bo żeby za gierke napisaną a javie płacić 100zł, tylko po to, żeby mieć skina i wchodzić na serwery premium to lekka przesada. ;-)

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja kupiłem Minecrafta wczoraj i prawie nic to nie zmieniło w mojej grze ale mogę za to wchodzić na serwery premium i korzystać z takich usług jak np. TechnikLauncher. Czasami niektórzy gracze piszą do mnie "LuxarPL fajny masz skin". Na razie jestem zadowolony :)

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Ja kupiłem Minecrafta wczoraj i prawie nic to nie zmieniło w mojej grze ale mogę za to wchodzić na serwery premium i korzystać z takich usług jak np. TechnikLauncher. Czasami niektórzy gracze piszą do mnie "LuxarPL fajny masz skin". Na razie jestem zadowolony :)

Ale nickiem to ty nie grzeszysz. Weź jakoś zmień ten nick, bo z PL to już psujesz mc.

Opublikowano

Ja pirata mialem dlugo, ale w koncu sie doczekalem premium. Na 100% warto, nie ze wzgledu na skina bo jak ktos napisal 3/4 np to dzieciaki, które maja zyczu i widza skiny na zyczu. Premium umozliwa ci kolejne godziny zabawy, nowe wyzwania swietne minigry. Mozesz uwolnic sie od dzieci piszacych "szukam dziewczyny chenta pisze 123" lub "ej gupku nie bij","jusz". Kolejna zaleta jest bardzo dobry launcher, w ktorym bez wysilku updateujesz, cofasz wersje nawet np do Alpha. Przez chwile mialem zyczu i na mysg co 2 osoba miala skina, wszedlem z premium i... SAME STEVE! Masz satysfakcje, ze jako jeden z niewielu tu masz oryginal. Szybko dzialasz, nie musisz sie logowac, zaden pirat ci sie nie wlamie na serwer chodzby znal twoje haslo, bo jest blokada.

Zalety mozna tylko wymieniac i wymieniac :)

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Opłaca się jeśli w nią grasz. Masz premium, co daje ci możliwość grania na większej ilości serwerów.

No i oczywiście legal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...